• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    BOREC: jako jo, ale bylo to pro 8 a 9 lete tak jsem jim to chtel zjednodussit
    BOREC
    BOREC --- ---
    LOP4TA: nepodcenoval bych mladase, párkrát jim vysvetlis tu mechaniku a pak si to pamatuji dle obrázku a velmi rychle se i ty texty resp. hesla naučí
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LUCINKA: jop ten jsem nakonec vzal taky. Ale ja si pamatuju ze jsem zacinal na portal starter decku. kde proste byli potvory bez schopnosti ci tamhle trample a tamhle flying. tohle je plny textu dle me :D
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    LOP4TA: Já kupoval tenhle: https://mk1.co.nz/products/magic-the-gathering-arena-starter-kit
    A je celkem v pohodě. Dají se najít na netu. Jen asi ne v čechách.
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LUCINKA: ja bohuzel pred 2 lety nic nemohl najit, kdyz jsem prave hledal vanocni darek
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    LOP4TA: Dají se koupit i starší kity a nemusíš zbytečně shánět karty a uvažovat o lvl těch balíků co složíš. Tyhle jsou vyrovnané.
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    UBIK: hele kdybys poptával, tak mám doma hromadu starších karet z draftů. Je to v deskách. Nic cenýho tam nebude, ale rád se toho zbavim. Tak kdybys měl zájem tak se můžem nějak dohodnout..
    BOREC
    BOREC --- ---
    MATEEJ: hezky to jsem netušil
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BOREC: Ještě ve 2020 existovaly pre-con 30kartové welcome decky, co se zdarma rozdávaly v hernách. Teď už neexistujou, ale můžeš se inspirovat jejich decklisty:

Core Set 2020/Welcome decks - MTG Wiki
    https://mtg.fandom.com/wiki/Core_Set_2020/Welcome_decks
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Já bych v první řadě zvážil nákup tiskárny a barevnýho toneru. Dneska bych papírový karty fakt nekupoval.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Taky bych na to šel postupně z nějakých hromad karet vytřídit jednoduchý potvory a složit 1-2 balíky... ze začátku v podstatě bez abilit, třeba i jednobarevné jako knechti vs zombies . Pak budou mít možnost to tunit a ladit.

UBIK: jinak kupovat boostery je ekonomická hloupost (taky si pamatuju ty pocity, při otevírání boosterů a skládání decků), lepší je pak kupovat jednotlivé karty, případně boostery kupovat na drafty - aspoň je s tím zábava.
    BOREC
    BOREC --- ---
    LUCINKA: pro děti je to super, můžou si to hezky třídit podle barev, vydrží u toho hodiny, což bych třeba u PC byl dost nerad
    LOP4TA
    LOP4TA --- ---
    LUCINKA: bohuzel tyhle starter kity z novej edic maj milion textu a je opravdu lepsi slozit z bulku.
    LUCINKA
    LUCINKA --- ---
    UBIK: Kup nějaký strate set kit. Jsou to dva balíky, dvě Rka s nemusíš se namáhat s přemýšlením. Kdysi jsem koupil, je to hratelné adětem to stačí. Jinak za mě investice do papíru se nevyplatí, ale to je na jinou debatu :)

Veselý drak | Karty MTG - Arena Starter Kit 2022
    https://www.vesely-drak.cz/produkty/intro-pack/9111-magic-the-gathering-arena-starter-kit-2022
    UBIK
    UBIK --- ---
    DEMENCE: Přestal jsem hrát někdy v roce 2000, takže nemám absolutně pojem, co se dneska hraje, co bych měl koupit za edici. A samozřejmě je hezké to sbírání, kdy koupíš balík a čekáš, co v něm bude. Své karty jsem tuším rozdal.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    UBIK: no, jeslti nemas doma karty, asi bude nejlepsi se dohodnout s nekym kdo ma doma nejakej "bulk" a neco z toho posklada.. ja uz mam vicemene jen jednokartaky a par karet okolo, ja uz to nedam... kupovat nove karty me prijde zbytecne... nevim jestli je nejaky produkt ktery tohle nejak podporuje? ja uz se v magicu pohybuju jen sporadicky..

pokud si dobre pamatuju tak se v Rytiri prodaval zbytek po draftech v tech dlouhejch krabicich, z toho by to slo urcite take postavit...
    UBIK
    UBIK --- ---
    DEMENCE: Děti jsou šikovné, hrají v pohodě Katan atd. Velmi rychle chápou i složitější mechaniky. Bavit je to bude. Jen jsem z toho nepochopil, co a kde mám teda koupit. Děkuji.
    UBIK
    UBIK --- ---
    PLOMBDENTIST: Jelikož mají Switch, tak další obrazovku určitě nechci. Ale i tak díky.
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    BOREC: ja zacinal taky tak nejak 9-10 s bratrankem co mu privezla tetka karty z Nemecka.. za me to bylo jednodussi Black knight, White knight, Serra angel, Sengir Vampire, hypnopička, Order of the Ebon hand, Terror, Swordy,...
    BOREC
    BOREC --- ---
    DEMENCE: jj podobne to máme doma, teď už Teda po roce jedeme sofistikovanější decky, starší syn 9let je schopen si už i nejakej ten deck sám postavit
    DEMENCE
    DEMENCE --- ---
    UBIK: ne pro sovej deti ale pro kamarady.. jsem to delal tak ze jsem postavil dva jednoduchy decky RG aggro s medvedama a obecne jednoduchejma potvorama, jednoduchy fritky na removal par triku, par potvor s abilitama a proti tomu jsem mel postavene BW knechty s nicenim a par trikama.. jednoduche mechaniky, jednoduchy gameplay a prittom se tam da porad neco vymyslet.. az se to nauci pridas modrou protoze ta ma counterovani a dalsi picovinky... dost me to fungovaloé, naposledy teda tak 6 let dozadu, ale na nauceni rozhodne nepotrebujes nove nebo dokonce drahe karty.. spis udelat dva decky s jednoduchou mechanikou na nauceni fundamentals a k tomu muzes pridavat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam