• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Ja jsem mel cvt a nevim teda kolik procent bylo kde, ale to auto bylo jako ctyrkolka tragedie. Dokazal jsem se v bahne zahrabat i v mirnym kopecku.... Predtim jsem mel vzdycky manualy a to bylo nekompromisni, ted je to nekompromisni sracka.. Celkove me subaru tak zklamalo, ze jsem zhresil a koupil si misto vyhlidlyho forestra koncernovyho tiguana .. Co je na tom nejhorsi, jsem strasne spokojenej.....
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    4PTO
    4PTO --- ---
    Car24News.com | Ex-Solberg & McRae 2007 Rally Subaru Impreza is for sale.
    http://www.car24news.com/ex-solberg-mcrae-2007-rally-subaru-impreza-is-for-sale/
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Taky by me zajimalo jak to Levorg ma.. v jednom review (uz si nevzpomenu kde) na YT snad i nekdo rikal ze ma Torque Vectoring...
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Takhle nějak to bylo už od dob starejch 4stupňovejch automatů, ne? Tam byl poměr točivýho momentu tuším 90:10 a až při prokluzu předku se to srovnalo na 50:50. Kouzlo bylo v tom, že se ten zadek připojoval (a předek odlehčoval) plynule a ne naráz jako u haldexu. To by věděl spíš Axtheb. Ten měl Lego II s automatem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Já teda nevim přesně, jaký má haldex (a jakej) parametry, ale můj dojem byl, že – přinejmenším ty první generace – začal posílat cokoli na druhou nápravu až při prokluzu. Podle tohoto:
    http://www.awdwiki.com/en/subaru/
    posílá automat s Subaru s CVT na zadek v každým případě nejmíň 40 % výkonu a nějaký kouzla pak řešej další situace. Takže úplně bych to k haldexu nepřirovnával, pořád je to stálý pohon na všechny čtyři, nicméně elektronicky, ne mechanicky řízenej.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    BELIEVER: Resp. nikoli haldex, ale něco technicky podobného...
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    WYMA: Jestli nekecam, tak u aktualnich Subaru varianty s manualem maji staly 4x4, varianty s automatem haldex. Levorg jde koupit jen s automatem, takze asi haldex.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Když mluvíte o levorgu... jak je to s tím pohonem 4x4? Co jsem četl, ta se jedná o něco na principu haldexu, nikoliv stálý 4x4...
    KOZEL
    KOZEL --- ---
    KODEXX: Ne http://www.subaru-global.com/2016legacy.html
    Jen se neprdává u nás, stejně jako Impreza.
    Levorg je nižší třída.
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    prosim vas, chapu to dobre, ze legacy se uz nedela? a je misto toho ten levorg?
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Nasi maji CVT v XV 2.0i a je to docela fajn, narozdil od dvojspojky to vubec necuka a spotreba je tez v mezich. S tim turbem v Levorgu to bude jeste lepsi diky vyssimu kroutaku a tudiz lepsimu prubehu vykonu. Nebal bych se toho, otazkou je ale zivotnost...
    CROSS
    CROSS --- ---
    LEHUOK: dyť to neni žádnej závoďák. Mimochodem na to CVT čtu vesměs pozitivní ohlasy.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Sakra jak jsem se tesil na ten Levorg, tak mi prijde k vzteku ze to sprasili CVTckem :(
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    4PTO: Dik za link na tu grupu, to se bude hodit. Reza pekna, ale 11k za auto ciste for fun je over budget i pro me :))
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: https://www.facebook.com/groups/421983154574907/permalink/814765705296648/ ;)) pokud nejde otevrit, je tam krasny 2 dver 99 sti bez uprav. Akl, 11k ono. Over budget pro me, tak si ho vem ty :)))
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Ja byl o vikendu projet toto http://www.trademe.co.nz/motors/used-cars/subaru/auction-1012885155.htm

    Zajimalo me hlavne jak velky je rozdil mezi mym kouskem (velmi podobny krom faktu ze ma automat), a 6ti kvaltovym manualem. Zaver je: velkej :))

    Kdyz pominu fakt ze na mileage a stav toho auta je tento kousek predrazeny, asi do budoucna budu neco min jeteho v podobne specifikaci vyhlizet, v manualu clovek opravdu poziti ten kroutak preplnovanyho motoru :). Nemluve o tom ze rev. limiter je az na 7500rpm, no mnam.. S upgradnutou downpipe a lehkym cip tuningem (kterej je diky SI drive vypinatelnej) by to byl idealni sleeper car..
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Kdo tady cca pred rokem shanel Special B... :-) S inzeratem nemam nic spolecnyho, jen jsem na nej nahodou narazil, kdyby byl u "fanatiku" zajem... :-)

    Subaru Legacy 3.0 Spec.B - Sauto.cz
    http://www.sauto.cz/osobni/detail/subaru/legacy/16674219?goFrom=list
    KODEXX
    KODEXX --- ---
    BISCUIT: mam forestra a taky se skubal. tak sem sel na diagnostiku a vse ok. byl to spatnej benzin.. takze bych si to mozna radsi nechal potvrdit na diagnostice..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam