[ Sir Karl Raimund Popper - aneb co je to otevřená společnost, a kdo jsou její nepřátelé ] (link na statistiky)
průnik s dvěma kluby, kde jsme se předtím rafli, je poměrně minimální. abych tedy lidi uvedl do obrazu: v Nesmrtelnosti chrousta jsem s tebou poctivě diskutoval, načež jsem tě zabanoval poté, co si můj poslední příspěvek označil za "hromadu sraček", nebo tak nějak. no a v druhém (odborném) klubu mě označení za "lháře" v daném kontextu přišlo fakt trochu přehnané.. prostě jsem dospěl k názoru, že když reaguješ, tak tě odborný obsah toho klubu asi moc nezajímal, a dal jsem ti na týden ban... zároveň máš možnost vidět, jak dopadnou lidi, co si nedají pokoj ani za týden... takže... jak ?
(zároveň bych rád abys případě dohledal, kdy na NYXu někomu sprostě nadávám, nebo označuju to co píše za sračky, apod. - asi jedinou vyjímkou je použití slova "egonom" jako protitah jakmile někdo vytáhne pejorativní označení "ekologista"... )
(pro změnu si v nějaké konferenci nadávat do lhářů a idiotů apod. by možná mohlo být zábavné- ale v mých klubech mě to až tak nebaví... bohužel... budeš si muset najít pro diskuze kluby, které ti vyhovují... protože sám pár klubů moderuješ, tak proč si nezkusíš s lidmi takhle komunikovat TAM - tam ti v tom jistě nemůžu zabránit...)