• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MATHES: v cz
    Americká banka brojí proti společnosti Hasbro. Nelíbí se jí hamižné zacházení se značkou Magic: The Gathering | ZeStolu.cz
    https://www.zestolu.cz/deskovky/americka-banka-broji-proti-spolecnosti-hasbro-nelibi-se-ji-hamizne-zachazeni-se-znackou-magic-the-gathering-546223
    YETTY
    YETTY --- ---
    Jedu teď pracovně na 10 dní do Bratislavy. Nemáte někdo tip, kam si tam jít zahrát?
    MATHES
    MATHES --- ---
    Bank of America Accuses Hasbro of Destroying Magic: the Gathering For Short-Term Profit
    https://mtgrocks.com/bank-of-america-accuses-hasbro-of-destroying-mtg-for-short-term-profit/
    OLA44
    OLA44 --- ---
    nezapomente PLAYBRO
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Zatím to vypadá, že na můj vkus je tam moc bombových R, to mě neba.
    ASYD
    ASYD --- ---
    ale docela vali mesmeric orb....zakopes se pockas az souper pouzije vsechnu manu a v dalsim kole polozis :) evil shit
    ASYD
    ASYD --- ---
    MATEEJ: a ja vul hned vyhodil 1500 gemu oknem za lojza deck kdy nevim co byl plan
    WRATA
    WRATA --- ---
    No konecne se daji koupit rare a mythic wildkarty samostatne, jenze cena je klasicky tak 3x vetsi nez by bylo potreba. A jeste navic je tam limit na 10 nakupu. To je proste kokotina

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    A jako Midweek event je BRO Phantom Sealed, takže příjemná možnost, jak si ty karty v limited zadarmo trochu vosahat.
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    Tradičně balíčky na aréně zdarma ,,PlayBRO,, a ještě je v obchodě za 0 zlatých pár sleevu, nebo jak se to jmenuje
    ASYD
    ASYD --- ---
    dnes v arene gemy za kovaky
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Sweet

ASYD
    ASYD --- ---
    MATHES: ja teda myslel standard
    MATHES
    MATHES --- ---
    ASYD: ten na tech formatech uz je, ne?
    ASYD
    ASYD --- ---
    Mne spis zaujal monastery swiftspear
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    vzhledem k tomu, ze je na obou formatech legalni wishclaw talisman, ktery povazuju za silnejsi kartu, tak nerikam nic
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    Co říkáte na to, že Diabolic Intent přijde na Modern či Pioneer?
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tak ja jsem hral v den releasu. Co jsem koukal tak Liliana je absolutne broken
    MATHES
    MATHES --- ---
    ale na goldu uz to je o dost tezsi:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam