• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERONIKEFretka
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    MATEESEK: hele pokud tvoje prtě je schopné být v klidu a chodí na záchod, může si pohrát s mýma půlročníma holkama, ale já nemám klec, nezavírám je, běhají po celém bytě, takže tak.A no, holčičky jsou přeci jen dvě, takže ho asi budou trochu mučit. Pokud umí na záchod v terénu, tak pohlídám
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MINERWA: ma se dobre :)
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KVJETAAK: a co tvoje akvarijní kočka?
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    A z jaké části Prahy jsi?
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MATEESEK: klec neni problem, jen se z ni umi dostat do 10 vterin po uzavreni :D
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Ty jo, bez klece, to je celkem masakr. No tak uvidím, jestli se ozve ještě někdo :o))) Je to fakt zlatíčko, akorát předem říkám, že má trochu problém s chozením za záchůdek. Považuju za slušnost vám sdělit tuhle jeho neřest.
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MATEESEK: hele u me by to nebyl problem, ale absolutne netusim jestli by ta moje krvelacna potvora nezacala malyho sikanovat a to bych pak nemel jak resit, mam je na volno a neni je jak oddelit, nicmene zkusit muzem, rad budu mit aspon na chvili fretku co se nesnazi mi ukousnout cokoliv na co dosahne :)
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    nene :o)))
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    MATEESEK: a chces ho naucit kousat? :)))
    MATEESEK
    MATEESEK --- ---
    Ahojky, mám na Vás takovou jednu prosbičku. V pondělí 24.9. jedeme na kratší dovolenou a vypadlo mi hlídání freťáka Bruce. Nemohl byste mi ho prosím někdo pohlídat? Je to prcek, jsou mu 4 měsíce. Není to žádný kousavec. Je to náš ňunínek. Je to teda trochu šídlo, ale to asi každé mládě :o) jsem z Prahy, takže by byla ideální Praha. A termín od Ne večer nebo od Pondělí dopo do soboty 29.9. Díky moc.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    lidičky, nemáte někdo zájem o tohle?

    od tohoto prodejce http://www.ebay.com/sch/ferrettown/m.html?hash=item53dfd07b0b&item=360237267723&pt=LH_DefaultDomain_0&rt=nc&_trksid=p4340.l2562
    chceme si s kamarádkou objednat tchoří roury a ušetřit na poštovném :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    KVJETAAK: no je to paráda, nikdy bych neřekla, že to takhle pěkně uměj, teda důchodkárna už mi nikam nevyleze, ale mladice to dávaj :) strašně ráda bych jednou koupila pekelně drahé škrabadlo z polska, je hodně pevné a pěkné, uvidíme, jak to projde :) zatím si říkám že přikoupím tunel :) tenhle
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    SHAMPOO: Tomu Ty rikas drapky???

    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    SHAMPOO: skrabadla jsou fajn :)



    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    a do třetice jedna objímací romantika (vím že mají hrozné drápky, ale já neměla odvahu jim je od operace ostřihat, přijdou mi děsně křehounké)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    a takhle to vypadá, když je fretečka úplně vytuhlá :D různě jsme jí štelovali a věšeli asi 15 minut, pak se probudila
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    No já musím směle říci, že co se mrňata naučila používat kočičí škrabadlo, tak jim nemusím střihat drápky, no ty brďo :) a tohle se mi včera povedlo vyfotit :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    KVJETAAK: no pac nez jsem tam ten zachod dal, tak otevrit ten suplik bylo jen pro pevny nervy, navic ten boj s fretkou, kdyz jsem to komplet cely dezinfikoval, moc se ji to nelibilo :)
    KVJETAAK
    KVJETAAK --- ---
    GRACIIJKA: Eddie je krvezizniva potvora, ktera kouse z legrace a ten bordel ani tak zlej a co se zachodu tyce, tak jich mam po byte 6 jen pro fretku a dva pro kocku, takze v tomhle ohledu jsem v pohode, jeden zachod mam nainstalovanej i v tom supliku s kosem, pro sichr
    GRACIIJKA
    GRACIIJKA --- ---
    KVJETAAK: já teda takový trhače nemám, ale nebavilo by mě denně likvidovat ten neuvěřitelnej bordel co dokážou vyprodukovat během chvilky.....
    Jednoho ze skříně vyhodím a dva přiběhnou, nehledě na to, že dělaj bobky kde se jim zachce. Holky už jsou babičky, tak nevyžadují pouštění každý den, ale kluci mi to teda bohatě vynahrazujou i za ně :)
    Nejvíc mě nasrali, když se dostali nepozorovaně na balkon a třikrát mi přesadili bazalku....to jsem neměla daleko ke škrcení :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam