• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: nemluvila bych o záletu už jen proto, abych tím neohrozila jeho, případně svojí rodinu. To nemá nic společnýho se studem. Ženský jsou víc opatrnější možná. Jako ostatně ve všem.
    IVETA
    IVETA --- ---
    CATZILLA: ty ale někdě jsem četla, že ženy mezi ženami si málo vykládájí o záletech, právě že se snad za to stydí nebo, jak by se na nějiné dívaly vis. TAYLES. Mezi chlapama je to běžný. Já to řeknu otvřeně: Mam 1 rok aferu a dělá mi to dobře... občas mu zaskáču na stalo v obleku zajíčka bunnyho a smějeme jak blbý..
    IVETA
    IVETA --- ---
    CATZILLA: ja jsem narazila na jeden literární klub, a tak jsem chtěla vyzkoušet, jak se něco takového píše a zda by mi to šlo. bohužel...
    IVETA
    IVETA --- ---
    IKARIE: jestli jsem flundra nebo ne, nemůžu posoudit. Stalo se, podlehla jsem a jsem ráda.. je můj nejlepší přítel.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: kdepak, řemeslo má Michal Viewegh brilantně zvládnutý. To mu vytknout nelze a taky mu to v zásadě nevytýkají ani nejskalnější odpůrci a kritici :) To, co se obvykle Vieweghovi vytýká, je obsah jeho knih (vyjma snad Bájecných let pod psa). Ale to už je fakt do jinýho klubu :)
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: citát: nepřišlo mi, že by tam bylo něco, co by diskuzi v tomto klubu obohatilo ..naopak mi přijde naprosto otřesné, že někdo dělá, co dělá...

    no pár týdnu tu byl klídek.. myslím, že jseme to tu trochu obohatili.

    příjde ti otřesné, že někdo dělá, co dělá? no tjo, přibívajícíma rokama se k tomu budeš stavět jinak. Budeš k této věci více tolerantní, a bude lehčí odpustit, protože pak ti budou duležitější jiný priority jako třeba, to co si s partnerem vybudovala, jak jste na sobě pracovli, aby jste spolu dokazali žít bez hádek. Jak jeden blbej zálet. Nebo ho hned vyhodíš z bytu?
    IVETA
    IVETA --- ---
    TAYLES: a tvuj kamarad tu vdanou ženu nepíchal nebo co? vždyť je to v živote úlně normální.. ja nevím proč jsi tak puritánská. Mám se chlubit tím, že jsem se já blbec zimilovala do ženatýho muže? tím se mám chlubit? že kdyby na to přišla jeho manželka, tak mu dá ultimátum a bude mít par černých měsíců? bohužel nepatřím do skupiny žen, který se chlubí chlapem, kterýho píchají. Protože se máme rádi oba dva, není tak jednoduchý to ukončit! A krom toho, to přeci záleží na něm on riskuje, neee já.. na něho by jsi se měla obrátit a mu říct, ty blbe, máš doma manželku a dítě a pícháš jinou. nebo?Samo, že jsem to dala i do literárního klubu, protože tam chodí méne lidi, co by to ohodnotili, tak jsem to dala i sem, kde je víc lidí.. a téma klubu je správnéé.. vztah s ženatým aneb...

    Kdybych lhala a řekla.. tato příhoda je smyšlená, dívala by jsi se na to jinak? hodnotila by jsi jen literárně? tak pak je příhoda smyšlená...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: a porad mu to moc nejde :))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    IVETA: přesně to mám na mysli. Gramatika je jen součástí tohoto řemesla. Každý spisovatel se to řemeslo musí naučit. I Viewegh se to musel naučit :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Imho pokud uz clovek neco cini, nemel by se za to stydet...a pokud se za to stydi, mel by s tim prestat, protoze ho pocit viny bude szirat zevnitr... Obecne me spise fascinuje zarputilost nekterych jedincu co do "vedeni" a definovani hranic moralky...sami si castokrate neuvedomuji, jak pruzenim do exhibo, jsou vlastne sami moralisti brutalne exhibo:D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    CATZILLA: dobré no..já už k tomu nic víc nemám
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TAYLES: Ja bych se klidne chlubila taky, ale bohuzel by to bylo krajne nepoeticke...balila jsem v jedne hospode dva chlapy, s tim druhym odjela Karlinskym tunelem domu na kole doted nechapaje, ze jsme se nazabili a rano si jen pamatuju, jak me vzbudil sok, kdy jsem se divala na uplne cizi zada, co odchazi na WC, zapomnetliva predchoziho vecera...a bum, zname uz se dva a pul roku...to je teprve otresne a jestli nejsem flundra, tak dam sama sobe snad banana,))

    IVETA: Paradoxem je, ze obdobne povidky jsem psala, kdyz jsem byla panna:D
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IKARIE: mně toto prostě přišlo něčím jiné..mnohem horší tím způsobem uvažování a jakoby "chlubením se"
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TAYLES: tak tu muzes rozvinout diskuzi o tom, jak to je naprosto otresne a jaka je iveta flundra, a hned to tu bude obohacene.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IKARIE: nepřišlo mi, že by tam bylo něco, co by diskuzi v tomto klubu obohatilo ..naopak mi přijde naprosto otřesné, že někdo dělá, co dělá a ještě si dá tolik práce s tím to sepsat a pak hodit do klubů, kde je jasné, že je to dle skutečnosti a pak říct, že to chce zhodnotit literárně.

    pak nás můžou smazat - já už se mazat nebudu, když je tady už víc lidí
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TAYLES: no tak o stylisticke urovni "povidky" diskutovat nechci, ale tematikou spada sem, tak moc nechapu, s cim mas problem.
    nicmene uz to tu neni takze jsme OT.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IKARIE: do literárních klubů
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    TAYLES: a kam by to mela davat spis, nez do klubu s touhle tematikou? :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    IVETA: nepovažuji za nutné vyjadřovat své stanovisko vůči nevěře. Co se stalo bylo prostě zvrácené.
    Do klubu chodím a chápu, že vztahy jsou občas zamotané a v životě se stanou nejrůznější situace. Můj moc dobrý kamarád se sám zamiloval do vdané slečny, která pak odešla od manžela, a jsou teď spolu. Ale popisovat tady tak detailně jak Tě píchá cizí muž (který má manželku a dítě a ty navíc přítele a nic z toho evidentně jiného než mizerný jeb nekouká) a ještě to dávat přímo do klubu s touto tématikou, no tak to jsem prostě nepochopila.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    jee a koukam, uz je to smazany :(
    IVETA
    IVETA --- ---
    CYBERKOTLIK:asi mě jde opravdu jen ten sport....díky za odpověď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam