WILDENBURY_SQ: Tak zejtra pro něj jedu. Nakonec "jen"
WILDENBURY_SQ 10k sleva, ale s tím jsem trochu počítal, nechal jsem si manipulační prostor :) Navíc se 2 sadami krásných ALU kol, 2x pěkný zimáky (jedny by asi bylo rozumný prodat, protože za 4 roky, než sjedu ty první, už tyhle budou atomizovaný a splynutý s podlahou ve sklepě...) a jedny letňáky na tuhle sezónu minimálně. To jde.
Hned jak se trochu zverkám z těch investic, tak půjdou:
- brzdy (Počítám bude řešit ID SCOTT7279)
- Y-kus výfuku (si asi nechám udělat na míru ve služebních dílnách z kvalitního nerezu)
- rádio komplet vzít krumpáčem a předělat (resp. zkusit opravit zaseklý CD changer, vyndat, prodat, nainstalovat multimediální syštém z 21. století)
Ten mladý prodávající byl nakonec fakt solidní a vycházel vstříc, věřím, že o spoustě věcí fakt nevěděl, v tom měl prsty tlustoprd. Ale od prodávajícího jr. jsem získal všechny faktury za všechny větší opravy, detaily, co tam bylo děláno, historii auta jsem si ověřil i u 1. majitele (firma naproti naší firmě, náhoda :)), dostanu i předávací protokol o stavu auta. Dohodli jsme se na floskuli "stav vozu odpovídá stáří - garantujeme však stav následujících dílů: motor, převodovka, etc... Naštěstí neblbli s takovým tím "auto prodáváme jak tady stojí a když vám cestou domu vybouchne, máte holt smůlu."
Nabídli mi taky 30% slevu na servisní práce, jezdim tam často na služebky, tak na výměnu spotřebek - proč ne.
Takže zatím to nevypadá zle, historii auta mam fakt hodně proklepnutou a vlastně jsem i trochu rád, že to tak trvalo, že netlačili na prodej - evidentně si toho auta nějak vážej a nesnažej se ho zbavit za každou cenu. Ta nehoda za 4181 EUR nakonec byla banalita - 1. majiteli někdo odřel bok a byly měněný 2x dveře a zadní nárazník (+ lakování atd... Ono je to u takovýdleho auta fakt hned, 100 litrů oprava).
Tak mi zítra držte palce a budu se těšit na srazy, zatím jsem celkem nadšenej ze soudržnosti Subaru komunity, jsou to fakt auta pro nadšence. To se s Fordem (doteď jsem se považoval za Fordaře) fakt nedá srovnat.