• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: teď ale přecházíš do jiné roviny ;-)
    neodpověděl jsi mi na otázku
    vážně bys z téhle situace měl radost a šel do něčeho podobného
    ILLUZE: ?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: J, a budu jezdit v tom aute, co ji koupil ten druhy :) Nicmene vazne - ano, hodne se ted pise o tom, jak se lide dovidaji o skutecnych otcich a neotcich, ale tak to preci bude i kdyz bych to citil standardne jak ovetsiina - povazoval neveru za neco fatalniho. Ne?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: jasně a fakt pak budeš s radostí živit a vychovávat dítka cizích chlápků, se kterými si to rozdala a byla tedy v tu chvíli šťastná, když žila s tebou a "milovala" tebe? ;-DD
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: "mít rád neznamená vlastnit"... jo, ať je klidně šťastný, je to prima, ale fakt nemusím o některých věcech vědět :-)))))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: Pokud nekoho miluju celym svym srdcem, ze bych za ni polozil zivot, jsem stastny, kdyz ona je stastna, tak preci mam radsot, kdyz ona ma radost a kdyz si nekde uzije a je rada a libilo se ji to, mel bych preci citit radost a stesti, vzdy clovek, ktereho miluju, je stastny! Vy to tak necitite?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Ano, oba argumenty znam, ale jsou to prevzaty pocity nekoho jinyho, nauceny fraze. Nebo ne?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ale to už se fakt dostáváme úplně jinak, než je šukání se zadanejma ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: jak pro koho, pro tebe asi má, ne? :)
    Zajímá mě to.

    Je to volba, no. Říkat či neříkat si všechno. Já jsem možná pro ty milosrdný občasný lži. Když ti chlap chodí urvanej domů z práce, tak na něj prostě všechno nenavalíš. A pokud má třeba náročnou práci, jako má ten můj, tak to ani dělat nemůžeš, protože jinak by to nemohlo fungovat dlouhodobě. Ale ono to dost záleží na tom, jaký typ vztahu máš, co dělá tvůj partner, jestli oba stejěn vyděláváte - v tom je celá řada faktorů, který tohle ovlivňujou.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: pokud máš opravdu rád a plánuješ s dotyčnou děti (a opravdu se do toho pustíte), pak sotva přijdeš s tím, že prima, klidně si zašpásuj i s jiným a ty pak budeš s radostí živit dítka jiných, co se zrova přichomýtli kolem
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: jedním důvodem je výchova, etika, kultura - to je ovšem volovina. Druhým, tím vážnějším důvodem je, že kdyby se to partner nedopatřením dozvěděl, tak mu to ublíží. Děláš prostě něco, čím riskuješ, že partnerovi ublížíš. Teda tak to aspoň vnímám já. Musíš trochu lhát, abys mohl někam na jiný rande... případně lžeš, když někde ulítneš, že jsi ten telefon nemohl zvednout, pač jsi ho neslyšel, pač jsi byl v kině... tohle, myslím, může budit pocit viny. Ale to je problém nevěrníka. Nikoli jeho partnera, myslím :) A mělo by to tak zůstat.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: skoro 6 let, proc? ma to nejakej vyznam?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: jak dlouho jste spolu?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TANAIS: Ted bychom se mohli dostat k jadru veci - na jakem zaklade, proc ma mit clovek, ktery si zasexuje s jinym clovekem, pocit viny????
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: muzes zacit neprimo a kdyz vidis, ze se pomalu chyta, prejit do primejsiho tonu.
    Ale jak rikam, tohle zasadne nedelam. Komunikuju od zacatku narovinu, nemam s tim problem a partner take ne, proto jsem taky s nim, protoze tohle proste od sveho protejsku chci a je to jedna z mnoha veci, proc s nim jsem.
    A mne tohle jako zadnej risk neprijde, neni tema, ktere by bylo tabu, v nasem vztahu ne :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ILLUZE: ještě dodám - spíš si myslím, že takový návrh je trochu o alibismu - člověk nechce cítit pocit viny a tak chce trochu zodpovědnosti přehodit na toho druhého.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: no reagoval jsem na to, ze pises, ze s tim prijde vzdy ten, ktery ma rad mene. No mozna jsi to myslela jinak, ten psany text je proste nekdy na hovno
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: vážně reaguješ na můj příspěvek?
    kde tvrdím opak?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: náznaky pořád nejsou otevřenost - když naznačuješ, pořád se pohybuješ v rovině doměnek. Tohle funguje jedině, když se zeptáš přímo - jinak pak nastává to, co psala Blondýnka, že jeden o tom vlastně ani neví, pač se jen naznačovalo a ten druhý to vzal jako dohodu. A právě ta otevřená jasná otázka může zas vést k tomu, co jsem psala já. Když to není naplno řečeno, neni to nikdy jistý. Nemůžeš si být jistá tím, co si kdo myslí, když ti to neřekne narovinu, přímo. V tomhle, myslím, pravdu nemáš.

    Já neříkala, že sto psala. Akorát tím chci říct, že mi přijde kravina to riskovat. To radši jsem hluchá a slepá k tomu, co dělá jinde partner, nepátrám po tom, neptám se, než abych se o tuhle dohodu pokoušela.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: to je, myslím, přehnané :) Sexuální pud je opravdu hodně těžko zvládnutelný, ale není silnější, než pud sebezáchovy a než další pudy, které jsou výhradou například žen - matek :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: zalezi, jakym zpusobem se na to zeptas, nikdy to nemusis zjistovat primo, zeano :) tech zpusobu, jak tohle zjistit, je spousta. ja jsem proste zvykla o vsech vecech mluvit otevrene, partner taky, ale ano, je to dost velky luxus a takovych lidi jsem za zivot potkala jen velmi malo.

    To sem snad nekde uvedla, ze potrebuju, nebo ze to praktikuju? dyt je to naprosta pitomost proboha....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam