• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    BESH
    BESH --- ---
    KAPITAN_JACK: Osobne nejsem z LotR v MTG nijak zasadne nadsenej. Chapu ale, ze Wizardi si od ty znacky slibuji dobry prodeje a priliv novych hracu. Uvidime.
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KAPITAN_JACK: mě více, než cena sere, kurvení lore... co uděláš, když jsi firma vydávající něco z universa, kde jsou fanoušci velmi citlivý na jakoukoliv změnu lore, jelikož ten je velmi promyšlen. Zároveň jsou zkušenosti z poslední doby, že když se naposledy někdo pokoušel nafilmovat, něco z universa, až neskutečné množství lidí si stěžovalo, že zcela vymyšlená postava, je černá, jelikož to prostě nesedí k dané rase... Jenže ty jsi firma, která na všechny sere, tak z hlavní postavy tedy Aragorna uděláš černocha.
    Jen pro pořádek Tolkien popisuje Aragorna jako vysokého, tmavovlasého, s šedýma očima a vážnou tváří a bledou pletí...
    WRATA
    WRATA --- ---
    KAPITAN_JACK: Drzi trend s MH1/2, za me v poradku. Obavam se spis jaka prasarna bude Gandalf
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Zkusil jsem ty zbývající dva ale už jsou pryč. Co říkáte na LotRa? Je cca o půlku dražší než ostatní sety :-/
    AIDA12
    AIDA12 --- ---
    Pravý horní diky
    NECRO_BUTCHER
    NECRO_BUTCHER --- ---
    díky za levej dolní, byl to jeden boo. dominarie.
    V0IT
    V0IT --- ---
    další sada k rozebrání

SKUNK23
    SKUNK23 --- ---
    Little frogs commings....

BESH
    BESH --- ---
    V0IT: A vlevo nahore, diky!
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    V0IT: vzal jsem vpravo nahore, diky!
    NYRLEM
    NYRLEM --- ---
    V0IT: vlevo dole, dekuji :)
    RUNYAR
    RUNYAR --- ---
    V0IT: Díky vzal jsem si poslední... 87899...
    V0IT
    V0IT --- ---
    k rozebrání

MATHES
    MATHES --- ---
    ELENFANT: pokud by tam nebyl dovetek "and you cant get additional" tak by se o tom asi dalo bavit, ale takhle je to uplne jedno, protoze bez ohledu na to kolik bys jich mel dostat a jakym zpusobem, tak dostanes jeden a tim to pro dane kolo konci.
    ELENFANT
    ELENFANT --- ---
    MATEEJ: V jeden okamžik, takže dostaneš jen jeden. Je to fajn.
    TMA: On to je ale replacement effect a ne trigger, což trochu mění situaci.
    TMA
    TMA --- ---
    MATEEJ: Není v tom podle mne rozdíl. Pokud naráz, tak dostáváš sumu, třeba 6, a na ni zafunguje 6->1. Kdyby postupně, tak se udělá Xkrát trigger, který první zredukuje Y->1 a dá "can't". A ty další už dají 0, protože je tam aktivní "can't".
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Dotaz k téhle potvoře [MATHES @ MAGIC THE GATHERING : it is one (ale az v utery)]

Poison countery, které obdržím v combatu od vícero potvor, se udělují postupně nebo v jednom okamžiku? Tj. dostanu od každé toxic potvory 1 counter, nebo dostanu od jedné jeden a od ostatních nic?
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    KVIIIK: Osobně mě taky, ze všech mechanik asi nejvíce sere land destrukce a pak asi prison, potom discard (rack) a moc nechápu proč někomu vadí mill (ano na limited je to hnus, naposledy si pamatuji, že na prelease Ixalanu jsem jeden postavil s Fleet Swallower a fakt to šlapalo ;-) ). V EDH mám naschvál postavený Zo-Zu LD a vytahávám ho jen, když někdo dobu otravuje s 5C, kde má ještě tunu šutrů, ale popravdě moc zábavné to na hraní není ;-)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    V Areně mi na země zatím nikdo moc nesahal. Nebylo tam na to moc karet, hledal jsem když jsem chtěl counterovat to kombo když změníš zem na potvoru a dáš jí "You cannot lose and your opponents cannot win"...
    MATHES
    MATHES --- ---
    KVIIIK: it's being frowned upon:))
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    ROBIN_SNNS: nemůžu si pomoci, ale sahání na země a jejich ničení je zcela legitimní způsob, jak tu hru hrát. V EDH je to trochu problém, když land destruct deck zazmrdí celý stůl a pak umře bez šance na výhru, ale pokud je to v klasickém duelovém hraní jeden na jednoho (a nebo cEDH), tak nevidím problém. Je to imho na úrovni staxu nebo heavy controlu a po pravdě: ten control mě štve víc.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Já bych ti doporučil ten starter kit. Poměr cena:výkon je tu dobrej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam