• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    DIXIE
    DIXIE --- ---
    T_MAX: ciste ze zvedavosti - co se s tim motorem ve 160 000 stalo?
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    1023: tady je jeden krasavec r.v. 2007: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=120497137&pageNumber=1 a pokud mas firmu a jsi i platce DPH tak jen 10.756 ojró.
    1023
    1023 --- ---
    Děkuji za cenné rady.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Právě, víte, že to auto je v cajku a hlavně bych rád zdůraznil ten motor, ten má najeto kolem 50 tis. km :)

Jo a ještě k tomu nechám zahrádku, to je jasný!
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    No, fakt je, ze v nabidce, co jsem posilal nize prodavaji OTB z roku 2007 v plny palbe za 395 000 (najeto pod 100 000km) :).

Na druhou stranu, tady zase mame velky kus historie T-maxova auta, staci si projit klub a precist si, kdy na co nadaval a jak to opravoval :))).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: pár jako třeba dvě :D
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    T_MAX: :DDDD jako třeba 250?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    PALMEX: škoda :) (ale třeby bych pár tisícovek slevil ??? :))) )
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    T_MAX: OK...nad moje možnosti...díky
    PALMEX
    PALMEX --- ---
    COMMANCHE: nemůžu než souhlasit!!
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE: Né každej, já ho třeba nemám :)

1023: OTB se dělá JEN s 2,5i (MT, AT) a 3,0 HR (AT) .. Rozhodně doporučuju 2,5i a jestli MT, nebo AT, to už je jen na tobě, já bych třeba AT nechtěl, ale je to jen můj subjektivní názor :)

pro tvojí potřebu bych volil jen OTB, lego je fakt nízký a brzy bys mu zatnul tipec těma brodama ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    COMMANCHE:
    PALMEX:

Subaru Outback 2,5i MT
    rok výroby 2006
    barva zeleno stříbrná
    tacho 212 tis. km (motor najeto cca 50 tis.)
    N1
    kůže, digi klima, vestavěná navigace, vyhřívané sedačky, komplet v elektrice, střešní okno, nové zimní pneu, servisován výhradně v Subaru Carpenter, sem tam kosmetická vada, přeci jen už má něco najeto :)

Představoval bych si tak 350 tis. Kč ..
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    1023: Outback ma adaptivni odpruzeni zadni napravy, tj. i kdyz ho nalozis poradne nebo potahnes prives, automaticky reguluje vysku. A taky ma nejake ty plasty navic.
    1023
    1023 --- ---
    COMMANCHE: A ještě se chci zeptat, jak moc velikej rozdíl je mezi Legaci a outback, teda kromě toho, že je Legaci nižší?
    1023
    1023 --- ---
    COMMANCHE: Děkuji, pokusím se prostudovat.
    1023
    1023 --- ---
    Pokud by se tedy našla nějaká dobrá duše pomohla mě nějak rozlousknou následující
    Rok 2004: ano/ne
    Motor : benzín/nafta
    Obsah: 2/2,5/3
    Případně dejme tomu, koukej se po tom a tom a jakékoliv další postřehy, které vás napadnou. Koukal jsem se na Subaruclub stránky a nějak jsem tam o tom nic moc nenašel.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    1023: Tady mas vynikajici clanek, jsou tam popsany i jednotlive motory:

http://chabruz.feld.cvut.cz/public/AO_LEGACY_IV.pdf
    1023
    1023 --- ---
    COMMANCHE: Ono i v těch áčkách ta cena pomalu klesá, ale jak již jsem psal, nabídka je veliká a já uplně nevím na co se mám zaměřit.Podle čeho mám ty auta probrat, tohle ano, tohle ne. Přeci jenom je to docela dost peněz a nerad bych si koupil nejaku serii, která je poruchovější, než ostatní.
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    1023: Ted, jak jsem priojizdel nabidku, vidim tam spousta aut, co si pamatuju z lonska. Jsou tam dele nez rok. Mozna bys to dokazal nejak vyuzit a vytriskat slevu :).
    COMMANCHE
    COMMANCHE --- ---
    AXTHEB: Nevim, nemam s automatem velke zkusenosti. Ale cekal bych, ze kdyz se budu rozjizdet s manualem, tak zaberou vsechna 4 kola zaroven, coz je docela rozdil.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam