TAYLES: ale no tak, nejde přece jen o šukání, člověk dělá v životě spoustu věcí, který partnerovi vadí. Mě taky vadí některý věci, který manžel dělá, on ví, že mi to vadí a stejně to dělá ne proto, že mě chce štvát, ale prostě proto, že se v tom už nepřeučí. Je to proto horší? To je nesmysl. Já taky dělám nebo nedělám věci, který mu vadí. Otázka životního stylu. A v něčem se prostě nejsem schopna přizpůsobit (ani tak nejde o ochotu).
Jde jen o to, jakou kdo šukání připisuje váhu. Nic víc, nic míň. Šukání bez lásky existuje. Jasně, mně by vadilo, kdybych se dozvěděla, že můj muž má své specifické "koníčky", resp. "klisničky", ale nejjednodušší je po tom prostě nepátrat. Pokud mě bude chtít jednou opustit, tak to stejně udělá bez ohledu na to, jestli má nebo nemá milenku. Ale to, jestli má nebo nemá milenku ještě nemusí znamenat, že mě chce opustit. Nejde o to zamezit tomu, aby partner ulítl, ale spíš si myslím, že by si člověk měl dát pozor na to, aby nezavdal příčinu k tomu, aby partner chtěl nejen ulítnout...