• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PALMEXSubaru forever a nikdy jinak, rady tipy, fotky, videa
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    REDDAY8: ukroutil bych si hlavu,kdybych se na to chtěl podívat :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    EXCITE: už je zpět :)
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    EXCITE: bohuzel, jen vypršela platnost, musim to obnovit. :-)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    REDDAY8: už zaujalo? :) inzerát je pryč..
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    Sháním 1 kolo na spec B viz fotky. Koupil jsem spec B a kromě origo kol jsem vyfáral v kumbale 3/4 sady. případně tipy... dik

    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    Prodavam sve auto, treba to tu někoho zaujme. :-)
    Subaru Forester - Sauto.cz
    https://www.sauto.cz/osobni/detail/subaru/forester/17900095?goFrom=list
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: no ona ta rucicka strasne lze a drzi v ty stejny pozici pri velkym rozptylu teplot ( u mne asi 70 - 105C), takze realne se jeste nepohla. jinak zrovna zacpa je v pohode, to ten vetrak ufouka v klidu.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    SPM: Cau, s tim jsem nikdy problem nemel, na tom screenu vidis teplotu - je v norme jako je vzdycky. Jinak ted je na NZ zima takze teploty tak 5-15 stupnu v Aucklandu.

    Ses si jistej ze je vse ok, termostat apod..? Co vim ze zavari i sebelepsim novejm autum je popojizdeni v zacpe na rozpalenym asfaltu se zapnutou klimatiazci..
    SPM
    SPM --- ---
    LEHUOK: Hele a zkoušel jsi koukat na reálnou teplotu vody při takovýhle jízdě? :-) Nevim teda jaká je v tuhle dobu teplota na NZ, ale co jezdím teď poslední dobou u nás, kde panujou teploty přes 30, tak se i při blbejch 130 dostávám s teplotou skoro ke stovce, když přijde nějaký větší stoupání (a eventuelně nutnost další akcelerace kvůli nějakýmu kikotovi).
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    IKSIK: Nj ten tlak je spis z tradice v psi, Zeland jede naplno metrickej system uz par desitek let.. :)
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LEHUOK: Slušný. :) Hele a tlak měříš v psi a rychlost v km/h? Na NZ, jo?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    IKSIK: Je na nastence :)

    Legacy GT.

    Dopral jsem mu po roce par malych upgradu (pardon vetsinu veci znam lip v anglictine):
    - ported catless front downpipe (trubka mezi turbem a rezonatorem uprostred auta)
    - vysokopruchodovej katalyzator
    - oil catch can (zachytava olej a vzduch z motoru, z fabriky to vsechno jde zpet do sani a muze snizovat oktanovy cislo)
    - ECU road tune, vyladil mi smes, odstranil detonace, zvysil lehce boost na 16psi a hlavne odstranil omezovac rychlosti (190km/h).

    Docela prdel, ty omezovace tam jsou dva, jeden an rychlost, druhy na otacky pri zarazenem patem stupni, proto s tim dost lidi na netu valci. Bylo to poprvy co jsem se byl poradne projet po tom cipnuti, bezva zazitek.
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    LEHUOK: A co to máš za bourák?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    4PTO: Nemysli si, peclivej vyzkum kde a jak, zda tam jsou kamery, a misto kde je videt daleko dopredu zda tam jsou auta nebo policajti (jedno policejni auto kolem me projelo kdyz jsem cekal u krajnice) :)) Neboj, nehodlam to podstupovat kazdy tyden
    4PTO
    4PTO --- ---
    LEHUOK: Tam te chytit tak te zlyncuji ukamenujou kiwim a píšou o tobě všechny noviny :D
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Meanwhile in NZ... :)

    IKSIK
    IKSIK --- ---
    Btw, jestli se tady někomu neekluje Paramo Trysk Speed 10W-40, tak jsem si ho koupil 60litrovej soudek. Specifikace to má pro starší auta naprosto parádní. Pokud nelijete longlife, tak tohle v pohodě stačí do čehokoliv. Si přijeďte buď s kanystrem a nebo s novým filtrem rovnou na výměnu.
    SPM
    SPM --- ---
    IKSIK: :-D Já si právě vybavuju, že někdo na SFC se tam chlubil tim, že tam nalepil nějaký změkčovalo, pač ho to štvalo. Teda on to dělal snad na SFkovým forestru, ale on je co do interiéru asi dost podobnej :-D Jako pravda ještě je, že kdyby to mělo tempomat, tak na to možná nepřijdu, protože nemusim na tom plynu pořád stát :-D
    IKSIK
    IKSIK --- ---
    SPM: Jo tak s tím tlačením do nohy jsi to trefil! Já mám po delší cestě pod pravým kolenem vytlačenej šlic přesně od toho středovýho panelu a na levým koleni důlek od toho panýlku s ovládáním oken. Nedovedu si představit člověka, kterýmu tam ty nohy nějak slušně pasujou. To by snad musel bejt i mezi japoncema trpaslík. Navíc ten měkkej plast na středovým panelu už mám vymačkanej a ten potah tam tak nějak hnusně plandá. Nevim co tam nalepit, aby to nevypadalo úplně odporně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam