• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: To si taky neumím představit.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: to sotva už
    jasně, že je to tvůj kluk i kdyby nebyl
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Opravdu byste si nechali delat testy po 10 letech? Mam osmiletyho syna a kdyby nebylo moje, tak co? Rika mi tato, miluje me, co mam resit?
    SITH
    SITH --- ---
    TANAIS: a hezky si ten rozvod opepřit zjištěním že jsem se deset let staral o dite ktere si ženuška vyšukala s jiným? :D ne díky. Udělat si to tajně pro můj klid duše, aby se to manželka nedozvěděla.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    SITH: mno... bejt chlapem, tak to nepodstupuju pro klid svý duše... a dělám si ho až ve chvíli, kdybych se s ženskou měl rozvádět a hrálo v tom úlohu třeba to, že bych měl platit na dítě, který si upletla s někým jiným...

    A kdyby chlap přišel s tím, že si ho chce udělat? Nojo, no, co bych s tím mohla dělat. Brala bych to jako nedůvěru? Asi jo. Ale to naštěstí řešit nemusím pač jsem se ho v rámci tý debaty rovnou zeptala, jestli si ho chce udělat a že to kdyžtak přežiju, pač u nás se žádná kukačka nekoná :))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TANAIS: testy, nikoli texty
    SITH
    SITH --- ---
    TANAIS: ja si ho necham samozrejme udelat :) ale tajne
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Zrovna nedávno jsme se s mužem bavili na téma testů otcovství v souvislosti s plánovanou změnou zákona (lhůta půlroku je velmi podivným řešením); jak texty ukazujou, tak těch kukaččích dětí zas tak málo není... :) Nojo, no... život je krutej :)
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Tohle nema vazne smysl. Hnidopissky hnipete v jednom slove, jak maly decka na pisku, a ne dospeli, rozumni lide. Nezlobte se na me.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: No to je odpověď na trochu jinou otázku. Ale tou větou dole jsi to vysvětlil, prostě máš problém chápat psaný text.
    Nikdo se tě neptal, jestli budeš vychovávat dítě, které se narodí tvé ženě, ale jestli budeš vychovávat dítě, o kterém budeš vědět, že není tvoje.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    GREATDRAKE: hloupost jsi napsal právě ty, drž si raději svou dosavadní úroveň příspěvků k diskuzi, jinak raději nereaguj
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    COWBOY: FURYAN --- --- 22:12:37 25.12.2009
    ILLUZE: A ja ti na ni rovne, a ferove odpovidam - ze nemas jisotu nikdy. Co vic ti mam napsat? Ze naivne verim, ze mi zena nikdy nezahla a nezahne?

    Kdyby se zene, kterou miluju, narodilo dite, budu ho vychovavat a zivit. O to ti jde? Ale to delam tak i tak. Tak jaky to ma smysl, ten dotaz?


    Cteni psaneho textu FAIL?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: Můžeš být tak laskav a ukázat, kde jsi takto odpověděl?
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    COWBOY:A ja ji odpovedel, ze ANO, ze vychovaval.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TANAIS: tak jasne :) Ale ja to chapu tak, jako by se mne nekdo ptal, ktere strana krajice chleba je leva, a trval na jasne odpovedi :DD Ale jsem OT a tak mlcim :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    FURYAN: Illuze se tě ptala, jestli bys s láskou a nadšením vychovával děti jejichž otcem nebo otci by byli mužové, ke kterým si odskočila tvoje milovaná manželka. Čili ptala se tě na situaci, kdy bys nade vší pochybnost věděl, že nejsi otcem ty. A ty se vykrucuješ nějakou nejistotou.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FURYAN: internet je hezké médium :) Občas se nachytám. Ty ne? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    HITOMI: ale to je v pořádku, já to taky vzala jen jako příklad (jestli myslíš onen čaj a počítač). Něco jsi napsala, brala jsi to jako příklad a já ho jen citovala. Já ale psala o něčem trochu jiném. Což jsi asi nějak nezaznamenala. O otevřenosti a otevřenosti, sdílení pocitů atd... to je podle mě třeba důležité a ve vztazích se to liší, opravdu mimo jiné na okolních aspektech.
    Jak ale sama píšeš, jsou pro tebe některé věci sci-fi. A já je asi neumím dost dobře vysvětlit :)

    Nevadí, nechme toho. Zbytečně osobní debata. Hezký večer.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ILLUZE: pokud se budeme bavit o choleře v Oděse, bude otázka na počet gibonů v zoo v Riu též irrelevantní a žádat na ni odpověď jinou nežli "to je irrelevantní" je hloupé.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    To je legracni, ze? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam