HERR_FLICK: Já se o rozpočtu ještě nerozhodl.
A ad požadavky:
a) je v komparaci s 21 let starým Jaguarem :)
b) taktéž. důležitější je pohodlný, praktický, jízdní vlastnosti opět ve srovnání s jinou starou plečkou.
Rozhodně nehledám auto na řidičský vyžití, primární je auto pro ženu, jestli mě s tím bude bavit jezdit je bonus. Když si budu chtít koupit auto na hraní, přikoupím Miatu :)
Jinak už jsem koukal spoustou jinejch směrů, v rozptylu od devadesátkovejch Outbacků coby nejlevnější řešení přes Volva XC70, Jeepy Grand Cherokee WK2 až po nějaký úplný nesmysle.
Ale ten 2004-2009 Outback (už jsem zase zapomněl, který to jsou písmenka) se mi jeví jako dobrý řešení tím, že je to asi relativně spolehlivý, je to praktický, všude to dojede, snad to bude i pohodlný a mohlo by to člověka moc nevosírat vyžadováním péče.
Jo podotýkám, že se bavím o nájezdu 5-10 kkm ročně, možná ani ne. Mám ještě Jaguara a tak půlku týdnů v roce, ne-li víc, mám novinářský auta. Zároveň na všechny plánovaný delší cesty si jsem schopen zařídit novinářský auto.
Teoreticky bychom se mohli kousnout a třeba se zadlužit a koupit si aktuálního Outbacka. Akorát mi už auto za 200 přijde na danej účel trochu jako overkill. To radši k tomu Outbacku přikoupím tu Miatu.