• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUASINHABrno-Praha Praha-Brno-vlak,autobus,stop,spolujízda etc
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    prosím vysvětlí mi někdo srozumitelně, jak funguje ta eliška? mám tu inkartu a potrebuju v nedeli z brna do prahy vlakem SC a místenku na konkrétní místo - tzn. mám si koupit zvlášt tu místenku na nádru a pak čekat do nedele a koupit si jízdenku, abych měla tu výhodnou cenu štastna e-liska? je potreba nejak stresovat a kupovat to treba hned po pulnoci, nebo jak dlouho ty výhodnější ceny bývaji?
    REONA
    REONA --- ---
    přidala bych se...
    LODYHA
    LODYHA --- ---
    Nekdo v patek Praha -> Brno ??? po 12ty hodine ???
    posta, dik.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    LADYDEE: To som zase nevedela ze je to aj pre bezny tarif nie len pre studentov :) dobre vediet. Za par tyzdnov uz nebudem student :D
    REONA
    REONA --- ---
    aha, tak 130 s Asianou, tedy s Eurolines...
    LADYDEE
    LADYDEE --- ---
    MYJKA: ano Brno - Roztyly je za 130,- Kč bez slevy jako student atd....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    hm.. tak o tom ze je to na roztyly za 97 nic neviem. Myslim ze je to za 130. ale neviem este som tam nesla.
    REONA
    REONA --- ---
    ALESZBORIL: asi 97 studentská, dospělá dražší.

Asiana mě občas vyjde levněji, jindy ne...no vlastně, když chci na Florenc, tak jo, to mě stojí 120.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    MYJKA: a co na rozyly?není to tam za 95,nebo tak nějak....
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    No vsetko je teraz za 140 (studentska)
    MUXX
    MUXX --- ---
    tyjo. tak nakonec zrusili vsechny slevy? asi asiana prestala vykladat ze je nejvetsi prodejce letenek :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Inak neviete preco uz u SA nie su vybrane spoje za 95? Dost ma to zamrzelo ked som potrebovala ist do prahy iba na otocku.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: jasný no...
    MUXX
    MUXX --- ---
    pak uz budu mit doufam auto :)
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ALESZBORIL: jj, ja vim, mohlo by bejt furt hůř.. já su ráda, že to je "jen" za 70 :-) jen, člověk si zvykne.. bylo to za 50 s SA... a najednou za 97:-( a pak ČD za 35... a v Praze dá člověk za lístek 26kč! naprosto demotivující si ho kupovat... ja vim, i těch 7Okč je ok :) jen si říkám, za 2 měsíce to bude 100kč, pak víc a víc... a budu zas jezdit s SA.
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: to jo no,ale na druhou stranu furt cesta tam a zpět výjde levněji než jedna tam,a to dokonce i studentská....
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    KATIA: no, jasně, 70kč je taky dobrý, ale stále jsou na ulicích reklamy - BRNO - PRAHA za 35kč... a ta jejich kampan byla samozřejmě úspěšná, hafo lidí si JEN kvůli těm 35kč zřídilo IN kartu za 600kč. A ta akce nevydržela vic jak 3 měsíce. By mohli aspon stáhnout ty reklamy. Dneska jsem jela ráno vlakem v 9:33 a hodinu sme stáli před Kolínem, nikdo nevěděl ,kdy pojedeme dál. A pak vystoupím se zpožděním v Brně a kouká na mne obrovskej billboard: B-P za 35...
    KATIA
    KATIA --- ---
    e-liska je standardne za 140, tech 35 byla zvyhodnena cena v den jizdy. ale ani tech 70 neni spatna cena...
    ALESZBORIL
    ALESZBORIL --- ---
    PIPLA: no ty vole a takovou prpagaci to mělo-billboardy apod...takže mě české dráhy opět nezklamaly:-))
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ALESZBORIL: no, těch pár jízdenek bylo asi 900 a to samý je furt, ale prostě to už nestojí 35, ale 70 - zas asi určitý počet lístků. To samé, prostě to jen zdražili.... sem si říkala, že to vydrží aspon půl roku... ale 3 měsíce... fakt fraška!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam