• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: těžko říct... já do stejný řeky nikdy nevstoupila :) A když už jsem se s někym rozešla, bylo to na furt.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    AFRAM: Tak jsem to taky měla :-) Nelze než podepsat.

    BTW ať to tu nevypadá zas jako teenagerský chat, dávám otázku do pléna: Přemýšlela jsem takhle, jak dlouho se dají tyhle milenecké vztahy udržovat. U mě to většinou bylo tak nějak jiskření - sex - něco - hádka - rozchod - kontakt po čase - ještě lepší sex - hádka - a tak dále dokola, různě prokládané smíry, rozchody, vášněmi atakdále. A dokáže to trvat léta, tak by mě zajímalo, jestli se to takhle dá dělat donekonečna nebo se to jednoho dne nějak ukončí definitivně. Co myslíte?
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    MEG: az na jednu zakonitost:-))) ja tvrdim, ze vsichni muzi si vsechny zeny podvedome zarazuji do urciteho zebricku "potencialnich partneru na sex" at jiz s pozitivni nebo naopak zcela minusovou hodnotou:-))) proste tvrdim ze urcite vyhodnoceni tam v zasade probiha:-))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEG: to bude tím, že máme každá jinou zkušenost.. :)
    MEG
    MEG --- ---
    TANAIS: nebo tomu napětí přidá... asi se v tomto punktu neshodneme. ;-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    si myslim
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: vycházím z toho obecného smyslu slova - když má ženáč milenku, ještě to neznamená, že s ní chce žít, ale rozhodně to znamená, že s ní spí. To slovo spíš definuje sexuální aktivitu mezi dvěma, než vážnost vztahu... v obecném pojetí :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS: je to jen o definici:-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: mno jo, tak to pak mluvíme každej o něčem jiném :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS: milenka - touz je vic nezkamaradka "se sexem" :-)) aspon u mne
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEG: pokud to jiskří, rozhodně se tím uvolní napětí :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AFRAM: teď je otázka, jak chápeš slovo "milenka". Pro mě je milenec v zásadě kamarád s přidanou hodnotou. Nikoli partner. Pokud přeroste přátelství v partnerství, bývá to různé, to ano. Ale o takových vztazích jsem nemluvila...
    MEG
    MEG --- ---
    AFRAM: dobře řečeno. neexistují zákonitosti, které by platily všeobecně. :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    TANAIS:
    BLONDYNKA:

    osobne si myslim, ze v KAZDEM PRATELSKEM/KAMARADSKEM/KOLEGIALNIM (nehodici se skrtnete, vynechane doplnte) vztahu muze a zeny je urcite eroticke jiskreni, napeti....a do znacne miry zalezi jen na prilezitostech, na osobnich preferencich a prioritach a trochu i zasadach a ....mnoha dalsich faktorech, jako je treba i vek, stav, zdravi a vim ja co jeste.... a pak na mire onoho jiskreni a te nezbytne chemie, zda se z nich milenci stanou a nebo ne...Osobne jsem zazil i kamaradske vztahy ktere BYLY se sexem - a nikdy neprerostly ve vztah milenecky, paradoxne - u vetsiny z nich se da rici ze nikdy neskoncily, a ze jsme dal prateli, kamarady...naopak mnoho tech "mileneckych" vztahu, ktere takovymi byly od pocatku ci se v ne promenily - skoncily smutneji...
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    MEG: to si taky nemyslim! :))
    MEG
    MEG --- ---
    TANAIS: no to si já tak úplně nemyslím teda. :-) že by se proběhlým sexem mezi přáteli něco provždy vyřešilo. :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    BLONDYNKA: vždyť to říkám, že výjimky existují :) Tak... dobré kamarády bez sexu mám taky. Nicméně... těch opravdových přátel je míň... a většinou jsou s minulostí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TANAIS: No, na jednu stranu s tím souhlasím. Na druhou stranu mám například dva kamarády, už hodně dlouholeté, jednu dobu to nějak tak jiskřilo, ale z nějakých důvodů k TOMU :-) nikdy nedošlo. A teď po letech, kdy máme každý rodinu a známe se tak dlouho, už by to asi bylo trochu trapné :-)) A máme se fakt hodně rádi a nemyslím si, že by si kdokoli z naší trojky dělal násilí.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TAYLES: Ale šmankote, já neříkám, že on to dělá! :-))) Jen říkám, že kdyby to dělal, tak mi tím asi nezboří svět, a navíc po tom fakt nehodlám pátrat, takže pokud nebude úplný trotl, nikdy to nezjistím :-))
    AISHA
    AISHA --- ---
    TANAIS: aneb, kdo nezažil, nepochopí :-)

    (jak milenky, tak podváděné ženy, o mužích nemluvě...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam