• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: a tvuj kamarad tu vdanou ženu nepíchal nebo co? vždyť je to v živote úlně normální.. ja nevím proč jsi tak puritánská. Mám se chlubit tím, že jsem se já blbec zimilovala do ženatýho muže? tím se mám chlubit? že kdyby na to přišla jeho manželka, tak mu dá ultimátum a bude mít par černých měsíců? bohužel nepatřím do skupiny žen, který se chlubí chlapem, kterýho píchají. Protože se máme rádi oba dva, není tak jednoduchý to ukončit! A krom toho, to přeci záleží na něm on riskuje, neee já.. na něho by jsi se měla obrátit a mu říct, ty blbe, máš doma manželku a dítě a pícháš jinou. nebo?Samo, že jsem to dala i do literárního klubu, protože tam chodí méne lidi, co by to ohodnotili, tak jsem to dala i sem, kde je víc lidí.. a téma klubu je správnéé.. vztah s ženatým aneb...

    Kdybych lhala a řekla.. tato příhoda je smyšlená, dívala by jsi se na to jinak? hodnotila by jsi jen literárně? tak pak je příhoda smyšlená...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: a porad mu to moc nejde :))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: přesně to mám na mysli. Gramatika je jen součástí tohoto řemesla. Každý spisovatel se to řemeslo musí naučit. I Viewegh se to musel naučit :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Imho pokud uz clovek neco cini, nemel by se za to stydet...a pokud se za to stydi, mel by s tim prestat, protoze ho pocit viny bude szirat zevnitr... Obecne me spise fascinuje zarputilost nekterych jedincu co do "vedeni" a definovani hranic moralky...sami si castokrate neuvedomuji, jak pruzenim do exhibo, jsou vlastne sami moralisti brutalne exhibo:D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    CATZILLA: dobré no..já už k tomu nic víc nemám
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TAYLES: Ja bych se klidne chlubila taky, ale bohuzel by to bylo krajne nepoeticke...balila jsem v jedne hospode dva chlapy, s tim druhym odjela Karlinskym tunelem domu na kole doted nechapaje, ze jsme se nazabili a rano si jen pamatuju, jak me vzbudil sok, kdy jsem se divala na uplne cizi zada, co odchazi na WC, zapomnetliva predchoziho vecera...a bum, zname uz se dva a pul roku...to je teprve otresne a jestli nejsem flundra, tak dam sama sobe snad banana,))

    IVETA: Paradoxem je, ze obdobne povidky jsem psala, kdyz jsem byla panna:D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IKARIE: mně toto prostě přišlo něčím jiné..mnohem horší tím způsobem uvažování a jakoby "chlubením se"
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TAYLES: tak tu muzes rozvinout diskuzi o tom, jak to je naprosto otresne a jaka je iveta flundra, a hned to tu bude obohacene.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IKARIE: nepřišlo mi, že by tam bylo něco, co by diskuzi v tomto klubu obohatilo ..naopak mi přijde naprosto otřesné, že někdo dělá, co dělá a ještě si dá tolik práce s tím to sepsat a pak hodit do klubů, kde je jasné, že je to dle skutečnosti a pak říct, že to chce zhodnotit literárně.

    pak nás můžou smazat - já už se mazat nebudu, když je tady už víc lidí
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TAYLES: no tak o stylisticke urovni "povidky" diskutovat nechci, ale tematikou spada sem, tak moc nechapu, s cim mas problem.
    nicmene uz to tu neni takze jsme OT.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IKARIE: do literárních klubů
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TAYLES: a kam by to mela davat spis, nez do klubu s touhle tematikou? :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: nepovažuji za nutné vyjadřovat své stanovisko vůči nevěře. Co se stalo bylo prostě zvrácené.
    Do klubu chodím a chápu, že vztahy jsou občas zamotané a v životě se stanou nejrůznější situace. Můj moc dobrý kamarád se sám zamiloval do vdané slečny, která pak odešla od manžela, a jsou teď spolu. Ale popisovat tady tak detailně jak Tě píchá cizí muž (který má manželku a dítě a ty navíc přítele a nic z toho evidentně jiného než mizerný jeb nekouká) a ještě to dávat přímo do klubu s touto tématikou, no tak to jsem prostě nepochopila.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jee a koukam, uz je to smazany :(
    IVETA
    IVETA --- ---
    CYBERKOTLIK:asi mě jde opravdu jen ten sport....díky za odpověď
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    IVETA: eh, ze zvedavosti sme si kus precet a je to fakt des:) nejen pravopis a sloh, ale i logika vet je uplne mimo.
    Jestli jsi fakt cizinka tak pokud uz musis psat, tak ve svym rodnym jazyce, cestina ti moc nejde. Pokud nejsi cizinka, a jsi schopna napsat vidim s tvrdym Y tak fakt nema smysl abys cokoliv tvorila pisemnou formou, zkus to s kreslenim:)
    IVETA
    IVETA --- ---
    TANAIS: něco jako ve smyslu, nemůžu si otevřít obchod s opravou obuvi, když nemám žádný pojem o tom, jak se boty opravují?
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: ok v pohodě. Jen jsem se chtěla zeptat, jsi uplně proti nevěře? a sama by jsi neodpustila, kdyby se ti něco podobněho stalo?

    na tuto otazku jsi ale vubec neodpověděla.. spíš se užíráš tím, jak si dovoluji něco takový sem dávat.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: mít vlohy nestačí
    bez řemesla se neobejdeš, kor v proze ne.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: zarazila mě ta situace celkově...tady do té diskuze chodím a celkem ji čtu se zájmem..ale hodit sem takovou věc nechápu jaký má účel - navíc jsem viděla, že už jsi to do povídek hodila už předtím...takže co to je za zvrácené exhibo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam