• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mně osobně by asi vadilo, kdyby si mi milenec měl stěžovat na svou ženu :) Nejsem psychoterapeut.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    SITH: No, tak nějak jsem to myslela :-))) ale nemusí to být až tak drsné, ono se mu to třeba doma opravdu úplně ideálně nelíbí, manželka po dětech ztloustla nebo už mu nechce dát, ryje do něj a pořád ho s něčím otravuje a tak....jenže mu vaří, pere, žehlí, a dělá to všechno ochotně a sama, protože ať už do něj ryje, jak chce, pořád ho má ráda a stojí o něho, a on to doma zná, ví, že tam má zázemí a jistotu a domov, nemusí se tam přetvařovat a dělat ze sebe sexy kance, který je gentleman 24 hodin denně, nemusí osmkrát denně opakovat, jak ji miluje atd. atd. A tak, no :-))))
    SITH
    SITH --- ---
    BLONDYNKA: jj, něco jako "mám tě jen na sex, jsi milenka a milenkou zůstaneš, ale nějak to musím zabalit, schovat a přidat omáčku, aby jsi se mnou zůstala a tak ti řeknu, že to doma neklape, jsem s ní jen kvůli dětem a mám tak od tebe na půl roku klid?! :-)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Jen pro zajímavost, vy všechny, co máte vztah se ženáčem,opravdu věříte tomu "neklape nám to a jsem s ní jen kvůli dětem"? Ono to totiž je pěkná blbost, nikdo není doma jen kvůli dětem. Ty mohou být třeba 80% toho, co ho drží doma, ale těch dalších 20% je právě to, co vy nevíte a co byste možná nerady slyšely.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: no a vcera jsem se ptala pritele, a ten mel nejdelsi aferu s vdanou zenou 4 roky, v podstate slo o to, ze se potrebovala vyradit, nez bude mit deti...
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: je pravda,ze neznam jeji stranu, asi bych se od ni doslechla spoustu zajimavych veci, ale tak je to proste vsude..
    TANAIS: no on nestrida, to vim na 100 prz. pracovni den travi se mnou ( neni to vztah je na sex) a vikendy s ni.. a na rovinu, kdyby byl do me opravdu tak moc zamilovanej a doma opravdu tak spatny, tak nebue vahat, ale mezi nama uz je taky dost velka vekova hranice.....

    jinak 3. cervna slavime 1 rok...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: jo, jasně, 3. první rok, už se taky orientuju :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TANAIS: Chapu to, ze tretiho budou slavit spolecny rok,) (btw taky jsem ke zprostredkovani jen jednou stranou trochu skepticka...take jsem toho sveho "chudacka" cely cas litovala, ale pak pochopila, ze to s nim neni zadny med,))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: 3. rok nebo 3. měsíc? :) 3. rok to zas nejni tak málo už :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Mně malá taky lítá občas bez plenek a taky občas nejde na nočník, ale při představě, že to udělá, když se zrovna hádám s manželem, dovedu si představit, že se nebudu chovat jako příkladná matka, takhle je hodně jednoduchý říct, že ta ženská je strašná; já vím, že příběh neznám celý, ale takhle mi to příjde, jako že ten chlap sám sebe prezentuje jako oběť nepochopení ze strany své majetnické a hysterické ženy, která se neumí ani postarat o svý dítě - nabízí se otázka, proč si tedy tak špatnou ženu vzal, že? Ta pravda bude asi někde trochu víc uprostřed, hádám.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: já jsem v tomhle dost nedůvěřivá, když slyším příběh jen z jedný strany a zprostředkovaně, takhle to vypadá, jako by jeho žena byla tou nejhorší mámou na světě... ale obvykle za situaci můžou oba dva a je otázkou, co zas vyvádí doma on, zcela pochopitelně ti nebude vyprávě o svých přehmatech...

    DHA: mít někoho vedle na sex ještě neznamená chtít s ním žít; bez ohledu na to, že to trvá dlouho, mezi námi, je lepší mít někoho jednoho na sex, než ty milence/milenky střídat, že ano...
    DHA
    DHA --- ---
    IVETA: :-/ chudák dítě ..... v lepším případě bude sloužit jako zbraň proti otci, v horším si na něm matka bude vylívat vztek. Stejně si myslím, že dřív nebo později dospěje takto narušený vztah k rozvodu a čím to dítě bude starší, tím hůř pro něj. Ta manželka to vycejtí a bude ještě víc hysterická, egoisticá atd...
    Je to blbá situace pro všechny.
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: my s milencem budeme 3. oslavovat rok, takze jeste cerstve a pekne...
    IVETA
    IVETA --- ---
    DHA: rikas, ze by jsi byla radsi, kdyby te manzel seznamil se stylem zivota, ktery vede.. manzelka myho milence je treba tezka hysterka ( soudim od toho, co mi milenec povida), k tomu majetnicka, egoisticka a zarliva.. myslim,ze s touto alternativou by se nesrovnala. Navrhovala jsem mu, at s ni zustane, podileji se na vychove ditete, ale kazdy ma svoje... A treba pri jedne kritice rekla: pokud se ti nelibi, co a jak delam, tak se se mnou rozved, a pocitej s tim, ze syna uz v zivote neuvidis, o to se postaram. ( malyho nechala litat po byte bez plenek a malej proste jak to prislo tam udelal lulu a kaki, misto toho, aby manzelka vzala vodu, hadr a cistici prostredek na koberec, vzala jednoduse houbu na umyvani nadobi, a pak ji vratila zpet.. kdyz ji rekl, prosim te, uc me ho na nocnik..zacala se bourit, ze ona je ta co je doma a co vychovava a on je ten, co pracuje, tak at ji do toho nekeca) pak se melej ozval, ze chce lulu a co udela manzelka, misto dat na nocnich, vzala ho na terasu k milencovych kvetinkam a nechala ho vycurat, a pak rekla, tak je to spravne.. milenec, pak stratil nervy... to byl jen maly priklad toho, co ma doma..)
    IVETA
    IVETA --- ---
    DHA: to jsji rekla dobre, aby melo dit matku v klidu...
    DHA
    DHA --- ---
    U toho muže se nejedná o nějakou úlet nevěru, ale vede dva paralelní vztahy a to se překusuje špatně. Samozřejmě nevím, jak to dotyčná manželka má, třeba jí to vyhovuje. Pro mě by bylo důležitější než to, aby mělo dítě otce u sebe za každou cenu, aby mělo matku v klidu a to by v stávající situaci nešlo.
    Osobně bych byla mnohem raději, kdyby mě manžel seznámil se stylem života, který vede co nejdříve, dokud je dítě ještě malinké.
    Ale souhlasím, že všude je něco a člověk si nevybere. Je to vysoce individuální.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    A docela by mě zajímalo, jen tak pro pobavení, jaký nejdelší vztahy s vdanejma/ženáčema jste měli :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    DHA: nevíš, co je tam za problém. Nemyslím, že rozvod je to nejlepší řešení, když vztah neklape. Těch faktorů může být celá řada a je otázkou, jestli je lze překonat, spousta věcí překonat přece jde. Jenom málo věcí člověk nemůže nakonec skousnout. A všude je stejně něco, co člověku nebude vyhovovat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nevím, pro mě je třeba sakra důležitý, aby moje dítě mělo fungujícího, svýho tátu u sebe. Otázka priorit. Nikdy člověk nemůže mít všechno.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FANAE: ono je trápit se a trápit se; neštěstí vypadá jinak, než spousta manželství, který se rozpadnou jen proto, aby se lidi "netrápili"...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam