• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NIGHTHUNTER: podle mě se překlepnul, nemělo to bejt 280, ale 580 :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Myslíte si, že je tohle skutečná nabídka, nebo nějakej pokus o podvod? (že bude chtít zálohu předem...)
    Prodej Subaru Forester 2.0 D Exclusive - Sauto.cz
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/subaru/forester/8401875
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    ok
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TOMYK: Rozmer tam dej takovej jakej mas v prirucce, mas na to vyladenej podvozek.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    AXTHEB: tak to je jasné. Potřebuju to hlavně na hory. Gumy zimní by k tomu měli být nové.. jsou tam 16ky jestli se nemejlim....Je lepší tedy na terén tam loupnout 17ky? terén - převážně sníh..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Nezapomen si k tomu koupit poradny gumy. A nezapomen ze ani v subaru nejsi nesmrtelnej ;)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Zdravim, budu hrdý vlastník subaru. Nějaké tipy triky zajímavosti? Subaru Forester 2,0 X Automat 2008.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: Sakra, tak to ti závidim .. Krušky jsou super a Božák je prostě boží :) Tam bych si to taky uměl představit :)
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    a ještě jedna tematicka
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    T_MAX: Doma, Boží Dar, Krušné hory....každý den s dětma do školy ošahám trať, cestou zpátky jedu bokem.

4PTO: samozřejmě...takle už cestou s dětma :-DD
    4PTO
    4PTO --- ---
    PALMEX: jak ze záhlaví aspoň, doufám :))
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    KROTITEL: Za dobu co ho mam (5 mes - 15000 km) tak zatim nespapnul ani kapku, co jsem se koukal.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: Nene !!! KDE !!!!
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    Musim se vám pochlubit...včera první drifty na sněhu.....
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Hele jin motory, než ty 2,5i s tim zásadní problém nemaj .. a to ještě jen ta moje verze .. ale když to člověk hlídá, tak přede jak kotě :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    1023:
    CHARVYBURGER:
    Jak píše T_max , 2,5l žere olej a praskaj tomu palice. (hlavně u starších modelů okolo r.2000). nejlepší motory co jsem slyšel tak jsou 2.0l , 2,2l a 3.0l. a nejmíň žere 3.0.

pokud si nekoupim sti tak jdu do otb 3.0. a nebo kdyby vyrobili obytňáka... :))
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    DIXIE: dvouapůllitry, jak známo baštěj olej a ten agent, co to auto měl předemnou na to asi jaksi zapomněl a zadřel ho :) Tak tam dal novej motor a zrovna se to sešlo s časem, kdy přišly ty nový diesly, tak si objednal nový auto a tohle pustil do světa :)
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    T_MAX: ciste ze zvedavosti - co se s tim motorem ve 160 000 stalo?
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    1023: tady je jeden krasavec r.v. 2007: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=120497137&pageNumber=1 a pokud mas firmu a jsi i platce DPH tak jen 10.756 ojró.
    1023
    1023 --- ---
    Děkuji za cenné rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam