Zkusím ještě tady svojí záhadu. Outback mi táhne lehce doprava. Pozoruju to akorát na letních gumách, na zimácích mi přišlo, že to dělá v pohodě. Nicméně ani na těch letních se mi nepovedlo najít nějaké poškození, které by to vysvětlovalo. Vzorek gum se mezi levou / pravou stranou liší asi o půl milimetru, jedna guma byla sjetá víc (nejspíše v důsledku dříve špatné geometrie), ale liší se asi o milimetr. Přehazoval jsem teď při přezutí na letní předek / zadek, ale chová se to stejně. Geometrie byla dělána na podzim, byla předtím rozhozena, nicméně i čerstvě po geometrii to tohle dělalo (po seřízení zmizel jiný negativní jev jako hvízdání v zatáčkách, ale tohle zůstalo). Takže mě moc nenapadá co s tím, ukazovalo by to na gumy, ale zase tím, že zimáky jsou měkčí, tak se na nich to chování nemusí promítat; na letních nějak nemůžu najít nějaký závažný defekt, co by to vysvětloval a nechce se mi úplně na blind koupit 4 nové gumy, abych zjistil, že je to stejné :-) jinak na autě nic neklepe, při brždění se to nikam nestáčí, prostě jinak se chová úplně normálně. Jediné nestandardní se zdá, že zatáčení doleva jde o něco více ztuha než doprava. Nesetkal se někdo s něčím takovým?