• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: opet se chytas nepodstatnych detailu toho, co jsem psala a pak jeste hovoris o necem jinem. Ne, nema to vyznam resit.
    A nerikam, ze je neco jedine a spravne, to absolutne ne. Opet nepochopeni.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: ne, nenahlížím :)
    Já bych svůj vztah neměnila. Kdepak.

    Můj partner bohužel občas nechodí domů z práce unavený tak, že mu stačí, že mu udělám čaj a sedne si k počítači. Bohužel. Někdy má v práci nápor několikadenní, případně několika týdenní. Za tu dobu prostě musím spoustu věcí řešit sama v sobě, spoustu věcí musím nějak sama rozhodnout, zaujmout k nim nějaký postoj a nevalit na partnera svý problémy. Spoustě lidem by tohle nevyhovovalo. Chápu, že si to vcelku neumíš představit. Nehledě na to, že do toho se nám už "pletou" děti a tak nějak jsou často důležitější věci, než potřeba zašukat si s někým jiným.

    Ona je otevřenost a otevřenost... respektive - spíš ono sdílení veškerých pocitů, jak to asi máte vy, jestli chápu správně. To samozřejmě někdo může potřebovat a může mu to být příjemné. Zvláště pak ženě. Znám takové vztahy, zažila jsem to. Ano, je to příjemné. Ale není to jediný možný fungující a správný typ vztahu.

    Není to o tom "bát se o něčem mluvit". Je to spíš o samostatnosti. (Ne, tím nechci říct, že jsi nesamostatná, ale pochybuji, že Ti můžu vysvětlit zkušenost, kterou nemáš - zatímco já tu tvou mám). Já se nebojím o věcech mluvit. Ale spíš se mnohem častěji rozhoduji, zda má některé věci smysl probírat.

    A ano, všechno tohle je ovlivněno typem vztahu, sociální vrstvou a rozdělením rolí v rodině, příbuzenskými vztahy, dětmi a tak dál, z nichž jedno ovlivňuje druhé.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    A jak vidno, clovek se tu ted uz poradne diskuze nedocka, protoze se tu zacina objevovat velmi casty neduh, a to vytahovani naprosto nepodstatnych detailu v textu, takze se pro dnesni vecer loucim a jdu milemu pripravovat caj :)
    pro me je beztak nanejvys dulezite, ze je se mnou zajedno partner :) pac zdejsi damy o mem vztahu beztak vi prd a z tech utrzku se nic nedozvi, ale na pobaveni jim to zrejme staci a maji dojem, ze znaji vse :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TANAIS: :-))))))))))
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: tak sem to nemyslela, to je jedno. Navazuje to na to, co bylo receno a co ja jsem rekla, takze nic nebudu dovysvetlovavat a doplnovat, predpokladam, ze tu nejsem ve skolce ;)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Ale jinak - samozřejmě, proč to partnerovi neříct, že si chci odskočit. Než abych z toho já chudinka byla nervní a protivná, že to v sobě dusím. Ne já, ale ať se s tím smíří můj miláček. Konec konců - když už jsme spolu pár desítek let a vychovali jsme tolik dětí.. :)))) Prostě mu to řeknu a je. Von se s tím nějak rovná ;)

    Nevím sice, jak jsi to přesně myslela, Hitomi, ale tohle samo o sobě je fakt vtipný :-)))
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: jedna z mnoha realnych situaci, co konkretne je na tom vtipneho? Nastineni jedne z mnoha situaci :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: pro me samozrejme ano, ale pro tebe ne. nahlizis ted na tu vec snad jinak, kdyz vis, jak dlouho s nim jsem? .)
    ja si nedovedu predstavit vztah, kde bych se musela bat o necem mluvit. to je pro me naproste scifi :) ale uz si tak nejak zacinam vsimat, ze to bohuzel jinde nefunguje tak pekne jak u nas. A otevrenost komunikace by nemela zaviset na necem, jako je typ vztahu, vydelek atp. Snad jen ta doba. Kdyz je partner utahan z prace, nabidnu mu, ze mu uvarim caj a necham ho u jeho internetu, at si oddechne, to snad da rozum...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    "par nekolik desitek let, deti odrostly, objevi se u jednoho z nich touha po experimentu"

    tohle mě rozesmálo :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    FURYAN: jojo, pod tohle bych se opravdu podepsala.
    Tak jako tak mi prijde zdravejsi, kdyz je spolu treba par nekolik desitek let, deti odrostly, objevi se u jednoho z nich touha po experimentu, tak se na tom dohodnout, nez aby to v sobe dotycny musel dusit, byl z toho pak protivnej a nervni....
    tomu druhemu fakt nejakej zalet nic neudela, o nic ho to neokrada
    a zijeme v dobe, kde je velmi dobre dostupna ucinna antikoncepce, takze nejakej odskok nemusi vzdycky koncit ditetem. A je v zajmu vsech stran, aby se tak nestalo :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: Skoda, ze me lip neznas... ach ty rychle soudy...
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: prostě nejsi schopen odpovědět jednoslovně ano nebo ne na jednoduchou otázku

    zase jeden teoretik...
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: A ja ti na ni rovne, a ferove odpovidam - ze nemas jisotu nikdy. Co vic ti mam napsat? Ze naivne verim, ze mi zena nikdy nezahla a nezahne?

    Kdyby se zene, kterou miluju, na rodilo dite, budu ho vychovavat a zivit. O to ti jde? Ale to delam tak i tak. Tak jaky to ma smysl, ten dotaz?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: na tohle se tě ale nikdo neptal - ta otázka byla napřímo položená, neodpovídáš

    jak sám vidíš - jedna věc je teoretizování a hippísácké řeči o všemohoucné lásce a vzájemné svobodě ve vztahu, druhá realita a schopnost přijmout důsledky svého jednání
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: Nemam zadnou moznost, pokud si neudelam geneticky test, vedet, ze jsem otec. A to v zadne ze zde uvedenych variant. Ta otazka je irelevantni.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: teď ale přecházíš do jiné roviny ;-)
    neodpověděl jsi mi na otázku
    vážně bys z téhle situace měl radost a šel do něčeho podobného
    ILLUZE: ?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: J, a budu jezdit v tom aute, co ji koupil ten druhy :) Nicmene vazne - ano, hodne se ted pise o tom, jak se lide dovidaji o skutecnych otcich a neotcich, ale tak to preci bude i kdyz bych to citil standardne jak ovetsiina - povazoval neveru za neco fatalniho. Ne?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FURYAN: jasně a fakt pak budeš s radostí živit a vychovávat dítka cizích chlápků, se kterými si to rozdala a byla tedy v tu chvíli šťastná, když žila s tebou a "milovala" tebe? ;-DD
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: "mít rád neznamená vlastnit"... jo, ať je klidně šťastný, je to prima, ale fakt nemusím o některých věcech vědět :-)))))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    ILLUZE: Pokud nekoho miluju celym svym srdcem, ze bych za ni polozil zivot, jsem stastny, kdyz ona je stastna, tak preci mam radsot, kdyz ona ma radost a kdyz si nekde uzije a je rada a libilo se ji to, mel bych preci citit radost a stesti, vzdy clovek, ktereho miluju, je stastny! Vy to tak necitite?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Ano, oba argumenty znam, ale jsou to prevzaty pocity nekoho jinyho, nauceny fraze. Nebo ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam