• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: teda asi spíš po a před :-)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    AXTHEB: já myslím, že to nebylo na tvé “hustý”, bylo to na trolla a tvé krmení trolla. To je jedno, popojedem, je vedro, tumáte mé kocouří před a po :-)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    DROOPI: letapane
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    KOUDY: proboha kdy ty jsi byl obezni?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CAMELLA: "Hustý" je vyjádření bezvýhradného respektu k dosažení daného milníku.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Ja cely zivot bojuji s pribiranim a kazdy mi radi, at vic jim. Tak se jdu zeptat sem, jestli nekdo tady nevi neco vic?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CAMELLA: tak to je dost matoucí když mu tady najednou vyká, s dovětkem "tyvoe"
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADAMIRA: na tebe a ostatní to stopro nebylo, to bylo na konkrétního uživatele, který fakt respekt nevyjadřuje.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ARGANNAH: to je neuvěřitelný, výjmečnej moment na nyxu (asi něco se sluncem) kdy všichni skoro sbrově dotyčnou podpoří, vyjádří respekt a tak dále a pak seš tu ty, který má defaultně nastavenej mód absolutní asociální vopruz a lidi za to zjebe

ty musíš mít příšerně smutnej život
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    HAR4NT: Muck. Nealko je průser pro pivaře. To tě akorát spustí si dát ostrý. Cola a Magnézka / Gemerka - to jsou teď mí přátelé.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ANTICLOVEK: Po skoro dvou letech to celkem ujde, teď spíš řeším psychický problémy a traumata, který tou abstinencí vytanuly. Ale jak nám na Červeňáku říkali. Ze závislosti se léčíš tak dlouho, jak dlouho jsi byl závislý. A já v tom jel 20+ let až po uši. Každej den po práci na šest pivek, v pátek třeba deset, pak se to v Covidové době zvrhlo, kdy jsem lil 20 lahváčů denně.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    now kiss a pripitek nealko budvarkem a kycovity pohled na z. Slunce..
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: jako někdo, kdo vyrostl s matkou hc alkoholičkou, co přepíjela antabus, jsem si taky něco zažil. tak hlavně ať se daří, neni to snadný no
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ANTICLOVEK: Tak to OK. :) Já su na tohle téma, jakožto bejvalej závislák na chlastu (což je nejtvrdší legální fet), trochu citlivej. ;)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    HUGH_BOYLAN: to byl samozřejmě sarkasmus.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    ANTICLOVEK: Znám dost lidí, kteří prostě bez odmašťovny nebyli schopní přestat. Epilepťáky a tak.
    SITH
    SITH --- ---
    Došla ti pára, Bennette!

Bennett aka Vernon Wells
    Vernon Wells (actor) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Vernon_Wells_%28actor%29

ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    nefetovat je jednoduchý, prostě nefetuješ neasi
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAIAFOX: Ten je pro ty líné, co nechcou přestat žrát.
    /sarkasmus
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAKE_UP: Jo, vždyť je to tak jednoduchý.. a proto máme Ozempic, viď? 🤦
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam