SANTAL: ono je těžké zabíjet děti lidí, kteří z principu své orientace děti mít nemůžou.
Tady je to docela legrace v tomhle klubu, SOTM / úplně mi není jasné, proč by se jakýkoliv kristovec nechal nazývat Syn Člověka- ohledně pokory ale snad is sv. Petr nechal ukřižiovat hlavou dolů, aby neumřel jako jeho Mistr./ , což je férový mulťák, a jeho proruská homofobní propaganda, maskovaná pravoslavím.
a Chomi, konzervativní the-log, kterému sice vadí pakora, stolování s židy, urážka vztahu Putin, Kiril za to na Sibiř ale spolupráce církve s KGB popř s fašisty ne-e. což mne sere hlavně proto, že v malých dějinách pravoslaví nás, jsou známi lidé, kteří v boji proti náckům prolili mučednickou krev( ještě že se nedožiuli období dost a pravoslaví).
pár let po jejich smrti není problém se paktovat s fašisty a vlastně je to legitimní křesťanský názor.
No když jsem se ptal na názor ohleně stavu v církvi oné ne propruské strany, , nepoužívala argumenty ad hominem, a dala mi dokonce i dokumenty, ve kterých jsem si mohl přrčíst proč se co děje a proč je to špatné.
když jsme se ptal tady CHOMIHO, na stejné téma, jak to vidí praha a rusko, takt byly argumenty ad hominem a zlí lháři.
upřímně, asi to fakt smrdí a dost
Takový přístup opravdu pomůže vybudovat léčebnici, budeme kázat rusky? nebo rovnou napíšeme oslavnou ódu na Putina a Kiriila a přerozdělování moci v samoděržaví?
dáme azyl lidem z lefebvristů? když už je zlý Vlk fňuk fňuk pomluvil?