ja uprimne multak moc rad nemam a to hlavne proto, ze to vubec neni o tom jak to hrajes, ale jde v podstate o to co nejdyl vydrzet hrat roli chudacka "co nema co hrat, je mana screwed a tak vubec, tak ho nechte bejt" a pak tralala kombem zabit zbytek stolu.
vede to pak k takovymu divnymu uchylnymu deckbuildingu, kterej je v primym rozporu se vsema zasadama buildu - veci jako krivka a tempo jsou uplne mimo a nikoho to nezajima. respektive velmi rychle prijde etuda na tema "jo ty mas krivku, tak tady mas wrathama." "haha tos mu rekl dobre Veno, ja to tady jeste podporim discardem hahaha a k cemu je ti ted ta tvoje dabelska krivka hahaha", coz mi proste pripada na jednu stranu naprosto logicky, na druhou stranu uplne retardovany, protoze fakticky te tohle nuti k tomu prestavet deck na rampu, co bude 8 kol nedelat nic a pak zabit vsechny najednou.
navic v multiplayeru je ze spousty karet uplne divny smeti. hymna? jojo jen ji hraj. 2 lidi u stolu si budou mnout ruce, ze prave jejich dva souperi prisli o karty. Counterspell? to samy. dva lidi si vymenej jedna za jedna a zbytek stolu ma razem o kartu vic.
pak to pomalu miri k tomu, ze nehrajes zadnej spot removal, ale jen a pouze masovky. dva lidi neco hrajou a dva to na stridacku cistej, takze pak ty hry trvaj jednak neskutecne dlouho a kdyz konecne skonci, tak je to pro me spis uleva, ze uz to mam za sebou, nez ze bych hned mel chut hrat odvetku.
tl;dr - nechapu popularitu multiplayer hrani