ZUZKAOU: týpek nemá potřeby "mít pocit že je někým". :)) ale to už jsem psal. :) čteš co píšu? ego, stejné téma. už jsem psal, že nemluvím o člověkovi, který by si potřeboval zvyšovat ego.
TAYLES: proč to týpek dělá? podle mě některý z důvodů budou i ty, že je fajn mít šikovnou vášnivou zamilovanou holku na sex. a vůbec, s bystrýma empatickýma lidma se každej cítí fajn. nebo snad ne?
s tou zodpovědností děkuji za názor. přečetl jsem si ho.
CORIOLANUS: já třeba ty "zábrany oblbovat" mám u sebe také. a vzhledem k tomu, že týpek je v životě a sebepoznání a poznání obecně někde kilometry přede mnou... tak se právě divím. že on ty zábrany nemá? nebo má? a přesto dělá co dělá?
zamilování? rozhodně. od prvního pohledu asi. určitě od první noci. (ona do týpka.) (on do ní? netroufnu si hádat.)
mohou děti "dojet" na rozšíření obzorů svých rodičů? (ale vím, jak to myslíš. právě proto se takhle ptám.)
ZUZKAOU: myslíš, že obava z nejistoty je u lidí silnější než lákání po nových možnostech? že by se po tom všem ještě mohla vrátit k manželovi? to se mi fakt nezdá... jak by to jako fungovalo? (to si zase neumím představit já.)
ZUZKAOU: jestli to má týpek potřebu řešit? ne. nemá.
TAYLES: ano. znám ženy, které na muži přitahují zdroje. ano. jsi ale přesvědčená, že se jedná o moudré ženy? nebo o ženy, kterým uvnitř cosi chybí? a znáš ženy, které od života fakt nehledají zdroje jako jednu z prvních 5 životních priorit? myslím, že zmiňovaná holka patří právě mezi takové.
opravdu vidíš "zdroje" za tak významnou hodnotu, jakou bývá pro muže krása ženy? otázku zdůrazním - považuješ majetek za ekvivalentně důležitou hodnotu, jakou je krása? nebo budeš muset přiznat, že tyto dvě hodnoty se o několik tříd míjí...? :)
ZUZKAOU: zalistuj stránku zpět. zjistíš, že o mně tady nepadlo ani slovo. (není špatné vědět, co člověk čteš, pak se v textu orientuje snadněji. zkus to.) :)