• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    JESSE_MORENO: moje réza měla puchýřky/byla načlá na lemech zadních blatníků a střeše u čelního skla nad spolujezdcem a to jí bylo "jenom" deset, zrovna ty lemy jsou myslím klasická slabina, takže nic extra neobvyklýho.
    SCOTT7279: máš možnost s ní teď legálně v čr jezdit?
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    SCOTT7279: pockej suba tehdy jeste nedelali pozink kastle? nebo to slo pres boudu?
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    SCOOBY: Nejdřív je potřeba karosář a lakýrník, aby se to nešířilo, chycený pravý práh a střecha vepředu uprostřed u nějaký divný gumový záslepky, provozní kapaliny a pak postupně. Není moc financí, takže to půjde hodně pomalu
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SCOTT7279: no tak to je krása, gratulace! koukej nás zásobovat detailama z přestavby!
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    TOMYK: na naše 105. Ale bude hodně práce a přestavba je v nedohlednu.
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    SCOTT7279: moc pěkný! na kolik přišlo a jak se změnou strany volantu?
    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    4PTO:Sakra to je fofr :-D Asi myslíš to, že jsem předevčírem přijel z UK, a přivezl si svůj sen. SUBARU IMPREZA WRX STI Type R Version 5
    4PTO
    4PTO --- ---
    SCOTT7279: nechceš nám náhodou něco říct? :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    prej jak správně parkovat outbacka :))
    Parked Perfectly - Almost - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lOyu-bygt3Q
    4PTO
    4PTO --- ---
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    4PTO: díky poptám se.
    4PTO
    4PTO --- ---
    HE11_KNIGHT: zkusil bych mj tyhle 2

WWW.Subaru-KLADNO.CZ
    +420723105260

subarufm@seznam.cz Telefon 732437746
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    Ahoj potřeboval bych koupit plastovou krytku dozádu na Subaru Legacy. Bohužel nikde na šroťácích jsme jí nenašli. Nemáte někdo nápad?

4PTO
    4PTO --- ---
    nová toyota
    4PTO
    4PTO --- ---
    Subaru Czech Rally Team společně se Subaru ČR a společností Motul vyhlašují soutěž:
    Autosport
    http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=14236/
    CROSS
    CROSS --- ---
    SCOOBY: jo jo, mám za to, že takhle nějak to je. Před odjezdem na dovolenou jsem koukal do skříně na manuál a autu a říkám si, přece to s sebou nebudu vozit. :-]

V každým případě regenerace ve 150+ v Německu to asi propálila, jak bylo potřeba. Jinak vim, že s tim lidi jezděj do servisu, kde se to taky dá udělat.
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    CROSS: netřílej mě pokud kecám, ale přítelky rodičů pažout si takhle vyžaduje vyčištění, což většinou znamená jet na 4 ku po dálnici těsně před omezovačem dokud nezhals, nebo servis...
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: :( snad ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam