• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa

"in this car, you are watching where are you going.. through the side window"

Na nástěnce nyxácký subaru vozový park.

Manuály - Subaru: http://www.subaruclub.cz/manualy
    rozbalit záhlaví
    CROSS
    CROSS --- ---
    KROTITEL: tak ze to kouri cerne, to je bezny (i kdyz teda nejvetsi lokomotivy jsou IMHO ruzny chiptuneri), ale on se pta na bilej oblak. :-]

Kdyz jsem naposled vytvarel bilej oblak, tak to bylo (na silostroji sovetske vyroby) kvuliva prasklymu testeni pod hlavou, takze kdyby mi to zaclo bile dymat, taky bych se o to zajimal.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    T_MAX: no jo, on má prvně dehet a diví se že to čoudí.. :D
    i nový dehty kouřej, koukni na novou vochcávku když na to někdo hamtne. to auto skoro ani nevidíš.. ale údajně ten kouř neni ovzduší škodlivej, jedna paní povídala. :)

buď v klidu.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: já ne, já sedim v práci ..

Dotaz k Dieselu: Stává se vám, že občas při startu vylítne z laufů bílej oblak? Ptal jsem se v servisu a prej je to normální, ale u jinýho nafťáka jsem to nikdy neviděl .. ? Když jedu po dálnici a dám plnej kotel, tak zamnou zřetelně vidím (např. proti sluníčku), jak se zamnou trochu čoudí .. to je prej taky normální .. ???
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    A sakra. Nebyl to někdo z nás?
    Vážná nehoda kamionu a dvou osobních aut blokuje silnici na Benešov - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/vazna-nehoda-kamionu-a-dvou-osobnich-aut-blokuje-silnici-na-benesov-1fz-/praha-zpravy.aspx?c=A110728_121231_praha-zpravy_cen
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    4PTO: :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: asi se mu nechce z toho vystoupit, kdo takovej pocit nezná, že jo :-]
    4PTO
    4PTO --- ---
    T_MAX: co je dnes za den?
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: no, zatím nezatýká, ale je to popraskaný dost.. kdyžtak udělám foto. Vtipný, že na obou..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SWAMP_ASS: držíme palce do středy! :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    4PTO: odlozeno na stredu.
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: já teda svítim furt, i dlouhý trasy (shodou okolností taky do Švajcu, kde neni svícení povinný), a nikdy nic, kromě občasný výměny žárovky. No, ale co neni, může být. (Doufám, že nikoli, teď jsem mocně zakrvácel na tlumičích.)

Ten prasklej plast - to jako prasklej skrz, ve smyslu bude tak zatejkat? Nebo je to jen kosmetická záležitost?
    4PTO
    4PTO --- ---
    SWAMP_ASS: palce jsme drzeli, kde je reza? :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    T_MAX: nemám. Mámtam právě klasický žárovky.. Asi sejim na to svícení vyprdnu..
    Jsem zjistil cenu. I po přátelské slevě od známého vyjde jeden plast na 2700..uff. Ještě mám domluvenou zastávku v SUBARU, prej si to vyfotěj,....
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    T_MAX: ANO! :D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKSIK: na to jsi čekal od chvíle, co jsme ti je tu tak pohanili, co? :D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Kdybyste nebyli prďolové a svítili ve dne diodama, tak by vám nepraskaly reflektory.. :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    TOMYK: Máš xenony? U těch se to stává poměrně často ..
    CROSS
    CROSS --- ---
    ...a doufám, že nikdy neuslyším (myslim, že máme stejnej model, akorát já s MT).
    A to svítim vždy a všude, jako docela to hřeje, ale tohle?
    4PTO
    4PTO --- ---
    TOMYK: :-O tak o tom jsem vživotě neslyšel..
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    Staka se mi zajímavá věc. Při cestě z Prahy do Zurichu ( asi 700km) mi popraskali obě přední světla. Ty průhledný plasty, ne žárovky. přijde mi to jako vada materiálu. Forester je 3 roky starej (SG). Patrně to bylo z rozehřátí, ze stálého svícení..Ale tak normálně by se to stát nemělo. Patrně vada materiálu. Koukal jsem, že se dají koupit samotný ty plasty,ale netroufám si sám na výměnu. Máte s tím někdo zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam