• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    FOSILIE: Presne, bez lana nejlip, vono totiz nevim, jak by ses tam narval s lezatkama:) a dyz uz narval, tak jak by si zapnul vystupovky......nooooo...good luck:)
    OMI
    OMI --- ---
    tak to já bych tipoval kačenku nebo parníček.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: Usij si ho, vyjde to nejlevnejc, stejne se v dire za par roku zkurvi.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: OK teď to zní opravdu jako výzva, tákže až to budu mít za ssebou dám vědět co tam plave, sorry za OT, ale myslím že tam plave hovno :)
    OMI
    OMI --- ---
    Z jiného soudku, dotaz: co stojej speleovaky od Meanderu? A když chci tak do dvou měsíců nakoupit základní výbavu lano)sedák)karabiny a potřebuju to s účtenkou, kam nejlevnějc se obrátit? (Dokud firma dává, musím udělat nějakej základní set, už mi přijde trapné ve svém věku se všude jistit repšňůrou a dvěma karabinkami.)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Jo a dokud mi neřekneš, co plave na hladině toho jezírka neuvěřim, žes tam byl :-)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Já nevim, jestli ti mám říct co tam a jak je to dlouhý, abys pak nebyl překvapenej že nemáš málo lana. Ale stejně - my machři to lezem freestylem bez lana!
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Esi myslis tu picu co je v ni dole voda, tak se da celkem v pohode.....:) Fosilie ma recht, ze je to asi jediny misto v Tomaskarne co stoji opravdu zato. Jinak by to bylo dolu a nahoru:)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: ty jsi v tý puklině byla?, přišlo mi to celkem nemožný, ta její hrozivě vypadající vertikální poloha, vzdali jsme to také z důvodu zavěšení padesátky na vrchním oku a jištěné v mezipatře, dohromady nám na zemi zbylo něco kolem max 6 metrů a na to jsem prostě neměl pouštět se někam kde nevim co je na dně. Heh tákže zpět do Tomáškárny a prolézt puklinou na dně !!! Na jaře jeden z prvních plánů....
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Když tě svědilo, tak proč si tam nevlezl? To je jediná zábava na celý Tomáškárně, teda pokud se tam zrovna nesnažíš slanit sud piva nebo prase :-)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MARTINM_LSD: jj maj ..
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---

Vevuska na žebříku
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---

Cvrček s krátkým jeemarem
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PREBRAL: klobouk dolů před archívem YT
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: Tomáškárna a Barandovka mě letos taky nemilosrdně trefila při sčítání. Kamarád si z Tomáškárny odnesl ponaučení z doporučené délky kšandy na Jeemaru, jeho délka činila pouhých 45 cm a při návratu jsem mylsel, že už to nevyleze. Já jsem si odnesl svědění v zátylku, jelikož na "dně" na mě čučela jakási puklina čočkovitého tvaru, do který jsem se v tu chvíly neodhodlal bože, ale jak to svědilo, nedokázal jsem tam dosvítit, ale shodli jsme se na tom, že tam na nás čučí již vodní hladina.
    DALLILA: doporučuji tyto dvě jeskyně jako tréning lezeckých technik...
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: Delsi tkanicky mam jaaaaaaaa:)
    OMI
    OMI --- ---
    Ale fotka skvělá. Jenom ta od čelovky LED-záře na palcích vypadá, jak kdyby to držel mrtvej Hagen sám.
    OMI
    OMI --- ---
    PREBRAL: to není opěvovaná kolejnice zvaná "gong". takže je to věnování. A po zkušenostech s ním se těším, až mi za dva roky někdo mezi řečí sdělí zajímavou historii tohoto gongu, portože pochybuju, že ho koupil za výplatu v krámě. To bude tak z osmého patra právě zapalvovaného dolu.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    OMI:
    Photobucket

Nevím samozřejmě, zda se tam podepsal sám, a jestli se teď po roce v pokojích mladistvých trampek namísto Hagena zjevuje Kadlec :-)
    OMI
    OMI --- ---
    ...jste mě nakazili, chtěl jsem pochopitelně napsat "z Tetína". Máte na mě blbej vliv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam