• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    co si myslíte o kombinaci Jack Russel (fenka, štěně srpen 2013, geneticky hluchá) a maďarský ohař (fenka, štěně prosinec 2013)?
    teda ne že by s tím šlo ještě něco dělat, už to brácha má, ale s čím počítat? zejména k dětem
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    DALEEN: to hrozi minimalne u labilnejsich jedincu, ktery kdyz neco svedi, tak jsou schopny si malem sezrat kus tlapy.. Zalezi na psovi a na typu rany, no:)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: To ne, ale límec se dává zvířatům po operacích, tedy tam kde hrozí vykousání stehů, otevření velké rány. Zvíře s tak velkou přirozenou ránou v přírodě zemře :)
    Ale já tě chápu. Jediné čeho bych se bála, že když si tu ránu bude moc lízat začne mokvat. Ale to už zřejmě nehrozí, když to má skoro zahojené ;)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DALEEN: je to ale zvláštní.. zvířatům v přírodě nikdo žádný límce nedává... zajímalo by mě jestli je za tím nějakej seriozní výzkum :-D (jen tak mi hrabe dneska, neřešit :-D )
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: Netvrdím, že u mýho psa by něco vydrželo, ona si navíc na packy nenechá sahnout. Jen jsem psala postup jak si myslím, že by to mělo být, ne že to bude držet :) S tím lízáním je to těžký. Když je to malá ranka ta už to asi nevadí. Při větší ráně olizování zhoršuje hojení a srůstání. Proto se psům s větší ránou dávají límce aby si nestrhli obvaz a nerozlízali ránu.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    IF_: tai nějak jsem k tomu přistupoval. když to lízal moc dlouho, tak jsem na něj zařval.. sakra ten pes má takovou péči, že se tak krásně nikdo nestará ani o mě :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    KARYSLAV: Ja bych to nechala být, on si to obcas oblizne, jen pozoruj aby se to nezanítilo.
    IF_
    IF_ --- ---
    Někdo zájem o krytí?

Parson - Kladno, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/32086551/Parson.php
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    DALEEN: no.. nevím jakýho russela máš doma ty, ale tomu mýmu, ať udělám cokoli, tak to na té podělané tlapě nevydrží dýl jak cca 5 minut nebo 100 metrů... ať dělám co dělám, jeciný co se udrží tak zase není voděodolný. Ale nějak jsme to už zvládli :) zítra to bude komplet zatažený a bude po problému.

Jinak teda to lízání by mě zajímalo, protože jsem našel na netu půl na pul, lízání versus nelízání...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: Podle mě nelízat, nechat ještě zabalené aby se mu tam z venku nedostala špína a pokud nechceš převazovat, tak mu na venek navlíkni silnější igelit nebo něco podobného
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Malej ichtyl si pořezal packu. Už je to týden, je to skoro zahojený, ale jak po té paceně hamtá a skáče, tak pochopitelně to několikrát denně trochu praskne. Ale nic velkýho.

O co mi jde, mám ho nechat si to lízat nebo ne? Měl to týden v čistotě, zalepený, čištěný, v suchu, vypadá to hezky, hojí se to, ale už mě nebaví 3x denně přebalovat packu pokaždé když se jde ven.

Nějakej tip na to jak se rychle dohojit a zbavit se toho? A teda i na to, jestli lízat nebo nelízat?
    LUBOSHJAH
    LUBOSHJAH --- ---
    TWARR: Najdi Jacka ? : )
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes sem si poňuchňánkovala posledního kluka z vrhu C Ciderik Miks Chilliho :)

IF_
    IF_ --- ---
    Vořech za 4 litry s pelechem na hajzlu, neber to. Střílet ty lidi fakt...

Jack Russel teriér - Jihlava, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/31019517/Jack-Russel-terier.php
    CERVENA_JAHODA
    CERVENA_JAHODA --- ---
    IF_: Fik se nebal prvni dva roky a pak to zaclo. jak slysi neco venku, jde u nohy a ani se nevycura. kdyz to slysi v byte, tak nam leze nam po hlave nebo se schovava.

jak konkretne se trenuje, aby se pes prestal petard a ohnostroju bat? a zrovna na loveckej vycvik se s nim nechystam:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Blesková žádost: Silvestrovská petarda vyděsila roční fenku, utrhla se z vodítka a utekla. Neviděli jste ji??? | E-CHOMUTOVSKO.CZ
    http://www.e-chomutovsko.cz/...da-vydesila-rocni-fenku-utrhla-se-z-voditka-a-utekla-nevideli-jste-ji
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    Kámo se od nás nechtěl ani hnout, chvíli jakože pobíhal po obýváku, ale když viděl, že jsme jen na balkoně a nikam nepůjdeme, tak si zalezl do pelíšku a trpělivě čekal... když jsme se vrátili, tak se k nám naprdelil na gauč a z okna pozoroval světýlka, takže taky celkem v poho :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    hehe, ja to mel jednoduche. mia byla nasrana a nevnimala, protoze mela haraci kalhotky. a gus ostatne taky nevnimal, protoze bud chrapal, nebo ho zajimala harajici mia .D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KARYSLAV: to ti závidím a přeju.
    Lara byla šílená strachy, nakonec se počůrala na polštář a poblinkala u skříně. Nedokázala si zalézt. Takže příští rok to vidím na nějaká sedativa, takhle ji trápit nechci. Bylo to horší jak loni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam