• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."


    Pro mnoho žen je ženatý muž ten pravý. Proč jsou okroužkovaní takovým lákadlem? Může vztah se ženatým vydržet dlouho? Intimní vztah se ženatým má mnoho výhod, ale také stejné, ne-li větší množství nevýhod.

    Proč ANO:

    Většinou mu nemusíte vařit.
    Uklízet, žehlit a prát už vůbec ne.
    Pokud se nechcete vázat, může to být ideální vztah.
    Ženatí a starší muži jsou prý zkušenější a rozumnější.
    Chodí za vámi jen za zábavou, a tak s ním nemusíte rozebírat jeho problémy v práci apod.

    Proč NE:

    Musíte se smířit, že vás vlastně podvádí s manželkou.
    Může vás dokonce podvádět ještě s jinou.
    Pokud má děti, těžko se budete smiřovat s tím, že mu tak trochu berete tatínka.
    Když se vztah prohloubí, je tu velký problém s případným rozvodem atd.
    Nemůžete se s ním příliš ukazovat na veřejnosti.
    Občas si může stěžovat na manželku.
    Pozor na pohlavní nemoci.
    Počítejte s tím, že Vánoce s vámi asi trávit nebude.

    Jak jste na tom vy? Jaké máte zkušenosti? Jde jen o sex, vypočítavost nebo o opravdovou lásku? Stojí to za to? Byli jste někdy v opačné pozici? Jaké je to být milenkou / milencem? A jaké být podváděnou / podváděným? Kdo vyhraje?

    V této diskuzi jsou vítání všichni ti, kteří chtějí sdílet zkušenosti (pozitivní i negativní) se "Vztahem se ženatým / vdanou". Zajímají mne všechny vaše názory, poznatky, poučení, zmoudření, nezmoudření :o), postoje, prostě náhled na věc... Upozorňuji však, že všechny urážlivé, vulgární či s tématem nesouvisející příspěvky budou smazány!!!!
    rozbalit záhlaví
    IVETA
    IVETA --- ---
    CORIOLANUS: hele to rika me vis, jak to opravdu je, se uz nedozvim, ale ja sama si myslim, ze ju musi mit rad a na ni neco imponovat a musi mit spoustu peknych chvil, jinak by to krachlo.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CORIOLANUS: eh, to se ptáš na špatný adrese. Na tohle myslím já těžko můžu odpovědět, protože já nevím, co dělají rodiny milenců, když jsou milenci u svých milenek a co těm milencům přijde adekvátní nebo neadekvátní :)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TANAIS: ja jsem mozna naivka, ale jak muze nekdo tvrdit, ze na prvnim miste je pro nej rodina a pak travit cas misto s rodinou s milenkou? a ne, nepripada mi to to stejny, jako kdyby misto za milenkou chodil hrat tenis :)
    IVETA: pokud se zenou setrvava jenom kvuli synovi, hypotece a pripadnym alimentum, jak velka je sance, ze se budou min hadat?
    IVETA
    IVETA --- ---
    ZELINKA: podle me zalezi na tom, jak moc v tom vztahu s zenatym hrajou city, nebo zavislost na nem. Pokud je v tom vztahu opravdu jen o sex a zabava, nevidim problem si najit noveho partnera.
    Vzdyt je to jak ve vztahu, kolik lidi odchazi ze vztahu teprva az po tom, co si najde jineho partnera? je jich spousty....
    IVETA
    IVETA --- ---
    i kdyz znam i pripad, kdy byl vztah s zenatym do doby nez se najde perspektivni partner.. slecna tak mela vztah jeden rok, a pak nasla single kluka a ukoncila to.
    IVETA
    IVETA --- ---
    ILLUZE: no prave, to je ta karma na tom.. ono pak i kdyz se jdes s holkama nekam pobavit, nebudou te oslovovat ti *single* muzi, ale zenati, pac to s tebe vyzaruje.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: :-)já měla kliku na svobodný kluky :-))))))))
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZELINKA: asi jste holky nepotkaly toho "pravýho ženáče" :-D

    Ale ne, dělám si legraci. Někdo to takhle prostě nemá :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    IVETA: jo, tomu i rozumím..jen to prostě nechápu... já to cítím přesně tak, jak píše ILLUZE:
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    IVETA: tohle jsem už párkrát někde slyšela...
    trabl byl v tom, že se "čekalo" na někoho jiného při tom ženatém v jistém případě deset let...
    a ten jiný se prostě nenašel...
    pořád každého porovnávala s tím ženatým...

    jak je jednou člověk zaháčkovaný jinde... pak se těžko dokope k něčemu smysluplnějšímu...
    IVETA
    IVETA --- ---
    ZELINKA: tak Tanais odpovedela za me a myslim mnohem lepe:-)
    Ze zacatku, kdyz jsem byla zamilovana, me to trapilo, ze jsem prisla pozde do jeho zivota a ano taky jsem doufala, ze co kdyby nahodou, ale postupem casu jsem se nastelovana na jeho jenom postaveni, do doby nez se objevi novy partner pro zivot.
    Ono, kdyz se tema emocema neridis a divas se na jeho vztah z jineho pohledu, vidis tam.. syna, ktereho miluje nadevse, byt, ktery splaci na hypoteku a poridil si ho hned po svatbe. / zavazek na cely zivot/ Prani sedet na stare kolena na zahrade toho bytu a koukam na hory. Predstava rozvodu - ztrata ditete, bytu, placeni alimentu plus vyplata 15-30 000 Kc manzelce do doby nez kluk bude velky, nebo pokud se nove nevda. Takze ta realita ti dava na vyber: bud s nim spat do doby nez se najde perspektivni partner,nebo to s nim ukoncit a byt sam i bez sexu.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: tak to je fakt super! Jsi prostě šťastná ženská! Tak držím palce ať Ti všechno i nadále vychází :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZELINKA: ne, fakt jsem v to nikdy nedoufala. Možná je to opravdu trochu zvrácený, ale mě ten vztah skutečně dával jistotu, že existujou chlapi, kteří se sice třeba i na chvíli zamilujou nebo mají slabost pro nějakou ženskou, ale mají hodnotový žebříček natolik stabilní, že kvůli tomu neopustí svoje děti a ženu, kterou mají rádi.
    A ani nemám pocit, že jsem něco zmeškala. Však taky co? Je mi 33, mám skvělou rodinu, báječnýho manžela, dceru a další dva skřítky v břiše. Každý intenzivní vztah a velká láska vnesou do života trochu nostalgie a smutku. A pro mě tohle byl hodně intenzivní, trochu zvláštní a ne úplně obvyklý vztah. Ono je o dost jedndušší milovat někoho, s kým nemůže člověk být, protože s ním nemusí řešit všechny ty věci, které v normálním vztahu řešit musí. Nestojí ho tolik úsilí o vztah pečovat. Svým způsobem je tkaová láska jednoduchá a já si tuhle jednoduchost na tom užívala. Jestli bych to chtěla vrátit a vymazat? Myslím že ne, protože si myslím, že pokud bych to neprožila doopravdy, celý život bych po něčem takovém toužila.
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: dík :-)

    a hele, nikdy jsi alespoň trošku nedoufala, že se nakonec přeci jen rozvede....
    a nebo s odstupem času ses na ten uplynulý čas nedívala jako že jsi něco zmeškala?
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZELINKA: Tak... já jsem taky kdysi měla nějaký delší vztah s ženáčem. A upřímně - v tom vztahu jsem setrvávala právě i díky tomu, že jsem věděla, že svou rodinu neopustí. Jakkoli to může znít absurdně, pro mě to byla jistota, že jsou někde ještě lidi, pro které je rodina víc, než o pár let mladší model s luxusními výkony v posteli :) Byla jsem do něj hodně zamilovaná a ráda jsem s ním trávila čas, přestože jsem věděla, že je to to jediné, co s ním můžu trávit. Ale po ten čas mi to tak stačilo a vyhovovalo. Když jsem se toho vztahu nabažila a vzala si z něj vše, co mi ten vztah mohl nabídnout, ukončila jsem to. A bez výčitek, protože on svou rodinu opustit nechtěl, nikdy nic jiného netvrdil a konec konců - i on se mě určitě za tu dobu, co jsme se scházeli, prostě nabažil. Nikdy jsem se vůči jeho ženě necítila jako "ta druhá", když jel domů za rodinou, nikdy jsem se necítila ponížená nebo odstrčená. Byla to hra s oboustranně předem odkrytými kartami. Samozřejmě, bylo mi někdy smutno. Ale... v kterým vztahu člověku občas smutno není?
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    TANAIS: to nebylo o postavení jako takovém .... myslela jsem tím postavení věčné milenky ....

    ale jo, já to chápu.... jen mi je divné, že ona ví, že rodinu neopustí a stejně v takovém vztahu setrvává.... místo toho, aby investovala do jiného vztahu s budoucností...
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    ZELINKA: eh, proč kde kdo motá do mileneckýho vztahu nějaký postavení? V mileneckým vztahu jde většinou jen o jedno postavení a to nikoli o postavení její, ale o jeho postavení :)

    Pokud nejsem blbá, tak když si najdu zadanýho chlápka, tak od něj neočekávám, že začne pálit mosty, protože já jsem učiněná femme fatale a když už se rozhodnu si to s ním přesto užít, tak se nebudu užírat tím, že má ženu a rodinu. A pokud se tím užírat budu, je to moje blbost, ne jeho. A dokonce se do něj můžu i zamilovat, ale litovat toho, že se mnou není, protože má ženu, je z mýho pohledu blbost oné slečny. Už jenom proto, že selský rozum říká, že není jisté, že chlap, který opustí rodinu kvůli mně, neopustí mě kvůli nějaké jiné za čas zas. Jasně, já vím, že se to opravdu někdy stává, že se dva potkaj, opustí rodiny a pak jsou spolu spokojení, ale v drtivé většině případů to takovej šťastnej konec nemá, ne? Tak proč jít do takový investice, kde je míra rizika tak vysoká? Na to by se měl mít člověk příliš rád :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    IVETA: a ty se s takovým svým postavením spokojíš?
    IVETA
    IVETA --- ---
    CORIOLANUS: slibil ji druhy dite, kdyz se budou mene hadat, zvladnou vylepsit financni situaci a ona bude pripravena jit do mesta, ve kterem pracuje, aby nemusel kazdy tyden 3 hodiny dojizdet. Na zacataku byla proti. On ma bokovku, ale o te bokovce preci nikdo nevi a on ji (tedy me) bere jako povyrazeni, na zacatku mu za zblaznenost do me dodavala silu...a zebricek hodnout ma stale stejny.. 1. misto rodina, 2. prace...........
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: já apartmány nesnášim kupříkladu ;) Když už, tak aspoň junior suitu :-)))
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    TANAIS: A ja jsem snad rekla, ze apartman je a priori spatnej?:D
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    CATZILLA: ve vztahu, kterej klape, může bejt i dobrej sex a přesto je čas na milenku... někdo to tak prostě má. To, že má chlap milenku, taky nemusí vždycky znamenat, že je doma v posteli nespokojenej. Kdysi jsem narazila na ženáče, kterej měl doma sex hodně rád a přesto šukal i jinde. Prostě to měl rád pestrý :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam