• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: to nebylo o postavení jako takovém .... myslela jsem tím postavení věčné milenky ....

    ale jo, já to chápu.... jen mi je divné, že ona ví, že rodinu neopustí a stejně v takovém vztahu setrvává.... místo toho, aby investovala do jiného vztahu s budoucností...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZELINKA: eh, proč kde kdo motá do mileneckýho vztahu nějaký postavení? V mileneckým vztahu jde většinou jen o jedno postavení a to nikoli o postavení její, ale o jeho postavení :)

    Pokud nejsem blbá, tak když si najdu zadanýho chlápka, tak od něj neočekávám, že začne pálit mosty, protože já jsem učiněná femme fatale a když už se rozhodnu si to s ním přesto užít, tak se nebudu užírat tím, že má ženu a rodinu. A pokud se tím užírat budu, je to moje blbost, ne jeho. A dokonce se do něj můžu i zamilovat, ale litovat toho, že se mnou není, protože má ženu, je z mýho pohledu blbost oné slečny. Už jenom proto, že selský rozum říká, že není jisté, že chlap, který opustí rodinu kvůli mně, neopustí mě kvůli nějaké jiné za čas zas. Jasně, já vím, že se to opravdu někdy stává, že se dva potkaj, opustí rodiny a pak jsou spolu spokojení, ale v drtivé většině případů to takovej šťastnej konec nemá, ne? Tak proč jít do takový investice, kde je míra rizika tak vysoká? Na to by se měl mít člověk příliš rád :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    IVETA: a ty se s takovým svým postavením spokojíš?
    IVETA
    IVETA --- ---
    CORIOLANUS: slibil ji druhy dite, kdyz se budou mene hadat, zvladnou vylepsit financni situaci a ona bude pripravena jit do mesta, ve kterem pracuje, aby nemusel kazdy tyden 3 hodiny dojizdet. Na zacataku byla proti. On ma bokovku, ale o te bokovce preci nikdo nevi a on ji (tedy me) bere jako povyrazeni, na zacatku mu za zblaznenost do me dodavala silu...a zebricek hodnout ma stale stejny.. 1. misto rodina, 2. prace...........
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: já apartmány nesnášim kupříkladu ;) Když už, tak aspoň junior suitu :-)))
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TANAIS: A ja jsem snad rekla, ze apartman je a priori spatnej?:D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: ve vztahu, kterej klape, může bejt i dobrej sex a přesto je čas na milenku... někdo to tak prostě má. To, že má chlap milenku, taky nemusí vždycky znamenat, že je doma v posteli nespokojenej. Kdysi jsem narazila na ženáče, kterej měl doma sex hodně rád a přesto šukal i jinde. Prostě to měl rád pestrý :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Btw empiricky zjistuji, ze jak je clovek starsi a starsi, nejak uz vnitrne odmita ztracet cas s...vsak vite s cim,) Takovych komplikaci...presto se to drive zdalo tak jednoduche...ale je tak ubijejici resit, co nema reseni...respektive s nikym to v tomhle nerovnem vztahu dobre nedopadne...a i kdyz by ses stal clovek pofidernim "vitezem", stejne nikdy nezvitezi....ta minulost bude protekat budoucnosti jak tuk dobrym steakem:D (a zas jsme u zradla:D)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    CORIOLANUS: Imho milenka jeste neznamena, ze ti to v dlouhodobem vztahu neklape:) Jenom ze si chces luxusne zasukat....zatimco s manzelkou je to jen na urovni apartmanu....pokud tedy kvuli detem rovnou nechce,) I kdyz to je mozna taky jen vymluva....avsak co ja vim, jsem vzdy jen uboha milenka:D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: dovedu si představit důvody - např. nemoc, případně i děti. To, že není Fat spokojený a šťastný se svou ženou, neznamená, že se se svou ženou hádá a jinak s ní nevyjde. Dovedu si představit takovou "tichou dohodu" tohoto typu. Tedy, ne, že bych si myslela, že by mi to vyhovovalo :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: dívej se na to obráceně. Pokud pro něj důvodem k rozchodu není ani milenka a chce zůstat se svou ženou, tak ten vztah docela klape, řekla bych :-)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    FAT: nemyslim to nijak zle, ale proc (klidne bez detailu) je clovek 10 let s zenou, se kterou to neklape a neodejde uz davno k milence, do ktery je 10 let zamilovanej?
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    IVETA: "slibil ji druhy dite, kdyz vztah bude klapat".. cili to, ze on ma uz 3 roky stalou milenku, je zanedbatelna malickost v jinak klapajicim vztahu? :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: ani se neptám :) Budeš prostě asi nějakej divnej případ ;)
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Ne. Ale proč to mám tak dlouho takhle, to je na fakt delší rozbor.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: a doma ti to neklape? :)
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Deset let bych nevydržel jen tak "s bokovkou". Deset let se dá, IMHO, vydržet jen zamilovanej. Což ještě pořád jsem.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    FAT: nejde o dobu, ale o povahu nevěry :) Pokud máš někoho bokem a přitom máš rád svou ženu, kterou nechceš opouštět a pořád je u tebe na prvním místě, asi si dáš větší pozor, než když se zamiluješ do nějaký sukně a doma ti to neklape...

    SARAJ: tak ženská taky asi lecos vykváká nejlepší kámošce, ne?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    TANAIS:
    to jo rozumim -on si asi kazdy dava sakra majzla,aby se pred partnerem nic neprosaklo - prave pri dlouhodobejsich vztazich mimo oficialni svazek,ale ja jsem se teda setkala spis ze situaci,kdy se panove pochlubi kamaradum..asi to pisu ne moc srozumitelne,ale jde mi o respektovani soukromeho zivota
    FAT
    FAT --- ---
    TANAIS: Nevím, nevím... Myslíš, že deset let je krátká nebo dlouhá doba? A nic neprasklo.
    :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam