• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier

Jack Russel Terier

ZKUŠENOSTI - FOTKY- NÁZORY!

rozbalit záhlaví
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    AMAZONKAAA: osobne bych teda malyho spunta fakt na vodu nebrala ani za nic.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Snad už jen 15 dní a Žolík bude doma, co myslíte, můžu vzít dvou apůl měsíční štěně na vodu, samo se záchranou vestou, bez obavy, že mi při možném cvaknutí prochladne? S tím, že bude mít stoprocentní péči a na jezech pujde po souši?
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    tak Zara už je zdravá a dokázala se s toho vylízat:))
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    AMAZONKAAA: Ziggy je jasnej :D :D :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    IF_: Mě to neříkej, já doufám, že majitel dostane rozum a zpřehlední to třeba na Ziggy
    IF_
    IF_ --- ---
    Jrt jsou proste nejlepsi psi:)
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    IF_: no je to můj miláček... :) a Habib je v arabštině totéž, líbilo se mi to :)
    _DUX_X_: Kámo bylo asi výraznější, ale slyší na oboje... a je fakt, že když je mi nejhůř, tak je nejlepší kámoš právě on :) má to od chvíle co se nepustil hned první den mý nohy, kamkoliv jsem šla - vůbec jsem ho nemusela učit následovat mě, vždycky byl tak dvě packy za mnou
    _DUX_X_
    _DUX_X_ --- ---
    KEJKA: hh i muj pes ačkoli je Frankie slyší na Kámo :D
    TWARR
    TWARR --- ---
    IF_: ah so
    ja ziju v jinym svete, obcas jsou ty konfrontace s realem bolestivy ... ne jak v tomhle pripade ;))
    IF_
    IF_ --- ---
    KEJKA: Habib je skvělý, jaks na to přišla :D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    jj taky to tak mám.... můj pes se jmenuje Habib a volám na něj Kámo :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Já měla prvního psa a říkala jsem mu Satan a vždycky když jsme na něj křičela na ulici to byla sranda :D
    IF_
    IF_ --- ---
    AMAZONKAAA: Siegfried? Nezni to pro psa moc složitě:)?
    SUMMER
    SUMMER --- ---
    AMAZONKAAA: Můj se jmenuje Chucky a volám na něj Pašíku :D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TWARR: Chtěla jsem jen říct, že když už takové jméno dostane, tak krom "prdelky, bobana, trubky, miláčka a broučka" to prostě bude Žolík, nedala bych mu jméno, který by mi bylo blbý řvát na chodníku. Jeho bratříček bude třeba Siegfried... A to už je jinej šálek čaje :D
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    IF_: krev ve stolici spíš né? pije ale nežere nemá asi vubec chť jíst a je strasně pohublá:(
    IF_
    IF_ --- ---
    BLOODANDSOIL: Tak to s tim asi spuvisi. Hlavne sleduj zda nema v krvi stolici a pije,nekrmit a pak dietu.Pripadne zmerit teplotu.
    IF_
    IF_ --- ---
    TWARR: Myslela jsem to tak ze vetsina lidi ma pro sveho psa mraky zkomolenin,ten muj slysi tak na 20 verzi:D
    BLOODANDSOIL
    BLOODANDSOIL --- ---
    ahoj mám dotaz co mohlo zpusobit že muj pes ma už druhý den prujem a zvrací je clkově skleslá a má zřejmě křeče v břiše :( jsem z toho na nervy páč muj minulý pes umřel na trávící system:( daval sem jí k jídlu vařené kosti vepřové kde bylo spousty masa ale asi jsem jí to nedal dostatečně vychladit a je možné že to sežrala ješte horké muže to mít co dočinění s jejímy problemy? nebo to je spíš tím že sežrala něco venku? je to JRT křžená s kratkosrstým terieérem:)
    TWARR
    TWARR --- ---
    AMAZONKAAA: öna IF_ mela na mysli, dle meho, to, ze majitele svejch pp psu, jim rikaj jinak. anzto je to vetsinou dle ty pojmenovavaci konvence jmeno, ktery se neda rozumne pouzivat, nebo je proste divny ;)) jak je to u kocek to netusim, kocky bytostne nesnasim ;))
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    AMAZONKAAA: nádherný mufíno.... to bude drak:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam