• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DALEEN: je to ale zvláštní.. zvířatům v přírodě nikdo žádný límce nedává... zajímalo by mě jestli je za tím nějakej seriozní výzkum :-D (jen tak mi hrabe dneska, neřešit :-D )
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: Netvrdím, že u mýho psa by něco vydrželo, ona si navíc na packy nenechá sahnout. Jen jsem psala postup jak si myslím, že by to mělo být, ne že to bude držet :) S tím lízáním je to těžký. Když je to malá ranka ta už to asi nevadí. Při větší ráně olizování zhoršuje hojení a srůstání. Proto se psům s větší ránou dávají límce aby si nestrhli obvaz a nerozlízali ránu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: tai nějak jsem k tomu přistupoval. když to lízal moc dlouho, tak jsem na něj zařval.. sakra ten pes má takovou péči, že se tak krásně nikdo nestará ani o mě :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Ja bych to nechala být, on si to obcas oblizne, jen pozoruj aby se to nezanítilo.
    IF_
    IF_ --- ---
    Někdo zájem o krytí?

Parson - Kladno, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/32086551/Parson.php
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DALEEN: no.. nevím jakýho russela máš doma ty, ale tomu mýmu, ať udělám cokoli, tak to na té podělané tlapě nevydrží dýl jak cca 5 minut nebo 100 metrů... ať dělám co dělám, jeciný co se udrží tak zase není voděodolný. Ale nějak jsme to už zvládli :) zítra to bude komplet zatažený a bude po problému.

Jinak teda to lízání by mě zajímalo, protože jsem našel na netu půl na pul, lízání versus nelízání...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: Podle mě nelízat, nechat ještě zabalené aby se mu tam z venku nedostala špína a pokud nechceš převazovat, tak mu na venek navlíkni silnější igelit nebo něco podobného
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Malej ichtyl si pořezal packu. Už je to týden, je to skoro zahojený, ale jak po té paceně hamtá a skáče, tak pochopitelně to několikrát denně trochu praskne. Ale nic velkýho.

O co mi jde, mám ho nechat si to lízat nebo ne? Měl to týden v čistotě, zalepený, čištěný, v suchu, vypadá to hezky, hojí se to, ale už mě nebaví 3x denně přebalovat packu pokaždé když se jde ven.

Nějakej tip na to jak se rychle dohojit a zbavit se toho? A teda i na to, jestli lízat nebo nelízat?
    LUBOSHJAH
    LUBOSHJAH --- ---
    TWARR: Najdi Jacka ? : )
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes sem si poňuchňánkovala posledního kluka z vrhu C Ciderik Miks Chilliho :)

IF_
    IF_ --- ---
    Vořech za 4 litry s pelechem na hajzlu, neber to. Střílet ty lidi fakt...

Jack Russel teriér - Jihlava, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/31019517/Jack-Russel-terier.php
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: Fik se nebal prvni dva roky a pak to zaclo. jak slysi neco venku, jde u nohy a ani se nevycura. kdyz to slysi v byte, tak nam leze nam po hlave nebo se schovava.

jak konkretne se trenuje, aby se pes prestal petard a ohnostroju bat? a zrovna na loveckej vycvik se s nim nechystam:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Blesková žádost: Silvestrovská petarda vyděsila roční fenku, utrhla se z vodítka a utekla. Neviděli jste ji??? | E-CHOMUTOVSKO.CZ
    http://www.e-chomutovsko.cz/...da-vydesila-rocni-fenku-utrhla-se-z-voditka-a-utekla-nevideli-jste-ji
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Kámo se od nás nechtěl ani hnout, chvíli jakože pobíhal po obýváku, ale když viděl, že jsme jen na balkoně a nikam nepůjdeme, tak si zalezl do pelíšku a trpělivě čekal... když jsme se vrátili, tak se k nám naprdelil na gauč a z okna pozoroval světýlka, takže taky celkem v poho :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    hehe, ja to mel jednoduche. mia byla nasrana a nevnimala, protoze mela haraci kalhotky. a gus ostatne taky nevnimal, protoze bud chrapal, nebo ho zajimala harajici mia .D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: to ti závidím a přeju.
    Lara byla šílená strachy, nakonec se počůrala na polštář a poblinkala u skříně. Nedokázala si zalézt. Takže příští rok to vidím na nějaká sedativa, takhle ji trápit nechci. Bylo to horší jak loni.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KARYSLAV: Jen tak pro pořádek - tyson nakonec na silvestra byl uplně v pohodě, napůl zalezlej ve skšíni a napůl na gauči, a bylo mu všecko jedno. Ani pivo, ani prášky jsem do něj necpal, zdálo se mi že když je ve skupině tak to není tak kritický.

Takže to dobře dopadlo :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    KEJKA: Tyson chlastal jen malej, teď nic nechce... plzeň bych mu dát mohl, ona má s sobě asi něco co má rádo víc psů protože jsem to s tou plzní jak píšeš pozoroval u více :-D
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    KARYSLAV: jako asi to není nic zdravýho ani světobornýho, ale Kámo miluje plzeňský pivo a jednou se takhle sám oblbnul asi třetinkou, když přišel k nestřežený sklenici a ožral sám sebe a byl v klidu - světe div se, ale jinýho piva si ani nevšimne, od tý doby jakmile mu dáš jen čuchnout plzně, tak by se ublízal, na ostatní jen ohrnuje frňák...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam