IVETA: no... já si spíš myslím, že to není o tom, že by člověk nikdy nezahnul nebo že by naopak druhý člověk věřil, že nezahne. Spíš je to o prioritách a o tom, co člověk ve vztahu považuje za důležité. Je možné, že mi můj muž bude někdy nevěrný. Nicméně touto eventualitou se naprosto nezabývám. To není o tom, jestli jsem si naprosto jistá, že můj chlap by nikdy nic.. To je o tom, že považuju za nemsyslný se tím zabývat, ba co víc za ponižující po tom jakkoli pátrat. A to ne pro potenciálního hříšníika, ale pro potencciálně podváděného. Dožadování se slibu, že už nikdy, dávání ultimát, dožadování se definitivní odpovědi... Já bych se na tohle prostě chlapovi vykašlala. Ne samotný sex, ale to, jaký vztah má dotyčný k třetímu subjektu. Toho bych se bála.
Jenomýe tohle dopředu člověk nikdy neochrání. Takže je prostě jednodušší se tím nezabývat. Nechat to být. Věřit tomu, že když se mnou chlap je, je to proto, že se mnou chce být. Pro mě je důležitý to, jak se o mě chlap stará, jak se ke mně chová, jak se stará o naše dítě... a ne to, jestli si vrzhl někdy někde jinde. O tom mi stačí pouze nevědět...