• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATHESMAGIC THE GATHERING : Vrazda v salonnim kupe
    spoiler - klikni sem

PROMO KODY DO MTG ARENA NA NASTENCE

ODKAZY NA ZAJIMAVE ZDROJE INFORMACI O MTG NA HOME

Jestli chces neco sehnat / prodat / vymenit, tak ses tu spatne a nasleduj odkaz nize.

[ MAGIC THE GATHERING: Nákup / Prodej / Výměna ]

Zajimaji te storyline? Chtel by sis precist pozadi jednotlivych sad? Pokracuj prosim ZDE

NYX MtG Arena IDs na NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    VRBIK: a ten diamond jsi tehdy uhrál s precon deckem?
    BESH
    BESH --- ---
    VRBIK: Ano, je to nestydaty stroj na penize.
    VRBIK
    VRBIK --- ---
    Jsem po cca 4 letech zapnul Arenu.. a zdá se mi to, nebo z toho udělali černou díru na peníze/čas? Jsem v dobách war of spark celkem v pohodě nahrál Diamond na constructed a získal všechny karty co jsem potřeboval bez masivního obětování času a s nulovou finanční investicí.. i ty precon decky co tam teď mají jsou totálně marný a nehratelný..
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Gemíčky za zlaťáčky v obchůdku
    MATHES
    MATHES --- ---
    vypada to, ze blackfire fakt vyschnul
    MATHES
    MATHES --- ---
    protoze jsem se dozvedel na krame, kde mam objednanej display LOTR, ze uz ho asi neuvidim, bo distributor asi dojel se zasobama, tak se tady chci zeptat

chapu spravne, ze na ten holiday release uz nebudou draft boostery ale jenom collectors, jumpstart a nejaky dementni scenerie?
    ASYD
    ASYD --- ---
    HEERO: reprint bude v eldraine v ramci vsemoznych enchaku co tam budou vychazet... nevim jak to zahybalo s cenama
    mozna se to da porovnat s inst/sorcery ktere vysly stejnym zpusobem ve Strixhaven sade

ty pohly s cenama?
    HEERO
    HEERO --- ---
    Jaký máte názor na vývoj ceny karty Doubling season? Údajně má být v nějaký blízké sadě reprintnuta. Je asi 100%, že půjde dolů, ale jelikož jich je celkově málo, tak se dlouhodobě po reprintu začne znovu zvedat?
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ASYD: Já sem docela spokojenej. Je to víceméně core set a za mě je lepší než všechny core sety počínaje M19 a oba DnD sety. Ta ring-bearer mechanika se IMO hodně povedla.
    _DOMINIK_
    _DOMINIK_ --- ---
    ICARUS: ja hraju brawl a explorer
    ASYD
    ASYD --- ---
    ICARUS: navic ta sada je na limited i spatna
    BESH
    BESH --- ---
    ICARUS: Standard-legal sety se v Arene draftuji pravidelne. Neni to tak, ze by se draftil jen posledni set.
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    i když teda koukám že standard na tom není o nic líp, když dimir midrange má tak 40% mety. co se vlastně na té aréně dá hrát za constructed formát?
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    teda, to rozhodnutí že lord of the rings nebude legální na standardu je hodně dementní. jsem teď zapl arénu a vlastně vůbec nemám motivaci hrát drafty a kupovat packy, protože mi budou k hovnu. alchemy považuju za fail a historic vyžaduje až moc velkou investici do karet.
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    PLOMBDENTIST: erm, takze kdo zacina, tak nejen ze nelize, ale ani nic nezahraje, pac mu prijde prvni land taplej do hry?
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    UNSEEN: A není to tak, že jen pro Arenu to budou kosmetiky, ale v kartách vyjdou nějaké SL a možná EDH?
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    MATEEJ: jak fallout cosmetics only, no cards? já chci červený fiendy, zelený deathclawy a mouchy, bílomodrý bratrstvo oceli a černý nightkiny v holportu s feral ghoulama!
    To je šlendrián, tohleto...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    WIRUSS: nojo, že dcrc osobně významně preferujou hraní blue based controlů je už dneska meme :)
    WIRUSS
    WIRUSS --- ---
    _DOMINIK_: Hlavně frantíci si dost často un/banují dle toho, co sami chtějí hrát, viz. unban Giftů nad tím kroutili hlavou skoro všichni... Kupodivu pak 2 z nich hráli několikrát různé verze kontrolů s ním atd... Za mě (ač se se mnou mnozí hádají, že to tak není) jim jde o to, aby to bavilo hlavně je a je jim skoro jedno co na to hráči (ono i ten poradní tým nemá úplně stejnou váhu hlasů)
    WRATA
    WRATA --- ---
    ROBIN_SNNS: Jenze Walker na to musel pouzit Hlas :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    KAPITAN_JACK: Nejenom v Innistradu, to prý uměl i Walker z Noční Strany/Nightside (Simon R. Green)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam