• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEPolitické alternativy a jejich příznivci
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Prevence a léčba houbových chorob rajčat: plíseň bramborová, čerň, skvrnitost - Choroby a škůdci
    http://www.ireceptar.cz/...evence-a-lecba-houbovych-chorob-rajcat-plisen-bramborova-cern-skvrnitost/
    ..pokud se Vám to zobrazí, pak zde vidíte, že ceny v "obecné restauraci" v r. ´39 byly 30x nižší než dnes. Myslí si tu někdo, že dnes jsou 30 x vyšší mzdy (?) obecného oybvatelstva ??.. či 30x větší prodiutivita práce společnosti ( a tím 30x vyšší zisky kapitalistů , než v r. 1939 ? ...? )
    Pokud si to někdo myslí, pak bych od něj rád vysvětlení, lidské, logické i filozofické a morální a ideologické ...tedy jakékoliv v y s v ě t l e n í , které to dokáže obhájit : proč ?, : o kolik mzdových a produkčních hodnot je dnes, za 70 let poté, je na tom společnost, "obecního lidu", lépe než před 70 ti lety. ?? O kolik..?, je na tom lépe "chudý lid" ( 40% obyvatelstva ! co dnes živoří těsně nad minimem ) dnes, než před 70 ti lety ???. Umí to někdo vysvětlit ??, hlubohomyslně a poctivě ? ...? Laciné kecy neberu.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Význam slova "alternativa" ( jak je to v názvu tohoto klubu ) je jaký ? : že by volit zase a zase a zase stejných 5 stran, jak je už známe ? ( jen se zamíchá jejich pořadí ) , a jak víme, že nám přinesou totéž co celých 15 let tu bylo, protože tam v nich zase jsou stejné ksichty se stejným myšlením. Stejné skandály, stejné podrazy, stejné "hospodaření", stejná korupce, stejné neřešení společenských problémů, atd. Proto je potřeba a l t e r n o v a t ,a zkusit jinou politiku s jinými stranami. Je potřeba vyměnit všech pět původních.

    Kdo je pro ať se přihlásí.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Pro odlehčení...

    Jediný důvod, proč volit Suverení hlavu vzhůru... Ovšem před 18-ti lety:

    Kandidátka.pps | Ulož.to
    http://ulozto.cz/xHMUGxQT/kandidatka-pps
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Zpátky do reality : Ví se, že ideologie komunismu byla vadná zgruntu, a to na dvou úrovních a) svoboda projevu 100% ale proti ideologii 0%, b) špatný ekonomicko-hospodášský model, produkoval méně hodnot při obrovské dřině lidí, respektive "vyráběl" lidi, kteří "jako" pracovali, ale výkony v hodnotách odevzdaných společnosti byly malé, bez užitku, nepotřebné, atd. Čili nesvoboda a nízká ekonomická výnosnost. Nějak to, co říkám, označme čísly, např. ekonomická produkce socializmu byla 1000 "jednotek" ( plus každý rok malý přírůstek, zanedbatelný, nééé-li do mínusu když jsme krmiáli Vietnam, Kubu, Alžír, a SSSR, RVHP aj. ). Snad chápete "co" chci říci. Nyní přišla sametová revoluce. A s ní naděje, že se ekonomická situace národa zlepší a to markantně, diametrálně PRO VŠECHNY. Přeci nebudu měnit původní -izmus 1000 "hodnotový" za jiný -izmus 1001 hodnotový. (?) To nemá cenu. Když už mám změnit socializmus neproduktivní za jiný lepší, pak to musí být markantní. !! ( 1002 za 1503 ) Jenže....je ?, je ten rozdíl markantní ? I za komunistů existoval jakýsi pokrok, za který ti komouši ani nemohli, to je dáno vývojem lidstva. Když se podíváte na dnešní společnost, tak ta "spodina" tj. 40% obyvatel žije ve stejný bídě jako za komoušů !!! ( pokrok do toho nezapočítávejte. Pokrok by byl i kdyby dodnes tu komouši vládli ). Takže ony "výdobytky" tou revolucí neplynou všem obyvatelům, ale jen "těm nahoře" těm bohatým. ( zlodějům a nemakačenkům, kterých je možná víc jak za komoušů ) Čili byl-li komunismus s nárůstem ekonomiky nízky, je sice dnes vyšší nárůst, progrese hodnot, ale "nadbytky" si ukradnou do svých kapes bohatí. Takže cinkání klíčema v 89 bylo jen pro budoucí bohaté, né pro chudé.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SPIPI: To je pravda co píšete, tedy to nač odkazujete svým odkazem.

    Malá podotázka : Co soudíte o tom, že to, "co bylo považováno" v minulých letech za "stoletou vodu", to se najednou nějak opakuje néééé po sto letech ale 5x za sto let ??? Takže to, co bejvalo "stoletá voda" bude v budoucnu už "dvacetipětiletá voda"...; jaký máte na to názor ?
    A pokud ano, souhlasíte-li, proč to tak je ? Myslím, že ikdyby příroda byla zreformována na "ekologické původní stavy", že by tyto "opravy krajiny" neovlivnily ony dešťové spady, které jsou asi v tomto století jiné než v minulých. (( globální oteplování )).
    Myslíte si, že : kdyby globální oteplování bylo 10x silnější, že by jeho důsledky ochránila org. DUHA ? svými názory na vrácení krajiny do původního stavu ? ? Já myslím, že ne, že ani krajina pěstovaná 50 let by "globální deště" nezastavila.
    Co tedy dělat ?
    a) protipovodˇbové bariery
    b) vrátit krajinu do "puvodního" stavu
    c) celosvětově tlačit na změnu globálního oteplování ?
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Je lepší zaplatit za vzniklé škody povodní 10 miliard, anebo raději dávat od r. 2002 do protipovodňových bariér o 10 miliard víc než dosud vydáno bylo ? A kolik bylo vydáno ? ( ví to vůbec někdo na ministerstvu ? ) A kolik bylo potřeba ještě vydat, aby škody tohoto rozsahu byly eliminovány ?
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    SPIPI: nejak se nam to jmeno objevuje casteji :-)

    Je ale pravda, že v Sýrii bylo nedávno asi pět českých novinářů a ti si pobyt hradili ze svého (možná že Tereze Spencerové pobyt uhradil její zaměstnavatel – Literární noviny). Z další diskuse ovšem vyplývá, že pan Szántó má na mysli reportáže Daniela Solise. Nicméně Solis, který skutečně propagandisticky podkuřuje režimu Bašára Asada, je vůči BL autorsky v opozici.
    Jakub Szántó nepravdivě nařknul Britské listy z podpory syrského režimu
    http://www.blisty.cz/art/68804.html
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    SPIPI: Mozna to je i nevyhoda takovych minihnuti a minialternativ, ze aby byli videt se musi sdruzovat na akce s jinymi minihnutimi a tam se vzdy nejaky extremista nebo rasista najde....
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    S_TEJK: asi se vážně pomátl..

    já: "koukal jsem, že ses zúčastnil debaty o Sýrii, kterou supportovali náckové. WTF? To je celkem slušnej veletoč z antifašistický SZ k přednáškám po boku takovejch zmrdů, jako je Vondrák."

    DS: "Po boku mě seděl Rybák z haló novin, takže žádnej veletoš se nekonal. Rád vzdělávám masy nehledě na jejich předchozí ideologickou deviaci... něco jako převýchova, Pokud mají vůli, proč bych je zavrhoval. Jsem snad Bůh, abych soudil? (...) mezi svými studenty také nekádruji, čemu kdo věří. Jde o transfer nějakých informací. Přednáška o Sýrii, za kterou mi i zaplatili byla dobrou příležitostí odsoudit násilí."
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    SPIPI: u pirátů myslím nikdy regulerně nebyl, i když se ochomítal a snažil se uchytit

    mě to teda hlava celkem bere, jsou v zasade dve varianty a) magor b)rovina spekulaci o motivaci a cilech , pripadne kombinace obojiho, ta se nevylucuje

    myslim, ze jeho schopnosti analyzovat konspirace doklada, ze si ani neumi proverit s kym kde vystupuje, pripadne to vi a je mu to jedno, oboji je vypovidajici vic nez dost ;)

    SPIPI
    SPIPI --- ---
    S_TEJK: dik, to mi hlava nebere.. přes zelený, piráty, zubovou, bobošíkovou až k náckům.. ten člověk musí bejt fakt nešťastnej.

    Se ho na ty nácky schválně zeptám.
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    SPIPI: jaký dva? Rybák je nějaký moula z Halo novin, Vondrák nácek jak poleno

    Hledat | více než slova
    http://www.antifa.cz/search/node/vondrák

    event akce
    https://www.facebook.com/events/517431468316784/
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    S_TEJK: hustý, a ti dva, to je kdo?
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    SPIPI: dnes už i na ty neonacisty

    SPIPI
    SPIPI --- ---
    KAILASH: znám osobně, ještě ze SZ. Tehdy, tj. někdy před rokem 2009, byl celkem čitelnej a v základní rovině se s ním člověk poměrně často shodl. Pak jsem mu přestal rozumět.. dneska se mi jeví trochu jako šílenec, byť má pořád velký přehled. Takže bych ho definoval jako podivína se zvláštníma vazbama na magory :-)
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    KAILASH: podle mě konspirační blázen v lepším případě, soudě dle povrchních toho co produkuje přes socciální sítě, mimochodem teď měl třeba zrovna přednášku o Syrii, kterou supportovali/spoluorganizovali neonacisti
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Nevite nekdo neco blize o Danielu Solisovi?
    Drive Zeleny, ted uci na VS a chvali knihy Hajka. Je to podivin, magor nebo jen minoritni alternativec co se snazi postupovat seriozne??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam