• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CATZILLAVztah se ženatým / vdanou... aneb "Slibuje, že se rozvede..."
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    CORIOLANUS: vím přesně, o čem mluvím.
    odpovím na Tvoji nevyřčenou otázku. ano - souhlasím s Tebou - že holka z tohoto příběhu má pohled na život úplně odlišnej, než 99% "standardní" populace. i mě to BIJE DO OČÍ, nakolik netypické a "extrémní" to je (v mých očích). nicméně zopakuji, že NEJDE o hladovění, žijí a přežijí. jistá finanční podpora matky tady je. ale ne v řádu "domů", nýbrž v řádu "rohlíků".
    uznávám ale, že mentální nezávislost na zdrojích/majetku do takové míry je vysoce neobvyklá. hodí se do příběhu doplnit.
    (s ohledem na dítě obzvlášť. opět opakuji, že NEJDE o hladovění.) :))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    mě to ale nezajímá tak moc jako tebe, abych si o tom ještě musela všechno zjišťovat. ale těžko můžeš pokládat takové otázky, které pokládáš, když o tom nic nevíme. tady je transparentní jen tvůj přístup nebo spíš popis věcí, kterej je prostě zavádějící, tak se nediv, že to pak vypadá, jak to vypadá. jestli jí nechce hoblovat, tak ať jí nehobluje..ale ať se o někom koho teda hobluje vyjadřuje slušně. nebo ať si zaplatí prostitutku a bude v tom naprosto jasno. nevim prostě, co pořád vymýšlíš
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: nezdá se. :)

    ano. šlo o jinou diskusi. a stále jsi nenapsala, kde jsem psal o tom, že muži oproti ženám chtějí vztahy méně. najdeš takový můj výrok kdekoli? nebo sis jenom vymyslela, že jsem to někde psal? :))) aha.

    může. nemusí. záleží...

    příběhy z Tvého života jsou "víc ze života" než příběhy ze života někoho jiného? aha. ok. :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    CMLKA: zcela jistě se pleteš. počet příspevků se tímto tématem zdesetinásobil. u Tebe je to znakem, že téma nikoho nezajímá? pak ok. :)) další z Tvých vysvětlení. :)
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    NICOLE: co se odehrává v jejím srdci znám z důvěrných rozhovorů s ní a ze sledování jejího života.

    odpověď napsal TEKKIT. ale pokud odpověď neznáš, nevěřím, že by taková znalost byla přenositelná. IMHO.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SUNNYRAIN: chapes, ze to nikoho nezajima??
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TAYLES: na detaily se klidně ptej. zatím ti v otázkách nikdo nebránil, třeba se to změní? :)))
    SUNNYRAIN
    SUNNYRAIN --- ---
    TEKKIT: z mého úhlu pohledu trefnej postřeh. kterej, nemohu si pomoc, se jaxi opírá o realitu věcí/lidí kolem nás. ano, o tomhle JE ten příběh. a moje otázky v něm.
    někteří reagují na ten příběh. za což děkuji, názory lidí všeobecně mě zajímají.

    ale někteří si sami začali ujíždět do vlastních fantasmagorií zcela mimo psané, což je také velmi humorné pozorovat. :))) asi tak, jako špatnou telenovelu. :))) je skvělé, že to existuje i reálně, ne jen v telenovelách. jeden by až nevěřil. :)))
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    to je jedno, stejně nevíme ani o jednom žádné detaily. ta nepokora je dost nesympatická v každém případě
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TEKKIT: ano, tak uz vime, ze si taky byl v cizine :)) nee nepleteme si tady spis "o zivote" a "o svete"?....jasny, pokud chce nekdo resit globalni problemy sveta, souziti ruznejch kultur, budoucnost Evropy, nebo urcitej nadhled nad vlastni zemi a narod, tak je zahranicni zkusenost urcite dulezita, ale podle me "o zivote" muze taky znamenat, jak dobre vychovat svoje dite, jak ho mit rad a predat mu znalosti dobra a zla, aby byl dobrej obcan, jak vyjit s penezma v domacnosti, jak varit kvalitni a dobry jidlo, kde nakoupit kvalitni domaci suroviny, jak se zapojit treba do nejakejch obcanskejch iniciativ, jak bojovat proti korupci a zlovuli uradu, atd.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    NICOLE: ad "Kdo myslíš, že toho ví víc o životě?". Ponechme stranou Sunnyho a jeho historku, ale od tebe je to dost sporný tvrzení...Já osobně si myslim, že čim víc toho člověk osobně pozná, kolik překážek překoná - tím toho "ví víc o životě"....ono prosadit se v cizí zemi (obzvlášť tam kde tě berou jako gastarbeitra), kde musíš tvrdě makat (kolikrát v děsnejch podmínkách), naučit se řeč, naučit se vycházet s jinejma cizincema (s uplně jinejma sociálníma návykama), to není sranda...Pak jsou taky země s uplně odlišnou kulturou, hygienickýma "normama" a srovnat se s tim taky neni lehký...

    Takže pokud ten jeho "imaginární kámoš" (on) opravdu projel kus světa kde se nějak živil, nějak si musel poradit v těžkejch situacích se potom hází na misku vah s holkou která (hypoteticky) chodila s klukem od nich z vesnice, "pořídili si miminko" a zařídili si bydlení v domku jejích rodičů (kde bydlela celej život)....tak já tvrdím že ve srovnání s ním ONA neví o životě nic....

    Tím se nestavím na ničí stranu, jen tahle generalizace lidí co zkusili štěstí venku na "viděli svět z okýnka" vadí...

    konec OT

    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: příspěvků ode mě si na veřejných fórech tohoto serveru může každý přečíst stovky

    - no právě. A nikoho už to moc nebaví

    nenajde ani jedinou větu, kde bych já psal, že chlapy chtějí vztahy míň, než ženský

    - ne? muži rozsévači, ženy monogamní? to je asi něco jinýho?

    jinak zajímavý výběr partnerů. co o sobě píšeš

    - ten kluk, o kterém jsem psala, se půl roku choval úplně normálně a v pohodě, pak se postupně začal měnit a já se s ním rozešla. Splést se může každej.

    a šlo o ženatého/vdanou ad TOPIC

    - ne nešlo, popisovala jsem to tu proto, že se mě na to ptali. Narozdíl od toho tvýho příběhu je to aspoň storka ze života, navíc pohledem jednoho ze zúčastněných, a já doufám, že třeba může bejt nějak poučná pro holky, kterejm je dneska tolik, kolik bylo mě tenkrát
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    SUNNYRAIN: z pohledu holky - v jejím srdci - k soupeření dochází. v jistém smyslu. protože s přicházejícími zážitky, holka manžela hází do outu...

    - odkud ty víš, co se odehrává v jejím srdci?
    prostě si akorát vymýšlíš

    na východě týpek pobýval více jak 5 let

    - no a typka těch pět let pobývala na západě, každej z nás někde pobývá - proč myslíš, že ten, kdo byl zrovna na východě, zná život nějak líp, než ti ostatní?
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SUNNYRAIN: hele, sorry, ale vubec netusis o cem (ohledne tech zdroju) mluvis.. jiste, penize nejsou alfou omegou vztahu, jiste, kazdy z nas dokazal prezit o rohlicich, ale drtiva vetsina zen, co maji dite v rozmezi 0-3 roky jsou financne zavisle na manzelovi, at se jim to libi, nebo ne, protoze z rodicovskeho prispevku 7600,- mesicne proste nevyjdes kdyby ses na hlavu stavel.. ja taky dokazu prezit o rohliku, ale po svem rocnim diteti to jaksi chtit nemuzu, pokud nejsem nezodpovednej sobec.. tudiz je to sice krasna predstava, ze jen z lasky, chleba a vody zivi budeme, ale rozumna matka ditete moc dobre vi, ze dite je potreba nejak uzivit.. tohleto teoretizovani z pozice bezdetnyho muze je trochu k smichu, protoze evidentne nemas nejmensi predstavu kolik provoz kojence stoji..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TANAIS: to je opravdu nějaké lehké fantastično - kéž by :)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    Nechcete začít řešit už konečně něco jinýho, než Sunnyho fantaskní svět? :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN:
    a nepsala jsem, že zdroje musejí být vždy za každou cenu prioritou, ale je to rozhodně věc, na které záleží, a to i při výběru partnera. neříkám, že musí být vyloženě bohatý a mít všechno..ale minimálně snaha postarat se o rodinu tam musí být patrná. ty z toho muže děláš akorát kozla..ale stěžovat si dneska, že je někdo "pořád v práci, takže je to nuda, takže budu píchat jinde" ..to snad může opravdu jen někdo, o koho celej život bylo postaráno. takové myšlenkové pochody maminky s čerstvým přírůstkem opravdu nechápu. teda chápu akorát to, že jí to vůbec nemusí docházet. ale pokud se bude chovat dál, jak se chová, tak možná zmoudří nějakou brutální zkušeností.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    SUNNYRAIN: jaké světlo života? hele, teď jinak..zkoušel ses už někdy živit sám? hledal sis práci za poslední dva roky jinde než v Praze? to jsou takové řeči, žejo...ale ve skutečnosti tam příliš prostoru pro volbu není..nemluvím o něčem navíc..mluvím o tom, že i ty rohlíky se musejí z něčeho koupit. a jestli je maminka na mateřské tak samostatná, že dokáže uživit sebe i s tak malinkým dítětem, zaplatit nájem, účty a má do budoucna něco víc než dluhy...a ještě u toho má prostor a chuť pro tyhle legrace, nezbývá než gratulovat.
    ale taky mi to nepřijde až tak do tématu diskuze
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    SUNNYRAIN: jak neustále poukazuješ na to,aby si lidé vše po tobě přečetli - tak odpoveď na tvou otázku ke mně také najdeš o pár postů níž ... mohl bys to se svým přesahem a všeobjímající znalostí dosadit do souvislostí a hned tě to osvítí.

    Mohu se zeptat jak jsi v tom jejich vztahu angažovaný a koho z nich znáš osobně? pokud oba, tak koho déle?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SUNNYRAIN: prosim te, rika se OFFTOPIC

    ja nevim ,asi nikoho moc nezajima nejakej smyslenej pribeh od trolla, kterej je navic celej dost divne postavenej a shodou okolnosti o nem ty vis nejvic, vcetna smysleni zucastnenych a pritom nejsi jeho akterem...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam