• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    MATHES
    MATHES --- ---
    WIRUSS: prej fake:)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Tohle si umím představit na více formátech...

    ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES
    MATHES --- ---
    HEERO
    HEERO --- ---
    Tvůrci Magic: The Gathering uznali chybu. Nevídaným způsobem mění pravidla | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...magic-the-gathering-uznali-chybu-nevidanym-zpusobem-meni-pravidla-490712
    YETTY
    YETTY --- ---
    AFRI: Aby nepřišli další :)
    AFRI
    AFRI --- ---
    FORACE: az odejde Teferi do vole prdele tak se taky zlobit nebudu :)
    FORACE
    FORACE --- ---
    yorion bude stale dost slusnej, aspon ze uz nemuze blinknout fires a nastolit loop s teferakem a lukkou :D
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Ja bych to uplne nezatracoval, ta mana se musi platit jako sorcery, coz je pro aggra problem, protoze musi skipnout kolo.
    RUI
    RUI --- ---
    MATHES: Řešení, které zvolili, text na kartě popírá. Říká se v něm totiž "If this card is your chosen companion, you may cast it once from outside the game" a tahle situace podle nového pravidla nikdy nenastane. Úprava počáteční hand size by text na kartě nepopírala. Každopádně dobré řešení neexistuje, celá tahle mechanika i snaha ji napravit je prostě epic fail.
    MATHES
    MATHES --- ---
    RUI: "tohle reseni je spatny, protoze popira text na karte. tohle jiny reseni, ktery popira text na karte by bylo daleko lepsi" :))
    ASYD
    ASYD --- ---
    RUI: *pocatecni* hand size
    RUI
    RUI --- ---
    ACHERON: Taky to nedokážu pochopit, a stejně tak mi hlava nebere tuhle nápravu. Tohle řešení je hrozně neintuivní, přímo popírá text na kartě a pro novější hráče je to fakt matoucí (člověk třeba pochopí základní principy stacku a aktivovaných abilit a bum, tady máte něco, co se tak tváří, ale chová se jinak). Úprava hand size v případě, že má člověk companiona (první fix, co každého napadne), by byla daleko elegantnější.
    SHPEK
    SHPEK --- ---
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    tak a ted mi vysvetlete jak je mozny ze companion prošli pres playtesting. jako argument ze se nedají predpovedet vsechny kombinace mozny je imho dost mimo protoze i docela loser jako ja (a developing team a playtesteri jspu dost chodící gathereri) tam docela rychle vidi uplny posráni celý hry. ty errata tech rules jsou uz jen tresnicka na dortu, uz jsem zvedavej jakej z toho mark sepise feedback...
    HEERO
    HEERO --- ---
    Tak paráda no, alespoň ze sem si to s tim deckem uzil jednu sezonu :D předpokládám, ze dostanu alespoň rare tokeny zpět....

    Takže vse se vrací do starých koleji... Mono blue, mono red, mono white, rakdos nebo jund cat a winota (ktera by mohla fungovat i bez agenta) a vrátí se nam azorius control, temur adventure, temur reclamation a všechny deckys urem :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    MATEEJ: tabletop + mtgo dneska. arena 4. s downtimem
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    MATEEJ: Az za tri dny.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    By mě zajímalo, jestli ten companion rules update aplikují do MTGA hned nebo až 4. 6. Zrovna mám nadraftovanej Gyruda deck a moc se mi nelíbí, že by mi ho lidi vytahovali z ruky Memory Leakem.

    Tak jako tak, ten postih mi přijde docela výraznej, všichni companions buď o tři many dražší, nebo je sesíláš dvě kola... To mi přijde trochu jako overkill, ale uvidíme.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    MATHES: já bych ho na limited sideboardoval hned... hrál jsem zatím 1x Sealed a 1x draft, obě vyhrál jeden a ten samej člověk co pokaždý deck postavil na companionu, nutno říct, že pokaždé použil jiného.

    Ale jasně do normálního decku moc není... sotva do nějakých jednokarťáků...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam