• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Tohle nema vazne smysl. Hnidopissky hnipete v jednom slove, jak maly decka na pisku, a ne dospeli, rozumni lide. Nezlobte se na me.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: No to je odpověď na trochu jinou otázku. Ale tou větou dole jsi to vysvětlil, prostě máš problém chápat psaný text.
    Nikdo se tě neptal, jestli budeš vychovávat dítě, které se narodí tvé ženě, ale jestli budeš vychovávat dítě, o kterém budeš vědět, že není tvoje.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GREATDRAKE: hloupost jsi napsal právě ty, drž si raději svou dosavadní úroveň příspěvků k diskuzi, jinak raději nereaguj
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    COWBOY: FURYAN --- --- 22:12:37 25.12.2009
    ILLUZE: A ja ti na ni rovne, a ferove odpovidam - ze nemas jisotu nikdy. Co vic ti mam napsat? Ze naivne verim, ze mi zena nikdy nezahla a nezahne?

    Kdyby se zene, kterou miluju, narodilo dite, budu ho vychovavat a zivit. O to ti jde? Ale to delam tak i tak. Tak jaky to ma smysl, ten dotaz?


    Cteni psaneho textu FAIL?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: Můžeš být tak laskav a ukázat, kde jsi takto odpověděl?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    COWBOY:A ja ji odpovedel, ze ANO, ze vychovaval.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TANAIS: tak jasne :) Ale ja to chapu tak, jako by se mne nekdo ptal, ktere strana krajice chleba je leva, a trval na jasne odpovedi :DD Ale jsem OT a tak mlcim :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: Illuze se tě ptala, jestli bys s láskou a nadšením vychovával děti jejichž otcem nebo otci by byli mužové, ke kterým si odskočila tvoje milovaná manželka. Čili ptala se tě na situaci, kdy bys nade vší pochybnost věděl, že nejsi otcem ty. A ty se vykrucuješ nějakou nejistotou.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: internet je hezké médium :) Občas se nachytám. Ty ne? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: ale to je v pořádku, já to taky vzala jen jako příklad (jestli myslíš onen čaj a počítač). Něco jsi napsala, brala jsi to jako příklad a já ho jen citovala. Já ale psala o něčem trochu jiném. Což jsi asi nějak nezaznamenala. O otevřenosti a otevřenosti, sdílení pocitů atd... to je podle mě třeba důležité a ve vztazích se to liší, opravdu mimo jiné na okolních aspektech.
    Jak ale sama píšeš, jsou pro tebe některé věci sci-fi. A já je asi neumím dost dobře vysvětlit :)

    Nevadí, nechme toho. Zbytečně osobní debata. Hezký večer.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ILLUZE: pokud se budeme bavit o choleře v Oděse, bude otázka na počet gibonů v zoo v Riu též irrelevantní a žádat na ni odpověď jinou nežli "to je irrelevantní" je hloupé.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    To je legracni, ze? :)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GREATDRAKE: milý Kuči kuči... ;-)
    nešlo o protiargument, ale jednoduchou otázku, na kterou dotyčný nebyl schopen odpovědět
    nehledej za tím něco, co tam prostě není

    HITOMI: teď jsi zbytečně vztahovačná, doteď nikdo tvůj vztah nehodnotil
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: nepovazuji za podstatne napr. do detailu popisovat, co delam, kdyz prijde partner unaven z prace, protoze to neni vzhledem k tematu dulezite. Proto to shrnu nekolika slovy a nepredpokladam, ze by se toho mohl nekdo chytit. Uz si rozumime? nepresne vyjadreni v tom nevidim, ba naopak. presne se vyjadruju ve vecech, ve kterych je to potreba :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: pakliže ta formulace byla záměrně nadlehčená, pak je snad v pořádku, že mě pobavila :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: tak teď teda nevím, co je nepodstatného na tom, na co reaguju. Ale možná tě chápu špatně i proto, že se nepřesně vyjadřuješ. To jen tak mimochodem :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: me se dotyka pouze to, ze z toho vytahujes nepodstatne veci, to nemam v diskuzi rada.
    Ta formulace byla umyslne dost odlehcena a nebyla myslena extra vazne, protoze neslo o dulezitou vec.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: nebylo mým úmyslel se tě dotknout; mě pobavila tvá formulace, nikoli tvůj vztah, o kterém skutečně nevím zhola nic zrovan tak, jako ty o mém - viz. tvé reakce "ja si nedovedu predstavit vztah, kde bych se musela bat o necem mluvit", "ze to bohuzel jinde nefunguje tak pekne jak u nas" - to vyznívá trochu jako předjímání a předpojatost, ale nevím, jestli jsi to tak myslela. Přijde mi, že jsem se tě dotkla, což nebylo mým umyslem.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    TANAIS: opet se chytas nepodstatnych detailu toho, co jsem psala a pak jeste hovoris o necem jinem. Ne, nema to vyznam resit.
    A nerikam, ze je neco jedine a spravne, to absolutne ne. Opet nepochopeni.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ILLUZE: ale kuči kuči... sex a vztahy (partnerské) jsou docela dobře oddělitelné věci.. a něco jako potomstvo je zcela o kateorii jinde.
    Ano, mimopartnerské potomstvo může být produktem příslušného styku.. stejně jako může přejetí autem být produktem mého přebíhání ulice (a v obou případech jsou následky nemilé, a zejména v případě auta nelze nežli postavit se jim čelem).
    Nicméně jako protiargument je to dost nesmyslené.... (vzhledem k mizivému procentu otěhotnění, tím méně neplánovaných, vzhledem k počtu styků)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam