• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    J3RRYNA: Né že by na tom záleželo, na auta fakt holky nebalim (ono to jde??), ale spíš mě to potěšilo nezávisle na pohlaví :)
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Takových slečen a žen ještě bude :D :D :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Jinak jeste jednou a verejne - diky vsem za pomoc pri nakupu auta. Prohlidka, historie vozu, nabidka (vic nez) osobniho pristupu pri budoucich servisnich ukonech, stréc z Broumova... Vse mi pomohlo pri uspesnem vyjednavani podminek prodeje. Diky, diky a jeste jednou diky, cele zucastnene Subaru komunite :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DBR: Nn, ja takovej nejsem hele. Ja presne vim, co chci a ackoli prim hrajou jizdni vlastnosti, nezanedbatelne jsou i jine pozadavky.

    Treba to spec béčko jsem konzultovat i s pritelkyni a i s lidmi z prace / firmy (kdyz rozjizdis byznys, je dobre byt kompatibilni s ostatnimi i v malickostech jako je auto treba). Nechtel jsem neco, co mi blizci budou nesnaset, jsem proste takovej... Mam rad, kdyz vsichni maji radost.
    DBR
    DBR --- ---
    WILDENBURY_SQ: ted to mas novy ( a prvni) , pockej az se dostanes do stadia barva je mi jedno, vybava neni az tak podstatna atd. pri koupi dalsiho ..... proste jen chci to auto :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    H6 ma fakt sametovej chod. Uz mi vychladlo prirozeni a umim si uzit i pomalou jizdu prazdnou nocni Prahou. Clovek citi, ze to auto nadherne sedi, i kdyz jede pomalu - treba vcera se v tom nahodna slecna, s kterou jsem jednal (a pak ji hodil domu - bydlela po ceste), citila dobra a sama to rekla, aniz bych ji nejak obtezoval pribehy o plochem boxeru s nizkym tezistem a stalym fifty-fifty pohonem 4x4 a bla bla bla...

    Proste se sama ozvala, ze prej co to je za auto, ze je moc prijemny v tom jet :)
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    4PTO: Taky to totiz je ten nejhezci ;).. A navic prej posledni echt forester :))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BLULAJTA: A ja to nevzdal.

    SCOTT7279
    SCOTT7279 --- ---
    EXCITE: Kladky Ina, skf uplně v pohodě, pumpu bych dal asi origo oem subaru (ina ani skf ti taky nic neudelaji) a řemenu bych se nebál od iny, contitechu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: mně taky, ale měla 140 tisíc najeto a s ročním nájezdem kolem 35 tisíc ten diesel stál za to (krom toho má lepší výbavu).
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS:ta 07 se mi pořád líbí víc :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    K nástěnce, obě ty fotky se tu myslim už objevily.
    Forester 2.0 Comfort, SG, MY2007 (prodal jsem v r. 2011)

    /files/000/004/490158_11442b55121e4276139d/original.jpg"/files/000/013/1351158_22b90a350a7738b4e850/original.jpg">
    https://i.nyx.cz/files/00/00/13/51/1351158_2b90a350a7738b4e8507.jpg

    Mimochodem barvu měly oba v techničáku stejnou, a sice šedou. Ha ha.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Snímek z 22. 6. 2010 - to jsem si ještě dělal rozvody u chodníku na ulici necelý měsíc po koupi. :)))))

    IKSIK
    IKSIK --- ---
    EXCITE: Já mám sadu INA osazenou skoro 5 let a všechno zatím v cajku. I vodní pumpa.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Budu dělat rozvody na Forestru, jakou sadu byste pořídili,případně výrobce? Je toho mraky a moc se zatím neorientuju.dik.
    4PTO
    4PTO --- ---
    J3RRYNA: počkej až bude v kupě, miatě se vysměješ :))
    J3RRYNA
    J3RRYNA --- ---
    4PTO: Jasný :D Původně jsem chtěl Type RA, ale prostě to s penězma nedopadlo tak, jak bych si představoval a tohle STi se zdálo být dost v pohodě. Nakonec teda klasicky všecky náplně, svíčky, rozvody, oproti ujišťování ze strany prodejce, že jinak je to tip ťop navíc ještě i spojka, chladič, no a nakonec problémy s tlakem na čtvrtém válci - což se momentálně řeší - vzhledem k tomu, že teď prostě zrovna nemám dost volných financí jsem klukům ze servisu řekl, ať na ten (snad už kurva konečně :D) poslední problém nijak zvlášť nespěchají, takže motor jde z auta nakonec až v příštím týdnu, sundají se hlavy a uvidí se, co dál. Takže ostrých kilometrů mám nalítáno asi 60, celkem zhruba něco málo přes dvě stě. Vzhledem k ceně auta plus aktuální ceně servisu, který je k dnešnímu dni hotový tak mám zatím nepojízdné STičko s kilometrovými náklady á 1000kč, tedy skoro jako echtovní WRCčko - už si kvůli tomu místní (MSK) oturbená subaru komunita ze mě dělá solidní prču. A tohle foto je jediné, které zatím mám právě proto, že jsem prostě zatím neměl příležitost udělat žádné pořádné jízdní (rozuměj - dveřma napřed). Docela mě to sere, občas si říkám, že jsem si měl koupit miatu, protože jsem vždycky chtěl mj. i roadstera, nicméně STi bylo od začátku mým snem a poté, co jsem před dvěma rokama napodzim na chvíli okusil Type R od chlápka z Prahy, který na oplátku osedlal onehdá mé Spec.Bčko, jsem prostě chtěl určitě GC8ku, ideálně teda RAčko... RAčko to není, ale převodovka z RAčka se údajně bez větších komplikací dá případně vyměnit kus za kus, takže časem se uvidí... No jak to dám do kupy, tak se musím samozřejmě zajet pochlubit na nějaký ten sraz, aby se z toho nestalo další mé "legendární" auto, tak, jako jím bylo pro některé členy našeho klubového fóra na SFC Spec.Bčko v době, kdy jsem šetřil na G.O. motoru a jezdil na srazy jen tak chlastat bez auta :D
    4PTO
    4PTO --- ---
    JESSE_MORENO: tak složil zálohu víš co, pics or ... :)))
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    4PTO: a dkonce jsi mu to lajkoval! :D J3RRYNA:
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    4PTO: asi jsi to mohlo vychapat z J3RRYNA: a naslednych dotazu co na to pasuje a co ne :oP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam