• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    MEG
    MEG --- ---
    TANAIS: nebo tomu napětí přidá... asi se v tomto punktu neshodneme. ;-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEG: pokud to jiskří, rozhodně se tím uvolní napětí :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: teď je otázka, jak chápeš slovo "milenka". Pro mě je milenec v zásadě kamarád s přidanou hodnotou. Nikoli partner. Pokud přeroste přátelství v partnerství, bývá to různé, to ano. Ale o takových vztazích jsem nemluvila...
    MEG
    MEG --- ---
    AFRAM: dobře řečeno. neexistují zákonitosti, které by platily všeobecně. :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS:
    BLONDYNKA:

    osobne si myslim, ze v KAZDEM PRATELSKEM/KAMARADSKEM/KOLEGIALNIM (nehodici se skrtnete, vynechane doplnte) vztahu muze a zeny je urcite eroticke jiskreni, napeti....a do znacne miry zalezi jen na prilezitostech, na osobnich preferencich a prioritach a trochu i zasadach a ....mnoha dalsich faktorech, jako je treba i vek, stav, zdravi a vim ja co jeste.... a pak na mire onoho jiskreni a te nezbytne chemie, zda se z nich milenci stanou a nebo ne...Osobne jsem zazil i kamaradske vztahy ktere BYLY se sexem - a nikdy neprerostly ve vztah milenecky, paradoxne - u vetsiny z nich se da rici ze nikdy neskoncily, a ze jsme dal prateli, kamarady...naopak mnoho tech "mileneckych" vztahu, ktere takovymi byly od pocatku ci se v ne promenily - skoncily smutneji...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    MEG: to si taky nemyslim! :))
    MEG
    MEG --- ---
    TANAIS: no to si já tak úplně nemyslím teda. :-) že by se proběhlým sexem mezi přáteli něco provždy vyřešilo. :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: vždyť to říkám, že výjimky existují :) Tak... dobré kamarády bez sexu mám taky. Nicméně... těch opravdových přátel je míň... a většinou jsou s minulostí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: No, na jednu stranu s tím souhlasím. Na druhou stranu mám například dva kamarády, už hodně dlouholeté, jednu dobu to nějak tak jiskřilo, ale z nějakých důvodů k TOMU :-) nikdy nedošlo. A teď po letech, kdy máme každý rodinu a známe se tak dlouho, už by to asi bylo trochu trapné :-)) A máme se fakt hodně rádi a nemyslím si, že by si kdokoli z naší trojky dělal násilí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Ale šmankote, já neříkám, že on to dělá! :-))) Jen říkám, že kdyby to dělal, tak mi tím asi nezboří svět, a navíc po tom fakt nehodlám pátrat, takže pokud nebude úplný trotl, nikdy to nezjistím :-))
    AISHA
    AISHA --- ---
    TANAIS: aneb, kdo nezažil, nepochopí :-)

    (jak milenky, tak podváděné ženy, o mužích nemluvě...)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AISHA: ono obecně vede k toleranci zkušenost, myslim :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: já myslim, že ne :) Myslim, že pokud sex neproběhne, tak tam více či méně alespoň z jedné strany je latentní zájem. Prostě to jiskří, je to nevyslovený a má to vliv na vzájemný vztah. Když k sexu dojde, je to jednou pro vždy vyřešený. (A přátelství buď přežije nebo ne.)
    Ale samozřejmě - výjimky existují. :-) Sice ne v mém životě, ale zcela určitě někde existují! :)))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    TAYLES: ale no tak, nejde přece jen o šukání, člověk dělá v životě spoustu věcí, který partnerovi vadí. Mě taky vadí některý věci, který manžel dělá, on ví, že mi to vadí a stejně to dělá ne proto, že mě chce štvát, ale prostě proto, že se v tom už nepřeučí. Je to proto horší? To je nesmysl. Já taky dělám nebo nedělám věci, který mu vadí. Otázka životního stylu. A v něčem se prostě nejsem schopna přizpůsobit (ani tak nejde o ochotu).

    Jde jen o to, jakou kdo šukání připisuje váhu. Nic víc, nic míň. Šukání bez lásky existuje. Jasně, mně by vadilo, kdybych se dozvěděla, že můj muž má své specifické "koníčky", resp. "klisničky", ale nejjednodušší je po tom prostě nepátrat. Pokud mě bude chtít jednou opustit, tak to stejně udělá bez ohledu na to, jestli má nebo nemá milenku. Ale to, jestli má nebo nemá milenku ještě nemusí znamenat, že mě chce opustit. Nejde o to zamezit tomu, aby partner ulítl, ale spíš si myslím, že by si člověk měl dát pozor na to, aby nezavdal příčinu k tomu, aby partner chtěl nejen ulítnout...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    BLONDYNKA: ale zase, pokud tvůj muž ví, že ti to vadí a přesto píchá jinde..tak už to není jen o tom píchání..je to o tom, že dělá něco i přes to, že ví, že ti to vadí ..a to je horší
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: bezva, jsi tolerantní, já ti to chválím

    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Tohle "svobodný holky jsou přesvědčený, že jim se něco takovýho v manželství stát nemůže"?
    No, mně se to opravdu stát nemůže, minimálně dokud se nevdám. Ale jinak, pokud jsi to napsala ve vztahu ke mně, tak je to úplná blbost, protože mezi mým vztahem a manželstvím není fakticky žádný rozdíl. Akorát že jsem typ člověka, co si nejspíš nebude házet mašli, že ho chlap zastrčil do jiné, protože sama nejlíp vím, co to znamená a jak "moc" je to důležité. Šukačka je pěkná věc, ale jen kvůli ní tě nikdo neopustí, takže proč bych se tím trápila?
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: to nevyvrací, co jsem napsala, že :-)?
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: Jen pro úplnost, žiju devět let s jedním mužem a máme dvě děti. Je to zajisté velmi podstatný rozdíl oproti manželství, cítím se každý den jako naprosto free a svobodná holka.
    AISHA
    AISHA --- ---
    BLONDYNKA: aha, pak se to vysvětluje :-), svobodný holky jsou přesvědčený, že jim se něco takovýho v manželství stát nemůže a tudíž na tom logicky, u jiných, nevidí nic špatnýho
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AISHA: To nedokážu posoudit, manželkou jsem nikdy nebyla :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam