MATHES: uznavam, niekolko hier a hlavne tie prve som prehral prave kvoli tomuto, no zvykol som si, uz viem ako sa hra ovlada a je to velka zabava.
kedze ako pises, ze je to praotec vsetkych kartovych hier, porovnavam to najma s predoslymi digitalnymi vydaniami, ktore su imo dost otrasne oproti arene. co sa tyka inych digitalnych kartovych hier ano maju sa o co snazit, podla mna nebude stacit len to ze je to Magic aby konkurovali Hearthstonu a neskoncili ako Gwent, ci elderscrolls karty (aj ked pevne dufam, ze na tom bude MTG Arena lepsie ako spomenute).
mtgo je totalne mimo mna, je to nechutne, skarede, blbo sa mi to ovlada, nieje to plynule... otras v porovnani s inymi digitalnymi kartovimi hrami, aj ked je tam moznost tradovania.
Preco by to chceli robit? aby konecne zaujali aj digitalny trh s hrami. cakam to od wizardov uz roky, stale to nieje to prave makove a je to Magic praotec vsetkych kartovych hier, zasluzi si to poriadnu digitalnu verziu, uz by bolo fakt na case aby prisli s niecim, co bude schopne konkurovat hearthstonu, ktory dominuje.