• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    4PTO
    4PTO --- ---
    NAILER: proč by to kdo dělal probůh :)) né jasně, t1 je větší legenda :)

NAILER
    NAILER --- ---
    4PTO: včera jsme tohodle malýho prďolu viděli převlečenýho za t2, vepředu obrovský VW a na volantu subaru :-)
    4PTO
    4PTO --- ---
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    2015 Subaru WRX Concept - World Debut - Exterior Walkaround - 2013 New York Auto Show - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=U5wykB0Hk2c
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    Trošku větší subostraz :)
    West Coast Subaru Show 14 - Subiesport TV
    http://subiesport.tv/site/2012/08/west-coast-subaru-show-14/
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: novej forester je libovec, bral bych hned i když moje SG jezdí jak víno:-)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    RUFF23: škoda, na Microsoft silverlight prcám... mrknu na tv v repríze.
    RUFF23
    RUFF23 --- ---
    Prima test nového hajného:
    Autosalon TV Prima - Subaru Forester 2,0i-L Lineartronic
    http://www.autosalontv.cz/autosalon-11-1/subaru-forester-20i-l-lineartronic
    CROSS
    CROSS --- ---
    TOMYK: mně se taky líbí. Jenomže předloňskej koncept nový imprezy se mi taky líbil, a moc to nedopadlo. :-]

Byl jsem se ale podívat na novej Forester a myslim, že bych si ani nemusel zvykat.
    PANDAMON
    PANDAMON --- ---
    mne se teda libi to predtim:)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    CROSS: mě se ten novej koncept fakt líbí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    předtim:

a potom:

:-]
    4PTO
    4PTO --- ---
    po dlouhé době čistá :))
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    DBR: garáž nemám, ale sadu jsem objednal, tak až se zadaří, nepíšu report .-)
    CROSS
    CROSS --- ---
    O tohle se soutěžilo na FB švýcarskýho importéra
    DBR
    DBR --- ---
    TOMYK: tak dej vedet jak to slo, ted zrovna neni idealni pocasi na to delat to vcenku ale pokud mas garaz a UV lampu tak mas vyhrano :)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    DBR: ok, skusim to sám. Trochu zručnej sem a ta sada vypadá dost blbuvzdorně. Jako fakt, volal jsem na 5 kontaktů a cena jedné ďubky od 1000 vejš. Se asi posrali.. jo a jsem koukal na Prahu..
    DBR
    DBR --- ---
    TOMYK: no ja nevim odkud jsi ale me lepil diry v Pze mel jsem ctvrtletne cca 2-3 prustrely z kvalitnich polskych cest a chtel za to cca 200/dira ale je to par let
    ona to zase takova veda neni lepidlo vytvrzuje UV zarenim a melo by se vstriknout do prostoru kde je vypumpovany vzduch coz se obcas podari a obcas nepodari ( zvlast dlouhe praskliny je problem )
    ale drzelo to docela dobre ( a nepraskalo)
    TOMYK
    TOMYK --- ---
    IKSIK: no, právě že sada asi 5kilo a oprava v servisu jedna díra 1500,- mám ty díry 3...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    TOMYK: Já bych si to nechal opravit a koukal bych se jak to dělá a příště bych do toho případně šel sám. Ale skoro mám pocit, že to umí každej jouda, takže si taky nejsem úplně jistej. Co to stojí? Pětikilo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam