• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    EXCITE: no, chci spis nez sportaka neco s cim se da jet na dovolenou a i mimo silnice :D A tazny, to by na BRZ vypadalo fakt divne :) Ale jinak jo, BRZ je super, jako druhy auto klidne...
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: převodovku tohle mělo snad z STI, ta by něco vydržet mohla. Ale u EZ30D oblíbená věc fouklý těsnění pod hlavou (a nepříliš levná oprava) a u těch 180kW verzí je potencionální strašák AVCS, který ten mechanismus má přímo v hlavě a prý pokud se s tím nezachází nejlíp (jako že stačí i o trochu přešvihnout výměnu oleje), tak se to v tý hlavě vyšoupe a je to na její výměnu... fakt je, že je to zjevně dotáhnutý z Německa na kšeft, takže původní cena auta musela být ještě o dost nižší... Takže tam může být v prdeli cokoliv.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOMBRIDER: nevím proč ale mám tam hrubku jak hovado :D
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    TOMBRIDER: rozhodně v tom umí chodit, a prodá to klidně uživatelům hyundai, bmw 530d, 530i, VW Passat, Volkswagen Passat, sedan, sporotvní vůz, aj. :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BOB_GALLOWS: Projed si ostatní inzeráty od něho.. Evidentně dělá do Subaru a vizná se v tomhle prostředí.. Takže rozhodně ví co prodává a proč za tuhle cenu..
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    NIXIMOR: Nedávno jsem v Praze zahlídl tohle: https://www.edmunds.com/subaru/brz/2017/coupe/
    nezvyklé u SUbaru ale docela se mi to líbilo,takhle by měl nějak vypadat nástupce Škody 110R :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak jsem se vcera presvedcil ze opravdu je cas poridit nove auto... pred rokem a pul menena spojka vcera praskla, zasmrdela, zakourila... takze odtah do servisu a pristi tyden uvidim kolik me to bude stat. A to novy XV se v Evrope porad nezaclo prodavat... ach jo.
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    BOB_GALLOWS: Už tam není
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BOB_GALLOWS: Dukladne bych proveril prevodovku a center diferencial. Jestli tomu daval majitel sodu, tydle veci nemaji dlouheho zivota.. Cili asi bych to nechal nekym nezavislym proverit pred koupi .)

    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Mistni detektivove, co je spatne na tomhle autu?

    https://auto.bazos.cz/inzerat/76485224/Subaru-Legacy-30-H6-Spec-B-TOP-STAV.php

    Na tom inzeratu mi prijde divna: 1) cena (Legacy spec. B zridka chodi pod 200 i pri vyssich najezdech) 2) tlak na prodej (ten inzerat je tam chvili a presto ten clovek zacal davat zrejme litr dolu co chvili) 3) ze mu nestalo ani za to setrit hadrem ten silenej chliv v mot. prostoru, kdyz to chce prodat?

    Ale jinak jako, zejo, špekuloval bych za tuhle cenu... Resp. ji jeste srazil u takovydleho prodavajiciho. Jen mi neco rika, ze to auto muze bejt mrtvola.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BOB_GALLOWS: Chtel jsem facelift s 6spd prevodovkou, ale ty jsou tu hrozne vzacne a kdyz uz se objevi, chteji za to nekrestansky peniz. Navic mam pocit ze final drive je stejny u obou, 6spd ma kvalty bliz k sobe.

    Jj ofiko je to 210kw. Polemizuju i nad vymenou downpipe, ta originalni ma dva katalyzatory a je docela resktriktivni, emise tu nejsou takovy problem. Mel jsem tem upgrade na sve predchozi MY 5EAT, a rozdil to byl neskutecny. Bohuzel to dle meho i tu prevodovku oddelalo (v kombinaci s mym rizenim, jsem docela trasher), coz byla draha sranda.

    Byl jsem projet i par H6 s tim 6tikvaltem a nezaznamenal jsem velky rozdil. GT je ale lepsi odpich.
    5MT radi pekne, drahy jsou kratke, presne.. libi se mi to. Kdyz jsem vahal mezi turbem a H6, rekl jsem si ze poridim neco co v Cechach mit nemuzu. Rad bych se v tom v cesku projel a svez kamose, holt musi nekteri prijet sem. Jestli dorazis, rad te svezu, bydlim v East Auckland :))

    AXTHEB: Tak
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BOB_GALLOWS: NZDM - je to na Novém Zélandu
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Jo tak kriminalka: Miami podle ty fotky odhalila, ze to nebude asi uplne v Praze, ze... :D
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    LEHUOK: Moc hezky, 2.0GT pojede pekne, to je 210 kW? Co prevodovka, spokojenost? Tuhle 5 speed neznam, ale 6 speed z MY04-MY09 3.0R spec.B byla fakt celkem zradlo (v kombinaci s tim motorem).

    Celkove by me projev vrcholovejch H4 (nemam zadnou zkusenost) s H6 (ktere jsem si v minulosti zamiloval) dost zajimal, tak pokud naaahodou jsi z Prahé a obcas se nudis... ;)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    LEHUOK: Rad bych tam hodil zadni lampy z facelift legacy, pry pasuji presne, jen nevim jak zarovky, ma s tim nekdo zkusenost?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Zdravim, tak se opet muzu povazovat za "subaristu"..

    Lego MY2006, 2.0GT Bspec, 5spd manual, NZDM, 122k najeto..

    Foto je na ukazku, budou lepsi.

    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SMOKY: Tak nakonec to bylo jen zasekle, pomohlo to chvíli zkoušet otevírat a zavírat a odseklo se to :) Asi už bude ten mechanizmus nějaký načatý
    SPM
    SPM --- ---
    Jinak mě se zase podělalo chlazení, jen tak tak v poslední chvíli... Přijel jsem s tím včera domů z dovolené a po chvíli koukám, že z pod kapoty jde bílý kouř. Když jsem to otevřel, tak motor pocákaný, oblemcaná nádoba na ostřikovač a uložení tlumiče, podle všeho to vypadalo na chladící kapalinu. Tu jsem dneska dolil a dal se do pozorování, až jsem to našel. Praskla mi ta kratší gumová hadice mezi motorem a chladičem, takže jak se to zahřeje a otevře se ten velký okruh, tak tudy začne prolínat voda. No, tak mám zase radost :-D Teď shánět díly, pač po svých to asi nejspíš do servisu nedojede a pak někoho, kdo to vymění :-)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LIGI: Jojo, uz mi kvuli tomu nehraje radio, jelikoz v levy pruchodce se prervala antena a napajeni antenniho zesilovace. Zkousel sem to nejak spravit, ale nevim jak nejak rozumne spojit ten koax. Je to teda voser pekelnej, tak sem zvedavej jestli to bude vono.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam