HEERO: Rozhodně mi je milejší současný stav než třeba období, kdy shitový Homelands a špatná obchodní rozhodnutí související s Fallen Empires a Chronicles mohla vést k zániku MtG.
Že radši nasaděj všechny vývojáře na vývoj mobilní platformy než na odstraňování bugů taky chápu, já bych na jejich místě udělal to samý. (Jenže já nejsem na jejich místě a nejsem ani na místě hráče, kterej chce hrát MtGA na iPhonu, já jsem na místě hráče, kterýmu nefunguje friends list a při každém releasu nového setu se brodí bažinou nových bugů, takže má nespokojenost je možná sobecká, ale na druhou stranu oprávněná. :-) )
Na druhou stranu, jak už jsem tady před nějakou dobou psal, přílišný důraz na to, aby hra byla v co nejzelenějších číslech proměňuje samotný produkt jak na povrchu (cosmetics, alt arts, Secret Lair), tak uvnitř (konstruování setů tak, aby si v každém našli svoje příznivci ÚPLNĚ VŠECH existujících formátů, marketingová přitažlivost power creepu, které čas od času podléhají, atd.). A z těch vnitřních změn se bude obtížně couvat, pokud se ukáže, že MtG škodí, třeba po stránce hratelnosti.