ILLUZE: ano ONS a dokazat si, ze jsi zadany ok. nebo je taky spousta chronickych neverniku.. co to proste potrebuju, bez ohledu na to jak pekny a fungujici vztah je! tady pak neni duvod odstranovat pricinu nevery nebo vubec hledat, kde byl hacek! ale ja mluvila o dlouhodobe nevere, kde partner z nejakeho duvodu je nespokejen ve vztahu..
ac nejcastejsim duvodej je: 15 let manzelstvi, stereotyp, partner o me uz nepecuje jako drive, uz od nej nejslysim, jak jsem krasna, co na me ma rad atd. Sex je uz taky rutinou, stale to stejny dokola. a pak se objevi pracovni kolega aaa... a ten sex.. to je krasa!! Se zamiluji, litam na chvilu v oblacich a slysim ty veci, co me manzel rikal na zacatku, ty uz jsem skoro zapomela
Proto si myslim, v pripade, ze funguje otevreny vztah jak na zacatku, tak i kdyz prijdou deti, je fajn se domluvit s pritelem a pozvat si domu jiny par (po odevzdani deti k prarodicum trebas) mit tzv. Spass spolecne, zacit ty pocity spolecne a jit dal... Tak to nemusi delat jeden z nich za zadama, neni to tak zadne lhani a vymluvy..od zacatku vztahu tu stejne neni zadna zarlivost a majetnictvi, jelikoz otevreny vztah, oboustranne dohodnuty jiz od zacatku a tak i zarlivost, majetnictvi a vse s tim spojene odbourano.
Nekdo tu psal, ze tato verze nemuze fungovat, ja v ni verim!