LURA: :o)) jj, nastesti taky bydlim ve starym baraku, kde nevadi, kdyz je neco krive, protoze je vsecko krive. takze kdyz k tomu pridam rynu, ktera je trochu kostrbata, nebo se tak neseru s omitanim, tak no problemo :o).
LURA: to mi pripomina dedu - "jak mam udelat ty zaoblene prechody mezi stenou s stropem?" - "sklenou od piva", "nemuzu sehnat vrtak na provrtani metrove zdi, abych tam mohl protahnout trubku od radiatoru" - "vem si normalni ocelovou trubku o vetsim prumeru a kladivo a postupne to probouchas. a modli se aby tam nebyl nejaky kamen...." (fungovalo vyborne :o)
nicmene pozoruju poslednich par let, ze cim dal vic rikam "to je dobre. na tech par let nez umru to uz vydrzim." prilis mnoho prace s detailama a picovinkama je zbytecne. cas a energie se da vlozit do uzitecnejsich veci. tohle jsem kdysi videl u prarodicu a spojoval jsem to s tim, ze oni zili hodne venku, na dvore, chodili kolem hospodarky, dum jim slouzil vicemene k prespani, kdezto dneska uz malokdo soukrome zije jinak nez hromadenim kramu, tak chceme mit vsechno spiglnygl.