• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    AFRI
    AFRI --- ---
    LOL, Day 2 0-2 a konec. První hru jsem si prohrál sám na misplay, ve druhé 2x mull do pěti a flood. Dobře mi tak, nemám hrát Lukku :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    MATHES: ale je tam míň hráčů, i když bůhví... na to sem taky zvedavej, jestli wizardi vůbec zveřejní nějaký čísla, ať už mety, decků nebo účastníků.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: Day 2 je BO3
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Podobný eventy by mohly být docela dobrý způsob, jak v krátkém čase získat velký vzorek současné metagame, i když bez sideboardu to nemá takovou výpovědní hodnotu.
    AFRI
    AFRI --- ---
    WRATA: Já normálně hraju spíš BO3 a BO1 tolik nesleduju, hrál jsem BO1 akorát tenhle týden na ladderu a tam jsem potkával dost jiný věci než na tom eventu. Na eventu bylo ještě víc monoredu (dobře pro mě), a naopak jsem nepotkával Mardu Knights, kterých na ladderu bylo hodně. Zkoušel jsem v týdnu i varianty s companionama (lurrus i obosh), ale ten deck je pak prostě slabší, v mirroru je to poznat.

    4 Cauldron Familiar
    4 Dreadhorde Butcher
    4 Priest of Forgotten Gods
    2 Woe Strider
    4 Serrated Scorpion
    3 Gutterbones
    4 Mayhem Devil

    2 Act of Treason
    4 Witch's Oven
    3 Call of the Death-Dweller
    4 Claim the Firstborn

    4 Blood Crypt
    9 Swamp
    6 Mountain
    1 Castle Locthwain
    2 Fabled Passage
    WRATA
    WRATA --- ---
    AFRI: Gratuluju. Muzes postnout decklist? STD metu od vydani therosu moc nesleduju
    AFRI
    AFRI --- ---
    AFRI: Ještě mi to udělal zajímavý jeden Lukka (jak jim to v těch 80ti kartách konzistentně chodí T2 Birth T3 Teferi T4 Fires T5 Lukka fakt nepochopím. Když jsem to hrál, tak jsem to kombo vždycky horko těžko skládal bůhvíjak), ale poslední hra byla Monored a ty žeru k večeři.
    AFRI
    AFRI --- ---
    AFRI: YES
    AFRI
    AFRI --- ---
    MATHES: fingers crossed

    MATHES
    MATHES --- ---
    V arene je ted dvoufazovej constructed event za 4k gemu. Pokud clovek udela 7 wins, tak se kvalifikuje na day 2. v day 2 je mozny vyhrat az 2k dolaru
    HEERO
    HEERO --- ---
    Nechcete se někdo někde sejít příští týden na commander? Že by byla konečně příležitost sfouknout ten dvoucentrimetrovy prach z balíků :)
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    WENOUSH: oki, super! A pod pojmem casual si kdyztak mam cca predstavit co? :-)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    SOPTIK: běžně se hraje dvakrát do mědíce, plus se občas domlouvají akce mimořádně

    teď se teda nehrálo po čase karantény a od příštího týdne nás čeká rekonstrukce - z toho důvodu máme decentní kartičkový večer zítra, protože další bude asi až koncem měsíce...zatím je nás pár a bude určitě spíš casual, ale místa je dost ;-)
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    WENOUSH: OKi, ja hraju oboje, primarne casual EDH, protoze moc lidi, co by hralo cEDH neznam :-) Je treba byt s nekym na karticky v Chobotnici dopredu domluveny, nebo se da jen tak prijit?
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    MATHES: mrkni se na Archon. Ma to byt vicemene volebni platforma, nikoliv volena commitee a prijde mi to dost fer. Uz dva roky se nadava na partner metu a to doted prehlizeli (ban LED oslabuje T+T), ted je to spis to povestne ucho co se utrhlo ..
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    SOPTIK: U nás v herně (Hedvábná Chobotnice) poslední půlrok čím dál tím víc oddělujeme cEDH a casual a dost se to osvědčilo, protože máme dostatek hráčů na obé
    SOPTIK
    SOPTIK --- ---
    CHOBOT: No, ja psal cEDH a myslel cEDH, tedy stejny banlist, jako ma commander.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    zda se mi to, nebo tu solidne motate "cEDH" (competitive multiplayer edh) a "duel commander" (1v1 edh)? Plus s tím, že RC duelu fakt nemaj sebemenší vliv na cenu karet, pze je to droboučkej formát.
    RUI
    RUI --- ---
    MATHES: Souhlas, tahle rizika tam jsou a možná by to ve finále nestálo za nic. Nicméně všechny tyhle problémy má už současný systém a navrch ještě z podstaty věci kolosální střet zájmů (rozhoduje skupina lidí, jejíž zájem je primárně prodej nových karet). Takže horší než teď to být nemůže.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam