• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAWEARTHSHIP - recyklované domy ^*^ energeticky soběstačné a ekologicky harmonické stavby
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    nečekám že někdo přiběhne, mluvil sem o tom, že to zjevně není zajímavý :)
    KOKES
    KOKES --- ---
    SELECTOR_IX: myslim si, ze kdyz si pisknes, hned 10 lidi nepribehne. To je jako kdyz shanis praci, taky hned zadna neni, ale az po case:-)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    to tě neuživí...

takže když to shrnem. nikdo do toho se mnou nepůjde, že? myslím že je to obvyklej scénář v těhle případech...
    WOOD
    WOOD --- ---
    no proti tvym planim, smesne malou: 600m2
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    jak velkou zahradou?
    WOOD
    WOOD --- ---
    ...neves hlavu, kdybych si zrovna dneska nesel pro klice od baraku se zahradou za mestem...urcite bych si tam nejakou parcelu vybral :D
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    KOKES: nejsou
    WOOD: tak to nevím. pokud neseženu 2 mega nebo lidi co by do toho šli se mnou tak je to stejně buřt.
    LURA
    LURA --- ---
    SELECTOR_IX: Krásný místo...
    WOOD
    WOOD --- ---
    SELECTOR_IX: ;} to nevim jestli na to existuje nejaka jednotka ;D

...z geomapy zjistis aspon podlozi, pak se to deli treba na piscite, jilovite atd, pak uz konkretne treba dle obsahu humoznich prvku...dulizita je taky spodni voda, potok... aby tam sli udelat studny a zavlazovani,... no proste jestli je vhodna k hospodareni, nebo bude potrebovat nejake upravy...

...jinak se mi to moc libi i ta idea!
    KOKES
    KOKES --- ---
    hezky, co sousedi?
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    v čem se to měří?
    WOOD
    WOOD --- ---
    moc peknej flek, jaka je tam puda?
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    fotek mám hafo, místo je sqělý, teď jen sehnat dalších x lidí. fotky nahodim až budu u kompu... (doma)
    WOOD
    WOOD --- ---
    SELECTOR_IX: drzim palec, skvela vize! nahod foto ;}
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    tak dneska jedu nafotit ten pozemek...
    MRTS
    MRTS --- ---
    DAW: To by bylo dobré... Mohl bych se dostat ke scanneru a pak ti to nějak poslat.

Mimochodem; minulý týden jsem byl doma, kontroloval jsem zpevnění břehů vtoku do rybníka - z několika proutků už vyrašily výhony (zbytek vyschl), ale mezerami mezi proutím stále nic neroste. (Stavěl jsem to na jaře, proutí jsem natahal z černé skládky bordelu od zahrádkářů.) Foto nemám, ale vypadá to podobně (jen ne tak megalomansky):
    zpevneni brehu
    (To je jen další inspirace...)
    DAW
    DAW --- ---
    No vrbicky jsou nic moc.. potom, co si prectes ty dve stranky, jak se to vlastne dela, tak uz vis vsecko co potrebujes ;-) a Natural building je docela dobra knizka.. je o dost vic prakticka, nez ta, co mam ja, ale zase tam toho neni tolik.. tak nejak se doplnuje s tou moji, takze veci, ktery chybi v tej moji jsou obsazene v te tvoji a naopak.. ;-) Chtelo by to pak nejak nakopirovat asi a mohli bysme oba mit obe..
    MRTS
    MRTS --- ---
    DAW: Fajn, to jsem rád, že to stihly..;) Jsou dobré? (Jak moc se mám těšit.)
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    je to vedle toho prostoru. fotky bohužel nemám...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam