Poprvé v životě mě Súbo skoro nechalo na holičkách. Normálně přijedu na sběrnej dvůr s nějakým nábytkem, vypnu motor, jdu se nahlásit, vrátím se do auta, nastartuju, popojedu k příslušnému kontejneru, vyházím krámy, vrátím se do auta, startuju startuju startuju nechytá to... Žádnej Check engine, motor se protáčí ale nechytne. Tak otevřu kapotu, všechno v pohodě, všechny kablíky na svým místě, jdu to zkusit znovu, startuju startuju, nic. Do prdele, to tam nejde benzín nebo elektrika do zapalování? Kolem jde nějakej páreček co přijel Citroenem(!) a že prej mě roztáhnou. Už mě to točilo tak jsem se musel ovládat abych jim neřekl, že jsou úplně blbý a že v mým případě je mi nějaký roztahování jejich francouzským křápem k prdu. Tak jdu pátrat po benzínu. Prošroubuju se v kufru až k palivovýmu čerpadlu, jestli tam není nějakej uklepanej kontakt. Všechno v pořádku. Tak to zase všechno zašroubuju a zakryju těma všema vrstvama... Ještě kouknu pod kapotu a vážně všechno v pořádku. Poslední pokus....otočím klíčkem a nastartuje to jakoby se nechumelilo. Mi řekněte, co to mělo, sakra, znamenat?!?!